تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: MikroTik v3.16 چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه without_all's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 MikroTik v3.16 چیست؟

سلام من اطلاعاتی در مورد MikroTik v3.16 میخواستم
    توی اینترنت که اصلا ازش چیزی نبود . فقط فک کنم فک کنم ها مربوط به لینوکسه برای همین اینجا سوالو گذاشتم

ممنون

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میکروتیک چیست؟

MikroTik Router OS ‎‏ یک سیستم عامل طراحی شده بر پایه سیستم عامل یونیکس و مبتنی بر نیاز های‎ ‎فراوان و بروز شبکه ‏های کامپیوتری با قابلیتهای تکنیکی بسیار بالا و انعطاف پذیر ، پایدار و امن می باشد .ارایه این سیستم عامل بصورت نصب شده بر ‏روی روترهای متنوع تعبیه شده از سوی شرکت میکروتیک و همچنین قابل نصب بر روی سرور های سری ‏x86‎‏ می باشد.‏
    این سیستم عامل از سال 1995 میلادی به بازار عرضه شده و تا کنون طرفداران بسیاری در میان کاربران دارای شبکه های ‏Wireless ‎‏ ، ‏ISP ‎‏ ها ، شبکه های کوچک محلی و شبکه های گسترده پیدا کرده است . ‏
    ممهمترین مزیت این سیستم عامل‎ ‎، مدیریت و اعمال تنظیمات بسیار راحت و سریع از طریق رابط نرم افزاری گرافیکی آن تحت نام ‏winbox ‎‏ می باشد که با حجم بسیار کم قابل نصب بر روی سیستم عامل ویندوز بوده و مدیر شبکه از طریق آن به روترهای ‏میکروتیک خود متصل و با بالاترین سرعت ممکن به تنظیم یا دریافت آمار روتر خود می پردازد .‏
    مزیت دیگر این محصولات قیمت بسیار پایین آن می باشد بطوری که روتری که با تمام امکانات فوق الذکر و توانایی سخت افزاری در ‏حد کنترل شبکه ای با ترافیک نزدیک به ‏‎8Mb ‎‏ ( این عدد بخاطر میزان دستورات و تنظیمات روتر متغیر است ) در ایران با قیمت ‏کمتر از پانصد هزار تومان در دسترس می باشد.‏
    و همچنین هزینه حق استفاده از ‏Router OS‏ برای کاربرانی که تمایل به نصب آن بر روی ‏PC ‎‏ و عدم استفاده از روتر ها را دارند ‏مابین 45 تا 200 هزار تومان می باشد .‏

3. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نیاز به سروری شبیه isa سرور دارم برای کنترل پهنای باند و اعمال تنظیمانی شبیه انچه internet spliter انجام میدهد

ایا دیوایسی از میکروتیک میتونید معرفی کنید که کاربد مشابه داشته باشه و ایا بصرفه هست ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •