من برای کنکور سراسری نیاز به یک کتاب آموزشی جامع دارم که بتونه به صورت مفهومی و عالی دروس پایه رو همراه با دروس پیش دانشگاهی مقطع تجربی آموزش بده از کتابهای موجود در بازار کدام بهتر هست گاج یا قلم چی یا ...
لطفا کمک کنید![]()
من برای کنکور سراسری نیاز به یک کتاب آموزشی جامع دارم که بتونه به صورت مفهومی و عالی دروس پایه رو همراه با دروس پیش دانشگاهی مقطع تجربی آموزش بده از کتابهای موجود در بازار کدام بهتر هست گاج یا قلم چی یا ...
لطفا کمک کنید![]()
براي هر درسي بايد يك يا چند كتاب بگيري . فيزيك كدوم پايه رو لازم دارين !؟
درضمن يه تاپيك جامعه برا ياين بحث هست توي همين انجمن
مبتكران خوبه !!!(البته قبل از كتاب درسي خودت)
دوست گرامی سلام
اگه نظر منو بخوای که تجربه موفقی داشتم
میگم فیزیک پایه انتشارات خوشخوان مدقالچی و ابراهیمی
برای پیش:رضا خالو انتشاراتOTN(الگوی توسعه)![]()
به نظر من تمام اونچیزی که تو کنکور نیاز دارید بدونید توی اکثر کتاب های اموزشی اومده . فقط شاید بعضی اوقات نوع توضیح فرق کنه . که اونم بستگی به ادمش داره چطوری بهتر یاد میگیره .
من از قلم چی استفاده میکنم و راضیم .
اما یه بار که کتابهای مبتکران رو دیدم به نظرم این کتاب مناسبترینه .
هم فیریک و هم شیمی مبتکران کتاب های بسیار کاملی هستن برای کنکور . گه بتونید روی این کتابها تسلط کافی داشته باشید بعید بدونم کمتر از 90 درصد فیزیک بزنید .
كتاب فيزيك پايه ي خوشخوان كه دوستمون گفتنبه نظر منم كتاب خيلي خوبيه!!!
دوست عزیز من خودم شش بار کنکور دادم و بنا به تجربه ای که به دست آوردم بهترین کتاب واسه آموزش همون کتاب درسی خودته !
از رو کتاب میخونی و واسه حل مسائل تشریحی هم میتونی به گل واژه یا دوسالانه قلمچی مراجعه کنی !
واسه افزایش تست زنی هم میتونی از یه کتاب تست کمک بگیری که حالا انتشاراتش فرقی نداره !
ولی اگه بتونی همه مسائل تشریحی رو خودت به خوبی حل کنی نیازی به تست هم نیست به نظر من !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)