از دوستانی که ولتاژ و جریان مستقل را توضیح دادن متشکرم!
در نهایت این دو برای من اینجور تعریف شدن:
دسته جریان مستقل: جریانهایی که تشکیل یک گره یا گره مرکب ندهند (برای اینکه تمام جریان های یک مدار را بتوان با یک دسته جریان مستقل پیدا کرد باید به اندازه ی تعداد شاخه منهای تعداد گره+1 عدد جریان مستقل داشته باشیم
دسته ولتاژهای مستقل: ولتاژهایی که تشکیل یک مسیر بسته ندهند. برای پیدا کردن ولتاژ تمام المان های مدار به تعداد گره منهای 1 عدد ولتاژ مستقل نیاز داریم
واما سوال جدیدم:
من میخواستم اثبات رابطه ی تبدیل آرایش ستاره ای مقاومت ها به آرایش دلتا (یا مثلثی ) را یاد بگیرم:
برای تبدیل مثلثی به ستاره ای داریم:

و
و 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وبرای تبدیل ستاره ای به مثلثی داریم:

و
و 
توی سایت های فارسی که چیزی پیدا نکردم ولی توی سایت های انگلیسی برای تبدیل مثلثی به ستاره ای(یعنی همون اولی) فقط یه روش برای اثبات پیدا کردم که اولش به صورت زیر هست:
Compare the resistances between terminals 1
and 2
.
مقاومتها بین نقاط 1 و 2 را مقایسه کنید:
Resistance between the terminals 2
and 3
. مقاومت ها بین 2 و 3

(in parallel with یعنی موازی است با...)
و.......
برای من فقط قسمت های دوم روابط بالا نا مفهوlم هست! اگه میشه توضیح بدید این رابطه ها چطور بدست اومدن؟ منظورم را فهمیدید کدوم رابطه هست؟ این روابط را میگم:
اگه میشه سریع جواب بدید! هرچی فکر کردم نفهمیدم این رابطه چطور بدست اومد!
نمیدونم عکس ها و فرمول هایی که توی این پست هست میتونید ببینید یا نه؟! اگه عکسی یا فرمولی مشاهده نمیکنید به این لینک مراجعه کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید