.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
با سلام
مشکل زمانی است که:
1- وقتی یه برنامه ساده مثل Microsoft Office Word 2003 یا امثال این موارد رو باز می کنم CPU حداقل تا چندین دقیقه یکسره 100٪ کار می کنه و کارایی RAM هم این قدر پایین میاد که انگار نه انگار 4GB سیستم RAM داره.
2- روی جعبه مادربورد نوشته باس 800 ساپورت میشه. من هم به همین دلیل 2 تا RAM مدل Apacer با باس 800 روی سیستم نصب کردم. این مورد در دفترچه راهنمای مادربورد هم اومده بود. بعداً با نگاه دقیق تر به دفترچه متوجه شدم که در یک گوشه یه نکته کوچک نوشته که این مدل تا حداکثر باس 667 رو ساپورت می کنه؟؟؟!!!
حالا من نمی دونم برای ارتقاء سیستم چکار کنم؟ آیا RAM سیستم باید تعویض بشه یا من با یک ارتقاء CPU به مدل بالاتر مشکل حل می شه؟
(جاهای دیگه ای هم سوال پرسیدم و برخی هم خندیدند که اصلاً مگه XFX مادربورد هم می زنه و تاجایی که ما می دونیم فقط کارت گرافیک های XFX وجود دارند و ......)
نکات زیر هم قابل ذکر هستند که اساتیدی که می خواهند زحمت بکشند و لطف کنند بنده رو راهنمایی کنند،شاید در جوابگویی تاثیر داشته باشه.
1- همن جوری که گفتم کلیه Update ها و Hotfix های مایکروسافت و همچنین آپدیت تمام قطعات سخت افزاری (غیر از Upgrade بایوس که چون Floppy Drive ندارم نمی شد) تا 27 سپتامبر روی ویندوز نصب شده اند. (بنده اینترنت Dialup دارم و ممکنه که همه آپدیت ها رو نتونسته باشم دانلود کنم ولی قریب به 580 مورد می شه.)
2- نرم افزار Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0 با آخرین آپدیت های برنامه تا روز 28 سپتامبر (6 مهر ماه) روی سیستم نصب شده.
3- نرم افزار TuneUp Utilities 2009 و نرم افزار Win XP Manager و Diskeeper Corporation 2009 هم نصب شده.
3- 99٪ مطمئنم که سیستمم فاقد هرگونه بدافزار ، ویروس ، تروجان ، جاسوس افزار ، میل وار و.... است.
و در آخر شرح مشخصات قابل پشتیبانی توسط مادربورد سیستمم:
CPU : LGA 775 Socket for Intel Core2 Quad/Core2 Duo/Pentiume Dual Core/Pentiume D/Pentiume4
Celeron D/Celeron - Support FSB 1066 MHz/800 MHz/533 MHz
که CPU فعلی من Pentiume Intel Dual Core E2200 هستش.
Chipset : nVidia MCP73V
VGA : nVidia Geforce 7050 Graphics
که گرافیکم nVidia Geforce 8400GS 512MB DDR2 به همراه جدیدترین آپدیت ماه سپتامبر هست.
Main Memory : 2*240-Pin DIMM Slots Support 677MHz-533MHz Only
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)