سلام دوستان
همگی خسته نباشین
من یه مشکلی دارم و به هیچ وجه نمیتونم تسک مننجر رو باز کنم و این پیغام زیر رو میده با این که من در ادمین سیستم هستم باز میگه توسط ادمین دستزسی محدود شده هر کدوم از دوستان اطلاعاتی داره لطف کنه ممنون میشم
![]()
سلام دوستان
همگی خسته نباشین
من یه مشکلی دارم و به هیچ وجه نمیتونم تسک مننجر رو باز کنم و این پیغام زیر رو میده با این که من در ادمین سیستم هستم باز میگه توسط ادمین دستزسی محدود شده هر کدوم از دوستان اطلاعاتی داره لطف کنه ممنون میشم
![]()
Last edited by goldfish; 08-03-2006 at 18:39.
مسیر زیر دنبال کن:
run---gpedit.msc---User configuration---Administrative Template----system---Ctrl+alt+del option
سپس در قسمت راست چک کنید که remove Task Manager یا Disable یا Not configured باشد
عزيز من اين مسيرو چك كردم ولي اونجا Disable بودنوشته شده توسط william
Last edited by goldfish; 08-03-2006 at 12:01.
عزيز من اين سيستمو 1 هفتم نميشه خريدم اولين بارم هست كه به اينترنت وصل شدم پس اين امكانم ردهنوشته شده توسط kazemfdisk
من موندم از كجا ميتونه باشه![]()
این مشکل زیاد پیش میاد من برای من چندین بار پیش امده ولی هر بار مسیری که گفتم دنبال کردم و روی Not configured تنظیم کردم بعد از restart سیستم مشکلش برطرف شد. نهایتش چندین راه که ادم امتحان کرد دید جواب نمی ده سیستم از نو می ریزه خیال خودش هم راحت می کنه.
سلام دوست من.
دو روش معرفي مي كنم. ببين كدوم يكي كار شما رو راه مياندازه.
task manager -1 رو دوباره نصب كن:
روي فايلmstask.inf كه در مسير C:\Windows\inf هست كليك راست كرده و بعد از قرار دادن CD ويندوز داخل CD رام ، از منوي باز شده ، Install رو انتخاب كن... و بعدا يك Restart .
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
فريد حان من از روش اول شما كه نتونستم حل كنم مشكلمو وي هر سه برنامه رو دانلود كردم و استفاده ميكنم
ولي من واقعا برام سوال هستش كه از چي اون مشكل به وجود اومده
این برنامه رو از آدرس زیر دانلود کن که حجم کمی رو هم داره .
به احتمال زیاد باید مشکلت حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
goldfish جان اونو رو not configured تنظیم کننوشته شده توسط goldfish
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)