ممنون از نظرات همه ی دوستان تا اینجا..
.gif)
بابا دمت گرم خیلی عالیه، من همینو میخواستم. دقیقا خودشه. ببین، ببین ناخنام چقد بلند شدن، زود تکمیلش کن که بهش نیاز دارم...
ایول محسن جان... بالاخره نمردیم و شما هم اومدی وسط گود... خب بچه ها همه برید کنار که محسن میخواد کولاک کنه!!
تا اینجاشو که خوب اومدی... ببین اون ایج لوپهای وسط رو اگه راه داره همون پایین تمومشون کن الکی تا آخر نیان. اگرم حالشو نداری بهش دس نزن.
نور رو هم که خودت دیدی چطور زمینو سوزونده! متعادلش کن...
مشتاقانه منتظر ادامه ی کارم...
مرسی همایون جون.. گود چیه بابا.. ما منچ ام بلد نیستیم! .gif)
یعنی ناخنت از ناخن این بابا هم بزرگ تر شده؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نور و اینا رو هم تو رندر نهائی درست می کنم.. اینجا خواستم یه کم ذوق کنم.. آخه می دونی من دوست هی زود رندر بگیرم از کارم.. مثلا باکس یا پلین اولیه رو می سازم بعد F9 رو می زنم! .gif)
چرا حال نداشته باشم.. تو فقط راهنمائی کن.. باید مدلینگم خوب شه.. ببین الان خوب شد؟
آفرین...خیلی عالیه تا اینجاش
میگم یه عکس از ناخن گیر خودت هم بذار راحت تر بشه نظر داد
ادامه بده...پیشم
مرسی رفیق.. .gif)
بذار این کار رو بعد از مدلینگ و رندر نهائی و این صحبتا بذارم.. می خوام دوستان روی خود کار و ریزه کاری هاش ایراد بگیرن تا دقیقا شبیه ناخن گیر مدل شدن.. هر چند سعی کردم تا جائیکه می تونم شبیه اش باشه..
(تو دوران نوجوانی یه معلم نقاشی داشتیم.. یادش بخیر.. یه روز سر موضوعی مثل این بحث شد.. گفت: اشکال نداره حتما موضوعت شبیه به مدل ات نشه.. تو قراره ازش الهام بگیری و قرار نیست هر جا تابلو رو می بری مدلش رو هم باهاش ببری!
البته بحث نقاشی یا مدلسازی واقع گرا و اینا یه چیز دیگه است..)