با سلام خدمت دوستان
من به نرم افزار برنامه نویسی Cنیاز شدید دارم از شما تقاضا دارم که اگر هرکی این نرم افزار داره لینک اون برای دانلود برای من بگذاره . لطفا هرچه سریعتر
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من به نرم افزار برنامه نویسی Cنیاز شدید دارم از شما تقاضا دارم که اگر هرکی این نرم افزار داره لینک اون برای دانلود برای من بگذاره . لطفا هرچه سریعتر
با تشکر
براي برنامه نويسي بايد اين مراحل طي بشه :
1- نوشتن برنامه : برنامه رو ميشه هر جايي نوشت . روي کاغذ ، تو NotePad ، تو MS Word ، روي دستتون ، رو ديوار و .....
2- حالا اين کد رو شما به زبان مثلا ++C نوشتين . مي خواين که اجرا کنين و نتيجه رو ببينين . ولي کامپيوتر و يا بهتر بگيم سخت افزارهاي کامپيوتر و يا بهترتر ، CPU کامپيوتر هر زباني رو درک نمي کنه . فقط زبان ماشين خودش رو . بنابراين به يه مترجم نياز هست که اين زبان رو براي ما به زبان ماشين ترجمه کنه . به اين مترجم در اصطلاح کامپايلر گفته ميشه . شما توسط کامپايلر اين کدتون رو به زبان ماشين ترجمه مي کنين و بعد از اون کدتون براي ماشين قابل استفاده است .
البته مراحل ديگه اي هم وجود داره که کلي ها همينا هستن . 6 مرحله طي ميشه از نوشتن برنامه تا اجراي اون . براي اين منظور محيطهايي ايجاد شده که به اونا IDE يا Integrated Development Environments گفته ميشه . يعني محيط يکپارچه توسعه . يعني تمام اين 6 مراحل رو توش ميشه انجام داد . از نوشتن کد تا اجراي اون . براي سيستم عامل ويندوز معروف ترين و قدرتمندترينش MS Visual Studio هست که شما توش مي تونين هر چهار زبان خودتون رو کامپايل و اجرا کنين.
یه توضیج کامل به نقل از دوست عزیز sin2x=2sinxcosx
ویژوال استودیو 2008 اکسپرس ادیشن 800 مگ تقریبا حجم داره اگه دانلود کنی نسخه 2008 اون رو داره
++Visual C رو داره که تو خود سایت ماکروسافت برای دانلود قرار داده شده
++C رو هم میزارم حجمش 87 مگابایته از لینک زیر میتونی بگیریش
Borland C++ Release 5.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pass: Rapidsharedownload.net
سلام دوستان
من Borland C++5.02 با محدوديت 14 روزه دارم براي کرک کردنش چکار بايد کرد؟
این نسخه ای که من گذاشتم نیاز به سریال و کرک نداره من رو سیستم خودم نصبش کردم
.
.
.
برای درخواست کرک و سریال انجمن جداگانه داریم
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)