سلام .
من این پیغام Windows Genuine advantage هر برنامه ای که باز میکنم یه هو میزنه تو صورتم ...
روشی نیست که غیر فعال بشه ؟ چون من windows update هم نمیخوام ...
یه راه بود برای رجیستری که رو سون جواب نداد ...
ممنون میشم کمک کنید !![]()
سلام .
من این پیغام Windows Genuine advantage هر برنامه ای که باز میکنم یه هو میزنه تو صورتم ...
روشی نیست که غیر فعال بشه ؟ چون من windows update هم نمیخوام ...
یه راه بود برای رجیستری که رو سون جواب نداد ...
ممنون میشم کمک کنید !![]()
من خودم يه patch نصب کردم و ويندوز هم به راحتي آپديت ميشه.
اگه نسخه اي که داري RTM هستش بگو تا لينکش رو برات بفرستم.
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از کرکتونه! شما چند تا کرک دیگه امتحان کن, مشکلت حل میشه.
کرکم که زیاده اگه یه سرچ بزنی متونی پیدا کنی.
اخه من اصلا نمیخوام آپدیتش کنم ... چون دایل آپم فقط میخوام این پیغامش هی بالا نیاد !
اگه با کرک دیگه ای حل میشه ممنون میشم بدید !
نگفتيد، نسخه اي که داريد RTM هستش يا نه؟
OK. فقط اميدوارم از کرکي چيزي استفاده نکرده باشيد
فايل مربوطه رو از اينجا دانلود کنيد:
بعد از اينکه فايل رو دانلود کرديد ابتدا از حالت فشرده خارج کنيد، سپس فايلي با نام 7Loader_Release_5.exe را مشاهده خواهيد کرد، اين فايل رو اجرا کنيد، سپس دکمه Select Task رو کليک کنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ليستي مشاهده مي کنيد، نام سازنده مادربورد و يا پردازنده سيستم خود را انتخاب نموده و سپس مراحل را بصورت زير دنبال کنيد.
1- دکمه None slic option 1 رو کليک کنيد، منتظر بمانيد تا پيغام Installed successfully, please reboot نمايان شود، سپس پيغام را تأييد کنيد.
2- دکمه Hazar option 2 رو کليک کنيد، اين بار نيز منتظر بمانيد تا پيغامي که در مرحله قبل مشاهده کرديد ظاهر شود و سپس آن را تأييد کنيد.
3- دکمه Activate slic present رو کليک کنيد، پنجره کوچکي باز خواهد شد که مي بايست از ليست نام سازنده مادربورد و يا پردازنده سيستم خود را انتخاب نماييد و دکمه Install را کليک کنيد.
4- دکمه Install information 32Bit (و اگر نسخه ويندوز شما 64 بيتي هست دکمه Install information 64Bit) را کليک نماييد، پيغام Information installed successfully نمايان خواهد شد، آن را تأييد نموده و سيستم را Restart نماييد.
ويندوز شما به همين راحتي اکتيو شد
-------------------
اين روش رو من روي بيش از 10 سيستم تست کردم و رو همه شون 100% جواب داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)