سلام
خسته نباشید
لطفا یک mp3player تا 7 یا 8 هزار تومن برای کادو به من پیشنهاد کنید؟ چه مارکی و از کجا بخرم؟
با تشکر
![]()
سلام
خسته نباشید
لطفا یک mp3player تا 7 یا 8 هزار تومن برای کادو به من پیشنهاد کنید؟ چه مارکی و از کجا بخرم؟
با تشکر
![]()
سلام دوست عزیز.شما با این بودجه سی دی MP3 هم نمیتونین بخرین. چه برسه به mp3 player
دوست عزیز احتمالا منظورتون 70 تا 80 بوده مگه نه؟
حالا خود دوستمون میاد و بیشتر توضیح میده .. ولی فکر کنم واقعا منظورش همین زیر 10 تومن بوده .. می خواد کادو بده دیگه ؛ بابا خود منم بودم حاضر نبودم بیشتر از 20 تومن بدم، مگه اینکه دوستم دیگه خیلی عزیز باشه یا دوستی اش واسه ام استراتژیک باشه ... (که تازه اونوقت می رسیدیم به این بحث که اصلاً بهتره واسه اش یه چیز دیگه بخرم!
)
نازنین جان : خلاصه اش اینه که باید بودجه ات رو حداقل حداقل تا 30 تومن برسونی ...
سلام
نه منظورم همین بود....بعضی اوقات آدم مجبوره برای کسی که نمیخواد هدیه بخره....اگه واقعا برام عزیز بود که همه ی پولامو میدادم تا چیزیو که میخواد بخره.....اینم تو رو در واسی افتادم....یه سری مارک های چینی دیدم که 5/7 هست...حالا نمی دونم خوبه یا نه؟
شاد باشید...
![]()
به نظرم اگه میخواین کادو بگیرین واسش یه چیز دیگه بگیرین. با این مقدار هزینه اگه mp3 player نخرین بهتره.
mp3 20 تومنی هم خیلی بی کیفیته چه برسه این قیمت، شما کتاب یا ... بخری بهتره.
سلام
راستش من خودم نمی خوام بخرم....کسی برای کسی که دوستش نداره میخواد بخره...از من خواست براش یه مارک پیدا کنم....منم تو فروم از قول ایشون پرسیدم.....من که خودم برای همه دوستام عروسک میخرم....هم نازه...هم خراب نمیشه...هم ماندگاره
![]()
....
مرسی
شاد باشید.
![]()
پس به دوستتون بگید که این ها اصلا مارک ندارن یکیشون اسمش هست مارشال، بقیشون اسم و رسم ندارن .
خب اگه سطح انتظار پایینه و دوستش هم نداره ، حتماً بگو بخره ... چه چیزی از یه پلیر متفرقه بهتر! ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)