تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: یه خبر جالب اما مسخره

  1. #1
    پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....
    پست ها
    679

    پيش فرض یه خبر جالب اما مسخره

    كيوان مافي:
    استان تهران تا پايان سال‌جاري تحت پوشش وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم- قرار خواهد گرفت.
    داستان وايمكس در ايران بر مي‌گردد به سال ‌٨٧؛ زماني كه سرانجام مزايده وايمكس برگزار و نتايج مزايده با بازگشايي پاكت‌هاي پيشنهادي براي 30 استان كشور مشخص شد و كنسرسيوم مبين پايا در 30 استان، ايرانسل دراستان‌هاي تهران، آذربايجان‌شرقي اصفهان خراسان‌رضوي فارس و خوزستان، اسپادان در اصفهان و رايانه دانش گلستان در استان گلستان به‌عنوان برندگان اين مزايده اعلام شدند.
    اين سرويس در حكم تلفن‌هاي همراه است. همان كاري را كه تلفن همراه با خطوط ثابت تلفن انجام داد وايمكس با خطوط كابل‌كشي شده اينترنت انجام داده‌است.
    اين قاعده در تهران مستثناست. چون وايمكس تهران به كاربران متحرك سرويس نمي‌دهد.
    بنابراين رابطه تلفن‌همراه و خطوط ثابت در معادله وايمكس و اينترنت كابلي، رابطه معناداري نيست.
    فرستنده وايمكس مي‌تواند به تنهايي به يك خط پرسرعت اينترنت متصل و يا حتي توسط گيرنده‌اي به برج فرستنده ديگري متصل شود و اينترنت را از آن بگيرد.
    دريافت از فرستنده به 2 صورت انجام مي‌شود. يا شما مستقيماً به آنتن گيرنده متصل مي‌شويد و يا اينكه بدون آنتن گيرنده و به‌صورتي شبيه Wifi اطلاعات را با فركانس كوتاه دريافت مي‌كنيد.
    در اين صورت فرستنده از فركانس 2 تا 11 گيگاهرتز استفاده مي‌كند و شعاع پوشش محدود به حدود شعاع 5 كيلومتري مي‌شود. در غيراين صورت از فركانس حدوداً 66 گيگاهرتز استفاده مي‌شود.
    همان‌طور كه گفتيم وايمكس نيز شبيه Wifi با استفاده از امواج راديويي اطلاعات را از نقطه‌اي به نقطه ديگر مي‌فرستد و از انواع محدوديت‌ها براي كنترل دسترسي و جلوگيري از ورود هكر‌ها استفاده مي‌كند.
    هر چند استفاده از wifi در تهران رايج نشد اما بد نيست بدانيد اگر شرايط كاملاً مناسب Wifi به شما سرعتي معادل 54 مگابايت بر ثانيه را عرضه كند، وايمكس مي‌تواند 70مگابايت بر ثانيه را نيز پشتيباني كند.
    در هر حال برتري اين سرويس در سرعت آن نيست چون اگر از وايمكس در يك مجتمع مسكوني يا اداري استفاده كنيد سرعت بين كاربران تقسيم مي‌شود و سرعتي معادل سرعت خطوط BroadBand را به شما مي‌دهد.
    برتري اين سرويس مسافت و دسترسي آن است پوشش وايمكس در حالت ديد مستقيم در شهر تا شعاع 10 كيلومتري آنتن مركزي است. براي ارتباط درون شهري نيز مي‌توان از ويژگي ديد غيرمستقيم ‌اين تكنولوژي براي پوشش ارتباطي استفاده كرد كه تا شعاع 3 كيلومتر را پوشش مي‌دهد.
    سيار بودن كه يكي از محاسن بزرگ سيستم وايمكس در دنيا شناخته مي‌شود در ايران مجاز نيست. علت آن هم اعطاي مجوز ارائه اين خدمات به اپراتور سوم است.
    تهران تحت‌پوشش
    چندي پيش بابك ارشد، مديرعامل يكي ازشركت‌هاي ارائه دهنده وايمكس از ارائه فاز نخست سرويس وايمكس ‌اين شركت در تهران بزرگ خبر داد و گفت: تمام شهر بزرگ تهران تا پايان سال‌جاري تحت پوشش شبكه وايمكس قرار خواهد گرفت.
    او كه در مراسم امضاي قرارداد خريد تجهيزات وايمكس سخن مي‌گفت، عنوان كرد:‌ اين قرارداد ميان گروه شركت‌هاي داتك و سامسونگ الكترونيك در 3 فاز تعريف شده است و حجم كل قرارداد 50‌ميليون دلار است.
    وي گفت: محدوديت پهناي باند براي وايمكس يا اينترنت پرسرعت مختص مشتريان خانگي است و مشتريان تجاري محدوديتي در اين زمينه ندارند.
    او درباره مزاياي وايمكس نسبت به ADSL اظهاركرد: كاربري كه بخواهد از ADSL استفاده كند براي دريافت آن حدود 10 روز زمان نياز است و مشكلات ديگري نيز در اين زمينه وجود دارد، اما وايمكس با نصب يك مودم به رايانه و به سرعت امكان‌پذير است، از طرفي ADSL از چند نقطه مي‌تواند خراب شود اما وايمكس تقريبا تحت كنترل است و تنها چيزي كه مي‌تواند خراب شود CP است كه به راحتي قابل تعويض است.
    وي با تاكيد بر اين كه پروانه ما و تمام اپراتورهاي وايمكس ثابت است و اجازه ارائه خدمات موبايل به‌كاربرها را طبق پروانه نداريم، گفت: پيش‌بيني مي‌كنيم در كشورمان تا حدود 7 سال آينده بيش از 6 ميليون كاربر اينترنت باند پهن داشته باشيم و بخش قابل توجهي از آن به وايمكس خواهد رسيد.
    وو ساب كيم ، معاون اجرايي شركت تامين كننده تجهيزات وايمكس نيز در اين مراسم در پاسخ به سؤال خبرنگاران گفت: كيفيت تجهيزاتي كه به ايران ارائه مي‌دهد مثل كيفيتي است كه به بقيه كشورها ارائه مي‌دهد و تفاوتي ندارد.
    شبكه گسترده وايمكس عموما به‌صورت شبكه‌هاي سلولي (مانند شبكه‌هاي موبايل) طراحي و ساخته مي‌شوند. مشترك اين شبكه مي‌تواند با داشتن يك مودم بي‌سيم مخصوص (CPE) در هر نقطه از محدوده پوشش شبكه از خدمات ارتباطي اينترنتي استفاده كند و اغلب شبكه‌هاي وايمكس اجازه حركت مشترك در داخل سلول‌هاي پوششي يا حتي انتقال از يك سلول به سلول ديگر را مي‌دهند.
    CPE تجهيزاتي است كه آنتن كوچكي دارد و امواج وايمكس را با سيم به رايانه متصل مي‌كند.براي آنهايي كه يك سر زندگي‌شان با اينترنت گره خورده است، هرامكاني كه كمي سرعت‌شان را افزايش و دسترسي‌شان را تسهيل كند مقبول است. حالا وايمكس باشد يا دايل آپ. مقصود يك كيلوبايت بيشتر است.
    اما با فرض براينكه كاربرد اينترنت پر سرعت از طريق ADSL سيمي ميسرمي‌شود چه چيزي غيراز بدون سيم بودن وايمكس كه هزينه بيشتري هم دارد جذابيت دارد؟ سرعت واگذاري سريع‌تر؟ كيفيت بهتر؟ پوشش مناسب؟ يا خدمات بيشتر؟ جواب همه اين‌ سؤال‌ها را امسال پيدا مي‌كنيم. البته با اينترنت كم سيم!
    (همه ی برتری وایمکس به بی سیم بودنشه که همون هم نمیزارن داشته باشه همون ADSLبگیریم بهتره چون Share هست و اگه قراره بین 12میلیون تقسیم بشه میشه دیال آپ)
    به نقل از همشهری آنلاین
    Last edited by abol_fa; 25-09-2009 at 20:44.

  2. این کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*
    پست ها
    631

    پيش فرض

    سلام همشهری
    یه سری هم اینجا بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •