تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما راجع به موسیقی ایرانی

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موسیقی ایرانی نشان دهنده هویت و فرهنگ ماست و بهش علاقه دارم

17 62.96%
  • موسیقی ایرانی غمگینه و هیچوقت گوش نمیدم

1 3.70%
  • موسیقی ایرانی رو مثله بقیه موسیقی ها گوش میدم

3 11.11%
  • موسیقی ایرانی خوبه اما من بهش علاقه ندارم

6 22.22%
صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 51

نام تاپيک: موسیقی ایرانی و نظرات شما:

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض موسیقی ایرانی و نظرات شما:

سلام به تمام دوستداران موسیقی

چند وقت پیش تاپیکی زدم با عنوان نظر شما راجع به موسیقی ایرانی که بدلایل مختلفی اون تاپیک توسط
    maxeemo عزیز(مدیر انجمن) پاک شد و قرار شد توی این تاپیک جدید همراه با نظر سنجی کار رو ادامه بدیم

موسیقی ایرانی و در واقع موسیقی ملی ما دوران پر فراز و نشیبی داشته اما حتی در زمان صفویه که با نوازندگان و موسیقیدانان برخوردهای شدیدی صورت میگرفت موسیقی ما پیشرفت زیادی داشت و تاثیر موسیقی در بسیاری از حوادث تاریخی و میهنی ما کاملا واضحه و نمونه های زیادی مثله از خون جوانان وطن لاله دمیده و مرغ سحر ناله سر کن و ای ایران ای مرز پر گهر تا همین تفنگت را زمین بگذار استاد شجریان میتونه گواه اهمیت و ظرفیت بالای موسیقی ایران داشته باشه
    هدف و حرف من نفی سایر سبک های موسیقی نیست بلکه این رو میخوام به دوستانم بگم چرا توجه ما به موسیقی کشور خودمون کم شده؟
    نظرات خودتون رو بدون هیچ دغدغه ای بیان کنید

نیکی پناهتان

2. 4 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه می شه لطف کنین یه توضیحی راجع به تعریف موسیقی ایرانی بدین؛ منظورتون از موسیقی ایرانی چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

اگه می شه لطف کنین یه توضیحی راجع به تعریف موسیقی ایرانی بدین؛ منظورتون از موسیقی ایرانی چیه؟
    موسیقی ایرانی شامل نغمات و یا آهنگها و آوازهایی است که در طول سالیان زیادی شاید از هزاران سال پیش تا کنون در میان مردم جریان داشته تغییر کرده رشد کرده و حالا بصورت موسیقی سنتی ایران شناخته میشه

شاید بشه خیلی دیگه از موسیقی های رایج رو بهشون ایرانی گفت مثله پاپ ایرانی راک ایرانی رپ ایرانی که اینها هم در جایگاه خودشون قابل صحبت هست اما به نظر من فقط به موسیقی کشور خودمون میتونیم بگیم موسیقی ایرانی

نیکی پناهتان

5. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شاید بشه خیلی دیگه از موسیقی های رایج رو بهشون ایرانی گفت مثله پاپ ایرانی راک ایرانی رپ ایرانی که اینها هم در جایگاه خودشون قابل صحبت هست
    اگه اونا موسیقی ایرانی محسوب نمیشن، پس باید کجا بررسی بشن؟ اون جایگاه کجاست؟
    به نظرم اونا هم حالا دیگه خواه ناخواه زیر شاخه ای از موسیقی کشور ما رو تشکیل میدن.
    همونطور که مثلا در آمریکا هم موسیقی ای به شکل سنتی (Country Music و سبکهای وابسته به اون) در کنار سبکهای دیگه وجود داره.
    Last edited by H a m e e d; 29-09-2009 at 23:08.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نظرم در مورد موسیقی ایرانی کاملا منفیه!!! چون اصلا باهاش نمی حالم (البته نظر شخصیم بود ها)

8. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

به نظرم اونا هم حالا دیگه خواه ناخواه زیر شاخه ای از موسیقی کشور ما رو تشکیل میدن.
    همونطور که مثلا در آمریکا هم موسیقی ای به شکل سنتی (Country Music و سبکهای وابسته به اون) در کنار سبکهای دیگه وجود داره.
    دوست عزیز موسیقی ایرانی ایرانی بوده ، هست و خواهد بود ولی پاپ ایرانی ، راک ایرانی و ... ایرانی شده اند

حالا اینجا منظور از موسیقی ایرانی همون موسیقی سنتی هست که به غلط ( به نظر من) به این اسم جا افتاده

10. 2 کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درسته. ولی شما هرجای دنیا باشی در مورد موسیقی ایرانی سوال کنی همه موسیقی سنتی رو نشونت میدن واگه در مورد موسیقی ژاپنی سوال کنی کسی بهت نمیگه رپ ژاپنی رو من گوش دادم خیلی باحاله .....

پس میشه نتیجه گرفت منظور از موسیقی ایرانی همون موسیقی سنتی ایران هست ....

12. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه بحث هست و اون اینه که ما تو تی وی ایران هیچ اثری از سازهای ایرانی و خارجی نمیبینیم....

در نتیجه کسی که میخواد مثلا یه کلیپ یا یه کنسرت موسیقی ببینه می ره ماهواره میخره و همین که ماهواره رو روشن میکنه یا گیتار برقی یا گیتار یا جاز رو میبینه و خیلی از جوونای جامعه ما (مثل خودم تا چند سال پیش) اصلا تار یا سه تار ندیده بودم در حالی که تا دلتون بخواد گیتار و جاز دیده بودم....

همین مساله باعث مرگ تدریجی موسیقی سنتی ما میشه ... همین جا باید از همایون شجریان که مدتیه جوونای مارو با وسیقی سنتی آشتی داده واقعا تششکر کرد ایشون حق بزرگی به گردن ما دارن... ایشون من رو با موسیقی سنتی آشنا کردن و علاقه مند.

همین آواتار من (مرحوم استاد مشکاتیان) امروز برای اولین بار توی تی وی نشونش داد و من از ناراحتی چند تا فش آبدار بهشون دادم .... که تا کی باید افرادی مثل مشکاتیان از بین برن و ما تازه بیایم اسمشونو ببریم.

همین جا مرده پرستی ثابت شد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

در مورد ظلم هایی که به موسیقی ایرانی در طول سالیان دراز شده واقعا حرف زیاده
    مگه میشه اجرای خیلی از کنسرتهای پاپ با مجوز وزارت ارشاد شرعی باشه و اشکالی نداشته باشه ولی یه ساز رو توی تلویزیون نشون بدن بشه یه فاجعه
    یا همین آثار ضعیفی که گاها از تلویزیون پخش میشه و حوصله هر کسی رو سر میبره
    به نظرم توی تلویزیون فقط یه کار مثبت در زمینه موسیقی انجام شد اونم برنامه ای بود به نام آوای ایرانی که استاد پیرنیاکان میومد و قرار بود استاد شجریان هم در قسمت آواز بیان که نشد طبق معمول

نیکی پناهتان

15. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

موسیقی ایرانی یا موسیقی سنتی ایران، یک چیزه مثل بقیه موسیقی ها.
    موسیقی با یک زبان جهانی داره با ما حرف می زنه.
    اگر زبانش رو بفهمی بهش علاقه پیدا می کنی. اگر نفهمی متنفر میشی.

حرفی که موسیقی می زنه، برای یک ملت خاص نیست.
    هر انسانی می تونه هر موسیقی ای رو بپذیره، گوش کنه، بهش علاقه پیدا کنه یا متنفر بشه.
    اما خیلی ها هستند که به خاطر عرق ملی و علاقه به مظاهری که پیرامون اونها هست به یک نوع از موسیقی علاقه پیدا می کنند.
    افرادی هم هستند که اصلا به موسیقی علاقه ندارند. اونها هم محصول شرایط زندگی اشون هستند. در مورد اینها باید گفت:
    اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب...

هر کسی می تونه در عین اینکه به آهنگ One از متالیکا علاقه داشته باشه، به ملودی دود و اود هم گوش بده و از هردو لذت ببره.
    مهم اینه که درک درستی از موسیقی داشته باشه.

اما در مورد موسیقی ایرانی، به خاطر وجود سازهای طریف و صدا های مخملی و ملودی های اشنا، هم روح نواز هست و هم در شرایطی خاص، تکراری. (این تکرار هم بعضی وقتها روح نواز هست).

البته موسیقی سیستماتیک ایرانی رو نباید از موسیقی محلی اقوام و طوایف ایران جدا بدونیم. این ردیف و این مقامها از بطن موسیقی های محلی به وجود اومدن و ترک و لر و کرد و بلوچ و غیره در شکل گیری این نوع موسیقی سهیم هستند.

موسیقی در کل جهان، زیر سایه ی اساتید هر سبک هست و به نوعی رو انگشت اونها می چرخه.
    اما به خاطر تعصباتی که بعضی ها نشان می دن، اساتید موسیقی سنتی ایران، یا باید تابع تم های موسیقی ایرانی باشن یا طرد بشن. ضربه ای که به موسیقی ایرانی خورده، از این ناحیه هست.
    Last edited by Leyth; 06-10-2009 at 13:17.

17. 4 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •