سلام ، خيلي ببخشيد كه سوالات سخت ميكنم.
آيا روش ديگري كه مثل Boolean بتواند قسمتي از يك جسم را بردارد ( حذف كند ) وجود ندارد ؟
( Boolean جسم را كمي خراب ميكند )
سلام ، خيلي ببخشيد كه سوالات سخت ميكنم.
آيا روش ديگري كه مثل Boolean بتواند قسمتي از يك جسم را بردارد ( حذف كند ) وجود ندارد ؟
( Boolean جسم را كمي خراب ميكند )
اوووو (م) چه تاپیک به جایی
منم با همین مشکل بر خورد کردم یعنی توی یه شکل مثل یه BOX چجور می تونم یه دایره در بیارم پیوست به شکل باشه
Boolean کدوم روشه اگه امکانش هست کمی توضیح بدید
با تشکر
فکر می کنم ProBoolean کمتر این مشکلات رو داشته باشه..
با سلام
دوستان عزیز... تا جایی که یادم میاد قبلا یه پلاگین بود به نام Power Booleans که وقتی 2 شی رو Boolean می کردیم سیگمنت هاش خراب نمی شدند
این نسخه برای Max 6.7.8
که نسخه بیتا هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته در خود مکس هم با یه روش آسون میشه ایجور طرح ها رو ایجاد کرد
با استفاده از Shapes ها
آموزش:
مانند شکل یه مستطیل و 5 دایره ایجاد میکنیم
سپس مستطیل رو به Editable Spline تبدیل میکنیمو بعد با استفاده از گزینه Attach 5 تا دایره رو با مستطیل یکی میکنیم سپس از مدیفایر لیست گزینه Extrude رو انتخاب میکنیم
موفق باشید
یونیسف![]()
Last edited by unicef; 04-10-2009 at 16:58.
با تشكر از هر دو عزيز ولي باز هم مشكل حل نشد ، ميخواهم در يك ديوار گرد ( از نماي بالا گرد است) پنجره اي ايجاد كنم ( از نماي روبرو بالاي پنجره هم گرد است يعني مثل پنجره هاي قديمي از مربع و دايره تشكيل شده است ) ولي با Boolean ها face هاي ديوار كمي بهم ميريزد.
با سلام
یکم سخت گفتی اگه عکس بدی خیلی بهتره
منظورت ایجوری که فکر نکنم باشه؟
با proboolean هم تست کن
خیلی عالیه
ولی کلا بگم بولین رو بذار کنار مدلسازیش کن
یونیسف تشکر بابت تصویر که گذاشتی می خواستم بدونم چجور می تونم توی مدل یه دایره گرد درست کنم
مثل تصویری که گذاشتی لطفا اگه امکانش هست واسه مکس 2010 یه توضیح مختصری بدید. ممنونت میشم![]()
خوب شما 3 تا راه دارید
اولیش اینی که با خود Boolean کار کنید که میگید مشکل داریدباهاش.
پس گزینه بعدی ProBoolean هست که خیلی تمیزتر کار میکنه اگه با این هم باز مشکل دارید میتونید یه Circle روی سطح مدل بکشید و با ابزار Cut مدل رو برش بدید و بعد Delete کنید.
در پست 4 توضیح مختصر داده شد که برای هر مکسی میشه انجامش داد
موفق باشید
یونیسف![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)