با سلام خدمت دوستان محترم
هدف از زدن این تاپیک مشاوره گرفتن از شما دوستان در رابطه با خرید مادربورد - CPU - رم - پاور و کارت گرافیک جهت انجام بازیهای جاری و آینده در حالت خوب و یا عالی است.
آیا چنین قیمتی برای این کار کم نیست؟
با سلام خدمت دوستان محترم
هدف از زدن این تاپیک مشاوره گرفتن از شما دوستان در رابطه با خرید مادربورد - CPU - رم - پاور و کارت گرافیک جهت انجام بازیهای جاری و آینده در حالت خوب و یا عالی است.
آیا چنین قیمتی برای این کار کم نیست؟
سلام
راجع به بودجه عرض کنم تا توقع شما از سیستمتون چقدر باشه
CPU:AMD Phenom II X3 720=130
M.B:Gigabyte MA785G-UD3H=110
RAM:Team Group Xtreem 4Gb 800 (2x2Gb)=60
VGA:BFG GTX260 MAXCORE=230
Power:Nzxt 600W PP=75
All:605
با همین بودجه یه سیستم بر پایه Intel بگو
من کلا اگه سیستم موردی نداشته باشه هر دو سال یا دو سال و نیم یکبار سیستممو عوض میکنم همیشه هم گیم انجام میدم
آیا این سیستم توانایی اینو داره که تا دو سال بازیها رو روون اجرا کنه یا خیر؟
من انتظار دارم بازیهای پاییز امسال روی این سیستم در بالاترین تنظیمات روون اجرا بشه
حالا آیا این سیستم توقعات منو براورده میکنه یا خیر؟
اگر نه با چه قیمتی میشه یک همچین سیستمی رو تهیه کرد؟
بلهمن کلا اگه سیستم موردی نداشته باشه هر دو سال یا دو سال و نیم یکبار سیستممو عوض میکنم همیشه هم گیم انجام میدم
آیا این سیستم توانایی اینو داره که تا دو سال بازیها رو روون اجرا کنه یا خیر؟
من انتظار دارم بازیهای پاییز امسال روی این سیستم در بالاترین تنظیمات روون اجرا بشه
حالا آیا این سیستم توقعات منو براورده میکنه یا خیر؟
تقریبا تا یک سال دیگه توقعات شما رو بر آورده میکنه ولی بعد از اومدن بازیهای DX11 بهتره کارت گرافیک عوض بشه
همین قطعات؟ یا کیس یا سیستم کامل؟با همین بودجه یه سیستم بر پایه Intel بگو
آیا مینی که گفتید قابلیت sli داره
یعنی بعد یه سال میشه کارت گرافیکو دو تا کرد و اون مشکلی که گفتیدو حل کرد؟
CPU:Intel E8400=165
M.B:Gigabyte EP43 S3L=80
RAM:Kingmax 4Gb 800 (2x2Gb)=50
VGA:BFG GTX260 MAXCORE=230
Power:Nzxt 600W PP=75
All:600
یکم بیشتر برای گیم 8500 بگیری خیلی خوبه و البته Q8400 هم هست تو اون رنج اگه فقط باز ی همون c2d بگیر...
سیستم ارباب فعلا قویتره .یعنی تعداد فریم بیشتری تو بازیا می گیری. سیستم اولترا هم آینده نگرانه است ، یعنی به زودی بازی ها به صورت 4Thread بهینه می شوند و 3 هسته ای فریم بیشتری خواهد داد . اینم مقایسه این دو تا CPU:البته دقت کن زیر هر تست نوشته lower بهتره یا higher:
از اونجایی که این برتری تو بازی ها اونقدر زیاد نیست من سیتم اولترا رو پیشنهاد می کنم . q8400 هم که حدود 180 تومنه و مقایسش با 720 درست نیست . این q8400 با 940 amd تقریبا هم قیمته (قیمتای تهرانو ندارم) اینم مقایسشون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن باز تاکید میکنم در هر تست نوشته که lower بهتره یا higher . دقت کنی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه یک کارت مثل ATI 5850 بگیری با بودجه حدود 350000 تا 400000 می تونی امدوار باشی که تا دو سال دیگه خیالت از لحاظ گیم راحت باشه
در ضمن با خرید این کارت امکان CROSS FIRE را هم در آینده داری
در ضمن این کارت حدود 20% از 4870X2 قویتر هست و مصرف معقول تری داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)