تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا بازی استقلال-پرسپولیس "تبانی" بود؟(نظرسنجی)

راي دهنده
100. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تبانی بود

74 74.00%
  • تبانی نبود

15 15.00%
  • نمیدانم !

11 11.00%
صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: آیا دربی دیروز تبانی بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

7 آیا دربی دیروز تبانی بود؟

سلام. سلام. این تاپیک توی اکثر فرومهای ایارنی قرار داشت غیر از اینجا. منم گفتم این تاپیک رو بزنم. از مدیران هم خواهش میکنم تاپیک رو نبندن. فقط یه نظر سنجی عمومی هست. [SPOILER]بابت تاپیک قبلی هم معذرت میخوام خصوصا از مدیران سایت. متاسفانه موقع زدن تاپیک اینقدر سرعتم پایین بود نظرسنجی رو با تاخیر زدم ولی مثل اینکه یه مقدار دیر زدم و تاپیک بسته شد. به هر حال این تاپیک رو با اجازه یکی از همکاران بخش ایجاد کردم. مرسی[/SPOILER]

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من فقط یه چیزی بگم و هیچ قضاوتی هم نمیکنم !
    امروز صبح شبکه یک (نمیدونم اسم برنامه چی بود) یه کارشناس کارآفرینی داشت همینطوری مجری برنامه پرید به حال و هوای ورزشی و ...
    کارشناس هم گفت : همون بهتر که مساوی شدن وگرنه شیشه اوتوبوسا - مغازه های بین راه - ماشینا رو میشکوندن و اموال دولتی رو خراب میکردن و همه جا رو به آتیش میکشیدن و .... کلی چیز دیگه هم گفت حتی در مورد اینکه فوتبال در تهران (دربی) اصلا اهمیتی نداره و باید به شهرستانها توجه بشه !

حالا موندم یه کارشناس کارآفرینی چرا باید تو یه برنامه ای که اصلا ورزشی نیست چنین حرفی رو بزنه !!
    بماند که چطور به تماشاچی ها توهین کرد و اونا رو با اوباش یکی کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من پرسپوليسيم.
    به نظر من مثل بازيهاي 3 ، 4 سال اخير تباني بود . فقط اين دفعه گفتن اگه اول استقلال بزنه بعد پرسپوليس مساوي كنه ضايع ميشه گذاشتن اول پرسپوليس بزنه . اون از ول كردن بيخود توپ براي نوروزي (اگه نوروزي هم نبود توپ اصلا به طالب رو نمي رسيد از بس آروم بود) ، اون از اعتراض نكردن استقلاليها به پنالتي (توي ايران براي واضح ترين خطا هم همه اعتراض ميكنن) ، اون از كارت ندادن به طالب لو. بعدش هم طوفان استقلال تا گل مساوي (غير از اون مقطع زماني استقلال چند تا موقعيت روي شوتهاي از راه دور داشت نه توي 18) . ضمنا همه ديدن كه يكي از بهترين بازيكنهاي پرسپوليس شايد هم بهترين بازيكنش شيث رضايي بود ولي مزدك كه اينقدر ازش تعريف مي كرد نگفت چرا سر صحنه گل استقلال شيث سر جاش وايساد و اصلا حركت نكرد.
    از ماست كه بر ماست.
    هيجان بازيهاي محلي بيشتر از دربي شده . ديگه همه ميدونن مساوي ميشه . حيف پول و وقت و اعصاب .

داره خودمونی میشه rama0000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هر جایی منو یاد مادر بندازه

پيش فرض

من پرسپوليسيم.
    به نظر من مثل بازيهاي 3 ، 4 سال اخير تباني بود . فقط اين دفعه گفتن اگه اول استقلال بزنه بعد پرسپوليس مساوي كنه ضايع ميشه گذاشتن اول پرسپوليس بزنه . اون از ول كردن بيخود توپ براي نوروزي (اگه نوروزي هم نبود توپ اصلا به طالب رو نمي رسيد از بس آروم بود) ، اون از اعتراض نكردن استقلاليها به پنالتي (توي ايران براي واضح ترين خطا هم همه اعتراض ميكنن) ، اون از كارت ندادن به طالب لو. بعدش هم طوفان استقلال تا گل مساوي (غير از اون مقطع زماني استقلال چند تا موقعيت روي شوتهاي از راه دور داشت نه توي 18) . ضمنا همه ديدن كه يكي از بهترين بازيكنهاي پرسپوليس شايد هم بهترين بازيكنش شيث رضايي بود ولي مزدك كه اينقدر ازش تعريف مي كرد نگفت چرا سر صحنه گل استقلال شيث سر جاش وايساد و اصلا حركت نكرد.
    از ماست كه بر ماست.
    هيجان بازيهاي محلي بيشتر از دربي شده . ديگه همه ميدونن مساوي ميشه . حيف پول و وقت و اعصاب .
    منم استقلالیم و حرفهای این دوستمون رو کاملا" تایید میکنم و به نظر من هم یک تبانی مسلم و آشکار بود ....ومتاسفم همین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم پرسپولیسی بودم ولی جدیدا یه خرده بی طرف شدم ، و کاملا حرفای این دو دوست رو تایید می کنم .
    هر دو تاشون به طور مسخره ای بازی می کردند و مشخص بود همه چیز ...
    پرسپولیس که به دروازه می رسید و تو محوطه جریمه پاس میدادن به هم یا الکی با توپ بازی می کردند ، اون هم از استقلال که هر چی فرصت جلوی دروازه بود رو زدند تو اوت .

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها درسته که بوی تبانی میده.

ولی تمامش تقصیر خود تماشاگر هاست. بعد از پیروزی برای هر کدوم از اینها، طرفدار تیم بازنده از غم اتوبوس ها رو جر میده، طرفدار تیم برنده هم از خوشحالی این کارو میکنه!
    این نشد فرهنگ، این نشد زندگی.

به هر حال اگر تماشاگرا این رفتارشون رو ادامه بدن، چند وقت دیگه کلا قید فوتبال رو باید بزنید.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آیا دربی دیروز تبانی بود؟
    نه پس چي بود !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بود خوبشم بود....

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دروازبان پرسپولیس چه ضایع بازی ای در اورد

وقتی بازی یک یک شده بود توپ رو توی محوطه با پا نگه میداشت تا بازیکن استقلال نزدیکش بشه بعد با دست می گرفت

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

تصویر گویا هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •