سلام,
والا من تو یه تاپیک گفتم که من زیاد از کنکور و دردسرهاش سر در نمیارم. اینجا هم که اومدم کاملا گیج شدم و آشفته...
با اینکه الان به پیش دانشگاهی رسیدم ولی حتی یه بار هم سئوالات کنکور رو ندیدم. فقط میدونم چهارگزینه ای هستش...
میدونم خیلی عقب مونده هستم ولی کمکم کنید. من دبیرستان رو تو بزرگسالان خوندم.
نمیدونم این مسئله کنکور یا واقعا اینقدر بزرگ هست یا اینقدر بزرگش کردن, کلاس های کنکور, کتابهای زرد و آبی و رنگهای مختلف, اسامی مختلفی که من زیاد باهاشون آشنایی ندارم مثل کلمه لایتنر, یا ... موسسه های مختلف مثل گاج و کانون, گزینه 2 و .... که من اصلا نمیدونم کار این موسسه ها چی هست؟! دقیقا چی کار میکنند؟
به هر حال سئوالات من اینها هستند ببخشید یکم زیادی ابتدایی هستند:
1: کار این موسسه ها دقیقا چی هست که 180 هزار پول میگیرن؟ (منظورم کانون, گزینه 2 و گاج و...)
2: آیا ثبت نام در این موسسه ها الزامی هست؟
3: آیا خوندن کتابهای سال دوم, سوم و پیش کفایت نمیکنه...؟! یا کتابهای دیگه ای هم لازمه؟
4: آیا این که میگید "تست بزنید" منظورتون تست های کنکور سالهای گذشته هست که تمرین بشه یا تست هایی هم هستن که یه عده طرح کرده باشن؟!
5: اینطور که من تو تاپیک ها خوندم, بعضی از دوستان میگفتن که در روز چند کتاب رو با هم بخونید و بعد آخرش تست بزنید. سئوال من اینه که مثلا من تا فصل دوم ریاضی 2 رو خوندم, من تستی که تا فصل 2 ریاضی 2 باشه رو از کجا پیدا کنم؟
6: اصلا این همه سئوالات تستی از کجا پیدا میکنید؟! کتابی, مرجعی چیزی هست؟ میشه اسمش رو بگید؟
7: اینکه میگن "مهارت تست زنی" یعنی چه؟
8: من الان سئوالات تست کنکور 88 رو دانلود کردم و یه نگاهی که به بخش ریاضی انداختم, هیچ کدوم از سئوالات رو نفهمیدم...!آیا این یعنی من کتاب رو خوب نخوندم و اصلا هیچی یادم نمیاد؟! یا نه کتابهای خاصی هست که باید بخونم تا با سئوالات و نحوه پاسخ دادن به اونها, آشنا بشم؟! میشه معرفی کنید؟!
من تصمیم گرفتم با ریاضی شروع کنم و اول این توابع مثلثاتی رو مسلط بشم. به همین خاطر هم فعلا رفتم سراغ کتاب ریاضی اول دبیرستان.