سلام
من یک هارد اکسترنال My book studio edition خریدم. میخوام با استفاده از firewire به لپتاپ وصلش کنم. مشکل اینجاست که پورتهای پشت my book فقط firewire 800 هستن بنابراین ۹ پین هستن. کابلی هم که شرکت داده یک کابل ۹ پین به ۶ پین هست در حالی که لپتاپ من پورت ۴ پین داره. برای توضیح بیشتر از عکسهایاستفاده میکنم. عکس پشت هارد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس کابل ۹ پین به ۶ پین که شرکت برای استفاده از firewire 400 داده. در واقع این کابل firewire 800 رو به firewire 400 تبدیل میکنه؛ سمت راستی ۹ پین هست و سمت چپی ۶ پین:
تا اونجایی هم که میدونم ۴ تا از پینهای کابل ۶ پین برای دیتا هست و بقیه برای power. راحتترین راهی هم که به ذهنم رسید استفاده از یه همچین مبدلی هست:
که لینکش تو سایت آمازون این هست:ولی متأسفانه نتونستم این کابل رو تو بازار پیدا کنم. روش دیگهای هم هست که تو این پست توضیح داده شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی مثله این که به طور کامل جواب نداده. کسایی که مثل من my book studio دارن برای حل این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میکنن؟ اصلاً کابل firewire که ۹ پین به ۴ پین باشه پیدا میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید