تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Sony Bravia W400a

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

14 Sony Bravia W400a

سلام دوستان كسي اطلاعاتي در مورد اين LCD داره؟ 42 اينچ و قيمت در ايران و اينكه چه امكاناتي داره؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

40 اینچ هست 42 نیست ,lcd معمولی و تقریبا از رده خارجیه . من خریدش رو پیشنهاد نمی کنم,اصلی ترین مشکلش که خیلی تو ذوق هم میزنه پاسخ گویی کند پیکسل ها به تصویر که فوق العاده تصویر کند نمایش داده میشه و ...
    سونی جز سری ایکس حرفی واس گفتن نداره . این مدل رو قبلا داشتم حدود یه سال پیش خیلی هم ناراضی بودم خریدش رودر حال حاظر صلاح نمی دونم .

بهتره انختاب خودت رو معطوف به g10 پاناسونیک بکنی حدود 300 400 تومن ارزون تره این مدله و کیفیت به مراتب خیلی بالاتری داره .
    Last edited by Ami R 940; 05-10-2009 at 18:31.

3. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

40 اینچ هست 42 نیست ,lcd معمولی و تقریبا از رده خارجیه . من خریدش رو پیشنهاد نمی کنم,اصلی ترین مشکلش که خیلی تو ذوق هم میزنه پاسخ گویی کند پیکسل ها به تصویر که فوق العاده تصویر کند نمایش داده میشه و ...
    سونی جز سری ایکس حرفی واس گفتن نداره . این مدل رو قبلا داشتم حدود یه سال پیش خیلی هم ناراضی بودم خریدش رودر حال حاظر صلاح نمی دونم .

بهتره انختاب خودت رو معطوف به g10 پاناسونیک بکنی حدود 300 400 تومن ارزون تره این مدله و کیفیت به مراتب خیلی بالاتری داره .
    قصد خريد اين مدل سوني رو ندارم خصوصا با تعريفاتي كه شما كرديد يكي از بستگان گرفته بود ميخواستم بدونم امكاناتش چيه و اينكه قيمتش در تهران چنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •