سلام....
دوستان میشه لطف کنید یه اموزشگاه موبایل درست حسابی
تو تهران معرفی کنید....من خودم اموزشگاه پل و رایا همراه و متخصصان ساعی رو پیدا کردم...کدوم خوبه؟؟؟
درست یاد میدن؟؟؟
سلام....
دوستان میشه لطف کنید یه اموزشگاه موبایل درست حسابی
تو تهران معرفی کنید....من خودم اموزشگاه پل و رایا همراه و متخصصان ساعی رو پیدا کردم...کدوم خوبه؟؟؟
درست یاد میدن؟؟؟
منم همین سوال رو کردم البته تو مشهد ولی کسی جواب نداد احتما این بخش از انجمن ترافیکش کمه.
من از رایا همراه سوال کردم گفت دو نوع اموزش داریم یک مدل هست در سطح مبتدی ا هفته طول میکشه 190 هزار تومان هزینه
یه مدل دیگه در سطح تخصصی که بهت گواهینامه بین المللی میدن مربی شم فارغ التحصیل امریکا ست هزینه شم 700 تومان البته با خوابگاه
بازم از دوستانی که اطلاعاتی دارن در این زمینه اینجا بگن در مورد کیفیت آموزشش .
مرسی
دوستان اموزشگاه پل خوبه برای مبتدی تا پیشرفته یا رایا همراه؟؟؟همه چیز رو یاد میدن قشنگ؟؟؟
سلام
منم میخوام تو همچین دوره هایی شرکت کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.من یه اموزشگاه می خوام که همه چی یاد بده و دوم خوابگاهم داشته باشه برای ما که می خوایم از شهرستان بریم اونجا (مشهد)
البته که رایاهمراه بهتره. پل پروندش سیاه. پل فقط پولو عشقست دوستام رفتن اونجا .ولی رایاهمراه از گوشیهای قدیم کار میکنه تا آیفون و اچ تی سی و ویندوز موبایل. من رایاهمراه دوره دیدم عالیه. فکر نکنم شاگردای پل حتی ریستور یا همون فلش آیفون و گوشیهای ویندوز موبایلو بلد باشن.
با سلام
دوستان معمولا بهترین کلاسای آموزشی توی هر رشته های مختلف در انقلاب و چهارراه ولیعصر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)