دوستان کسی نسخه ی 9 مگابایتی دیکشنری اکسفورد رو سراغ نداره برای دانلود . من بدجور به این نسخه اش احتیاج دارم مرسی .
دوستان کسی نسخه ی 9 مگابایتی دیکشنری اکسفورد رو سراغ نداره برای دانلود . من بدجور به این نسخه اش احتیاج دارم مرسی .
دوست عزیز به این ادرس برید ببینید به درتون میخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این واسه موبایل نیست چون اصلا فایل جاوا نداره
برای موبایل میخوای من هر چی پیدا کردم برای کامپیوتـــر بود برا موبایل اینقدر حجم نداره
موفق باشید!![]()
تا عصر وایسا یکدونه من واست آپلود می کنم 10 مگی
اچ وایک جان اینجا انجمن موبایله کسی دیکشنری مخصوص کامپیوتر درخواست نمی ده
حجم دقیق 7 مگ البته آکسفورد نیست ولی مثل اکسفورد همه چیز توش داره با پسوند جاوا
لینک رپیدشر
اگر از اینجا نتونستید دانلود کنید بگید جای دیگه آپلود کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای رجیستر کردن برنامه این کدها را عینا وارد کنید:
به بزرگ یا کوچک بودن حرف ها دقت کنید:
یوزر نیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: RNC-NHQ-D67-3ZX
این سیمبین است
رو سامسونگ نصب نمیشه
کوچیک شما هادی
دوست من یک عمر تو انجمن موبایل جون دادم فرق انجمن نرم افزار و موبایل رو ندونم دیگه هیچی برم استعفا بدم بهتــــره
اگه متوجه شده باشی منظورم این بود که با این حجم همش برای کامپیوتر پیدا میشـــد برای موبایل نـــــه
موفق باشید!![]()
مسعود جان پسر خوبم شما اسم فایل رو هیچ وقت نگاه نکن اگه سیمبیانه چرا پسوندش جاواست؟
من سونی اریکسون دبلیو 995 دارم و این روش نصبه در حالی که گوشیم سیمبین هم نداره خب چه جوری پس نصبه
دیگه من بعد از 5 سال توی این سایت بودن انجمن ها رو خوب میشناسم
من نسخه ی موبایلش منظورمه و باید بگم که تو وبسیات این دیکشنری رفتم که نسخه ی کاملش 9 مگابایت بود در حالیکه نسخه هایی که الان رو اینترنت بریا دانلود مجانی هستش بیش از 5 مگابایت حجم نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)