سلام
من با یولید یه البوم عکس درست کردم حالا می خوام رو سی دی رایت کنم بهتره مستقیما رایت کنم یا تبدیل به یه فرمت دیگه کنم و با نرو رایت کنم یا به طور کلی تنظیمات رو چه جوری تغییر بدم تا کیفیت کم نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من با یولید یه البوم عکس درست کردم حالا می خوام رو سی دی رایت کنم بهتره مستقیما رایت کنم یا تبدیل به یه فرمت دیگه کنم و با نرو رایت کنم یا به طور کلی تنظیمات رو چه جوری تغییر بدم تا کیفیت کم نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول تو هارد ذخیرش کن ببین چی شده بعد رایتش کن من mpeg رو توصیه میکنم
البته MPG بد پسوندی نیست ولی کیفیت کاری که ساختی رو خیلی میاره پایین من این فرمت رو پیشنهاد نمیکنم فرمت MPG برای دی وی دی کیفیت خوبی داره!
پس با چه فرمتی ذخیره کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست خوب اگه اون نه میتونی البته اگه فقط میخوای تو کامپیوتر نگاه بکنی avi هم بد نیست موقع ذخیره کردن برو تو قسمت custom اونجا میتونی تنظیمات کیفیت رو هم دسکاری بکنی ویه چیز خوبی از اب در بیاد
دوست عزیز اینکه پرسیدن ندارهولی یه توضیح بدیم بد نیست
هر کدوم که عشقته رایت کن (مستقیم با غیر مستقیم)! در غیر مشتقیم خوب اگه خواستی رو CDمعمولی با Video CD رایت کنی که عملیات تبدیل رو خود نرو برات میکه اگرم خواست رو DVD رایت کنی بازم عملیات تبدیل رونرو با فرمت VOB برات انجام میده! ولی اگه خواستی با فرمتی که خودت خواستی رایت کنی با فرمت AVI توصیه میکنم اونم با کیفیت بسیار عالی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)