تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کسانیکه دانلود افلاین دارن بیان تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض کسانیکه دانلود افلاین دارن بیان تو

سلام به همه شما
    انتظار دارم همه کسانیکه تو کار دانلود افلاین اند حد اقل مشخصات سیپی یو-مادر بورد و رم و گرافیک سیستم خود وکیفیت دریافت فایل از طریق افللاین ومشاهده تصاویر با پلیر خود رو بیان کنن
    پیشاپیش ممنونم

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود
    اگه سيستمت قوي هم نباشه ميتوني دانلودي خوب داشته باشي منتها موقع دانلود با سيستم نبايد كاره سنگين كني وقدرت سيگنال هم بايد هر چقدر ميتونيد ببريد بالا تا ميتونيد تنظيم كنيد
    دوستاني كه سيستم قوي دارن من براي دانلود من مانا رو پيشنهاد ميكنم براي گرفتن آفلاينها تا اسكاينت البته منكر اسكاي نت نيستم

3. 2 کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    سیستمی که فقط برای آفلاین کنار گذاشتم :
    p3 800
    128 mb
    vga 4000mx

تا حالا هم مشکل نداشتم
    ولی خوب باهاش ور نمیرم همین الانم رو w3 دان دارم خب دی سی 15 اونم بخاطر صبحه که سیگنال حدودا ضعیفه

5. 3 کاربر از syamak790 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

درود
    اگه سيستمت قوي هم نباشه ميتوني دانلودي خوب داشته باشي منتها موقع دانلود با سيستم نبايد كاره سنگين كني وقدرت سيگنال هم بايد هر چقدر ميتونيد ببريد بالا تا ميتونيد تنظيم كنيد
    دوستاني كه سيستم قوي دارن من براي دانلود من مانا رو پيشنهاد ميكنم براي گرفتن آفلاينها تا اسكاينت البته منكر اسكاي نت نيستم

سلام دوست عزیز غیر از سیستم عواملی همچون کارت دی وی بی ، دیش و ال ان بی و تنظیمات و نرم افزار مورد استفاده از آفلاین هم مهم هستند.

شما با یک سیستم ساده هم میتوانی آفلاین داشته باشی البته اگر رم بالایی داشته باشی خیلی بهتر است چون میتوانی علاوه بر آفلاین کار دیگری انجام دهی دوم ظرفیت هارد است اگر ظرفیت هارد بالا باشد امکان ذخیره کردن در یافتی بالایی را دارید. حال نوع کارت دی وی بی میباشد که متداول ترین آن skystar2 v 2.8a است که خیلی کارکردن با آن ساده میباشد .
    نکته بعدی دیش وال ان بی هست که شما باید به آفلاین اختصاص دهید که برای اینکه آفلاین بصورت حرفه ای داشته باشید سعی کنید یک مسیر مناسب انتخاب کنید واز یک دیش و ال ان بی استفاده نمایید تا بصورت حرفه ای تری آفلاین داشته باشید.
    بهترین مسیر W3 و فرکانسهای 10928 ،11351 ، 11354 میباشد که فایلهای ایرانی دانلود دارد. لول و کوالیتی شما برای بهتر گرفتن فایلها باید بالای 50 درصد باشد .
    نکته بعدی استفاده از یک برنامه مناسب برای دانلود افلاین میباشد که skynet مناسب این کار میباشد .

سیستمی که من استفاده میکنم .
    cpu 9550 quad
    ram 4 G
    vga 9600 Gt 1 G DDR3
    H.D.D 2 T

7. 2 کاربر از andy_lopen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ANDY LOPEN عزیز ممنون از مطالبت
    مادر بوردتو معرفی نکردی وکیفیت دانلود وپخش با پلیرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام.

دوست عزیز سیستم خوب مد نظر است اما نه دیگه اونقدر!

در حال حاضر هم اکثر سیستم ها کم کم CPU 3000 به بالا دارند و رم کامپیوتراشون 1 گیگ و بیشتر است!

بهترین عاملی که کمک می کنه همون دی سی کم هستش که ابتدا باید دیش را تا حد ممکن دقیق تنظیم کنید و سپس از یک اسکای نت خوب استفاده کنید و از استریم ریدر مناسب!!!

از دریافت فایل های بیهوده هم بپرهیزید!!! آخه پهنای باند رو میگیره و باعث سوختن فایل های دیگه میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •