تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: دسترسی کاربران به کانالهای تلوزیون تحت شبکه

داره خودمونی میشه Hadi_0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    همین بغل

14 دسترسی کاربران به کانالهای تلوزیون تحت شبکه

سلام دوستان . ما میخوایم تو شرکتمون امکانی رو فراهم کنیم که کاربران بتونن در ساعت خاصی که ما براشون تعریف می کنیم به کانال یا کانالهایی از تلوزیون دسترسی داشته باشند . آیا نرم افزار خاصی برای این کار هست یا اینکه باید شروع به نوشتن نرم افزار کنیم ؟ از دوستان ممنون می شم اگر در این زمینه نظر بدن و راهنمایی کنن . با تشکر .

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اگه منظورتون مشاهده تلوزیون از اینترنت هست 2 راه داره :
    1- استفاده از برنامه ی Live Persian Radio Television Player
    2- استفاده از سایت صدا و سیما

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

شما باید یک TV Card بر روی یک کام÷یوتر که اون سیستم حکم سرور رو داره نصب کنید و بعد به سیستم های دیگه از طریق شبکه اون روشیر کنید این کار تنها ضعفی که داره اینه که هر شبکه که سرور ÷خش میکنه رو سیستم های دیگه هم همون شبکه رو باید ببینن و این امکان وجود نداره هر کس بطور مجزا شبکه دلخواه خودشو ببیه بنظر من اگر اینکار خیلی براتون مهمه از مانیتورهای TV دار برای شرکتتون استفاده کنید که هم بی دردسر و هم راحت هستش از دوستان دیگر خواهش میکنم نظرشون رو بیان کنن شاید راه دیگه هم وجود داشته باشه

داره خودمونی میشه Hadi_0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    همین بغل

پيش فرض با سلام

شما باید یک TV Card بر روی یک کام÷یوتر که اون سیستم حکم سرور رو داره نصب کنید و بعد به سیستم های دیگه از طریق شبکه اون روشیر کنید این کار تنها ضعفی که داره اینه که هر شبکه که سرور ÷خش میکنه رو سیستم های دیگه هم همون شبکه رو باید ببینن و این امکان وجود نداره هر کس بطور مجزا شبکه دلخواه خودشو ببیه بنظر من اگر اینکار خیلی براتون مهمه از مانیتورهای TV دار برای شرکتتون استفاده کنید که هم بی دردسر و هم راحت هستش از دوستان دیگر خواهش میکنم نظرشون رو بیان کنن شاید راه دیگه هم وجود داشته باشه
    با تشکر از شما . دقیقا منظور من همینه و من می خوام همین کار اول رو بکنم یعنی یه کارت تی وی رو یه سیستم به عنوان سرور بزارم و بقیه کلاینتارو به اون وصل کنم در همین حد که همه یک کانال رو ببینن فعلا کفایت می کنه فقطه اگه می شه در مورد شیر کردن اون کارت تی وی توضیح بدین . با تشکر مجدد .

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز شما باید از انجمن شبکه نحوه شبکه کردن سیستم هارو یاد بگیرید و توسط برنامه خوده کارت تی وی تصویر رو برای تمامی سیستم ها شیر کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •