چگونه می توانم در یک شبکه خانگی با ایجاد Web server و ایجاد فایل Html در آن ، از تمام Pcهای موجود در شبکه با تایپ IP در Browser به آن صفحه Html دسترسی یافت .
چگونه می توانم در یک شبکه خانگی با ایجاد Web server و ایجاد فایل Html در آن ، از تمام Pcهای موجود در شبکه با تایپ IP در Browser به آن صفحه Html دسترسی یافت .
شما باید IIS و روی اون سیستم نصب کنی
توی componet های ویندوز هست
من iis نصب کردم یک فولدر تو درایو ویندوز ساخته
حالا سایت طراحی شده این سایتو کجا بذارم و تو شبکه با چه ip فراخوانی کنم با تشکر
iis نصب کردم یک فولدر تو درایو ویندوز درست کرده
حالا سایت طراحی شده را کجا بذارم و با چه ip تو browser کامپیوتر های دیگر فراخوانی کنم با تشکر
منظورت فایلهای وب سایت هست؟
توی همون فولدری که ساختی و موقع نصب iis آدرسش رو دادی
ip اش هم می شه ip همون سیستمی که روش iis نصبه
می تونی dns بگذاری توی شبکه و با اسم سایت رو بیاری
یه سری تنظیمات دیگه هم داره اگه راه نیافتاد بگه تا بهت بگم باید چیکار کنی
تو درایو ویندوز یک فولدر است به نام Inetpub که شامل چند فولدر است موقع نصب iis هیچ آدرسی نپرسید.
در مورد DNS چه جوری می تونم تو شبکه بزاره از کجا باید برم. با تشکر
موقع نصب رو نمی گم ببینید شما iis رو که باز می کنید باید یه website توش درست کنی وقتی داری درست می کنی اون موقع ازت آدرس می پرسه
dns هم باید یه ویندوز سرور داشته باشی بعد از طریق manage ur server اونجا رول dns رو اضافه کنی
ببین برادر. شما باید IIS رو بلد باشی ، dns رو بلد باشی ، ip public و private رو بشناسی. publish کردن رو بلد باشی. windows 2003 هم داشته باشی. یعنی 1 سال شبکه بخون
تو iis یک website است اونو پاک کنم بعد یکی جدید درست کنم و فایلو تو wwwroot بذارم ؟
با عرض معذرت که اینقدر دیر میگیرم.
در حال حاضر برای فراخوانی سایت در pc دیگه باید بعد از ip اسم فایلو با پسوند بنویسم میشه کاری کرد که اینجوری نشه و فقط با درج ip فایل index یا همون سایت باز شه
با تشکر
یه publish زیاد گفتیpublish ماله isa هست اونم واسه دیدن سایت از بیرون ایشون فقط می خواد کاربرای داخلی سایتشو ببینند
خوب اگه بلد بود که سوال نمی پرسید داداش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)