سلام یه عضو جدید به نام سعید بهتون پیوسته امیدوارم بتونم و بتونیم تبادلهای خوبی با هم داشته باشم .
وبرای اولین پست یک سئوال؟!
مبدلی میخوام برای بالا بردن کیفیت در تصویر اگه از دوستان کسی برنامه خواصی رو سراغ داره بسیار ممنون میشم.
بای.
سلام یه عضو جدید به نام سعید بهتون پیوسته امیدوارم بتونم و بتونیم تبادلهای خوبی با هم داشته باشم .
وبرای اولین پست یک سئوال؟!
مبدلی میخوام برای بالا بردن کیفیت در تصویر اگه از دوستان کسی برنامه خواصی رو سراغ داره بسیار ممنون میشم.
بای.
خوش اومدی سعید جان
بالابردن کیفیت از لحاظ تئوری ممکن نیست ولی گاهی اوقات با اضافه کردن افکتهایی (بسته به نوع تصویری که داری) میشه کیفیت رو بالا برد
مثلا من یه قطعه فیلم داشتم سایزش مناسب بود ولی یه کمی کیفیتش پایین بود ... تونستم با فیلتر های بلور و تغییر سطح روشنایی و گاما ، یکم تصویر رو از لحاظ کیفیت بهتر کنم
مگه میشه کیفیت فیلم رو بالا برد ؟
خوش اومدی سعید جان
بالابردن کیفیت از لحاظ تئوری ممکن نیست ولی گاهی اوقات با اضافه کردن افکتهایی (بسته به نوع تصویری که داری) میشه کیفیت رو بالا برد
مثلا من یه قطعه فیلم داشتم سایزش مناسب بود ولی یه کمی کیفیتش پایین بود ... تونستم با فیلتر های بلور و تغییر سطح روشنایی و گاما ، یکم تصویر رو از لحاظ کیفیت بهتر کنم
......................
درود;
با تشکر از جواب های کامل آقا جواد!
اگه منظور شما از مبدل Convertor هست باید گفت همچین چیزی وجود نداره. اما بقول دوستان, نرم افزارهای تخصصی کار با فیلم با تنظیماتی که بصورت پیش فرض نیستند (یعنی برا هر صحنه ای تنطیمات نور - رنگ-ماتی خاصی وجود داره) تا جایی محدود میتونن این کار رو انجام بدن. اما این تکنولوژی در صنعت عکس به اصطلاح دم دست تر هست.
موفق باشی...
با تشکر از جواب های کامل آقا جواد!
من فقط پست دوم رو کوت کردم!
سلام
من تشكر ميكنم از تمامي دوستاني كه منو كمك كردن
حالا چه فیلمی بود که میخواستی کیفیتشو بالا ببری
منم میگم امکان نداره کیفیت فیلمی که از دست رفته رو برگردوند
موفق باشید:43:
باسلام
عارضم خدمت جيگر طلا كه من يك سزي فيلم هاي آرشيو شده دارم كه دارم كپچرشون ميكنم و بعدشم بيد ميكس و مونتاژ شن فيلم خواصي نبود!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)