با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز.بنده قصد خرید لپ تاپ دارم و بین 2 مدل dell studio 1555 با cpu 2.8و hp dv6 1225 میخوام یکی رو انتخاب کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.و تو این رنج اگه پیشنهاد خاصی دارید خوشحال میشم بدونم.با تشکر.![]()
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز.بنده قصد خرید لپ تاپ دارم و بین 2 مدل dell studio 1555 با cpu 2.8و hp dv6 1225 میخوام یکی رو انتخاب کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.و تو این رنج اگه پیشنهاد خاصی دارید خوشحال میشم بدونم.با تشکر.![]()
بدون شك از نظر كانفيگ HP Pavilion DV6-1225 خيلي سرتره
اما خوب قيمت يكساني ندارن
شما چه رنجي مي خواهي بخري؟
سلام عرض میکنم خدمتت آقا حمید.ممنونم ازت.راستش واسه من قیمتش مهم نیست ولی میخوام به پولی که میدم بی ارزه.ولی این دو مدل تقریباکانفیکهای یکسانی دارند البته بجز کارت گرافیک و بلوری که واسه من زیاد مهم نیستند.میدونید از سادگی و امکانات dell studio خیلی نسبت به قیمتش خوشم اومده ولی نمیدونم امتحانشو چه جوری پس داده و سیستم مچ میشه یا نه.می خوام که از هر نظر بی ایراد باشه.
اگه قيمت برات مهمه نيست خوب 1225 بگير
الان تا حدي افت خودش رو هم كرده.
و قيمتش ثابت شده.
در هر ديدگاه نمره خيلي خوب ميگيره نوت بوك 1225
ببخشید در این مدل 1555 هم با باطری 9 سلولی از پشت لپ تاب چند سانت میزنه بیرون؟؟؟؟؟
چرا hp dv6 2020 رو انتخاب نمیکنی ؟؟؟ جدیدتر از 1225 هست و ارزونتر
مزیتهای زیادی هم داره نسبت به 1225 از جمله cpu نسل جدی (core i7) - رم ddr3 - صفحه نمایش LED و ...
یکی از ضعفهاش فقط نداشتن بلوری هستش - گرافیکش هم خوبه فقط 5 درصد ضعیفتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)