تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 44

نام تاپيک: درخواست راهنمايي براي خريد LCD SONY

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض درخواست راهنمايي براي خريد LCD SONY

توي همين هفته دوست من مي خواد بره بانه و من مي خوام بگم يه تلويزيون از اونجا براي من بگيره به همراه يه سينما خانگي لطفا من رو راهنمايي كنيد
    نظر شما در مورد خريد تلويزيون از بانه چيه و براي خريد از بانه به چه نكاتي بايد دقت بكنم تا بتونم جنس مرغوب بگيرم
    ال سي دي هاي سوني بانه با اينجا چه فرقي دارند و ال سي دي هاي سوني ساخت كجا هستند
    لطفا چهار سري برتر ال سي دي هاي سوني را به ترتيب براي من نام ببريد و علت اين برتري اين سري هاي مختلف چيست
    بين w550 و w 400 و z450 و v550 به ترتيب كدام يك بهتر است چون به احتمال زياد يكي از اين 4 تا رو مي خوام بگيرم
    2-
    يك سينما خانگي دو بانده معمولي سوني هم به من معرفي كنيد به قيمت حدود 300-350 نظرتون درباره dz570 چيه
    در كل به نظرتون يه سينما خانگي بگيرم بهتره يا اينكه يك dvd سوني بگيرم و دو تا باند رو جدا بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

سینمای خانگی سونی نگیر فیلیپس بگیر با پایوونیر سونی هم یا همون زد450 و یا دبلیو 550 و یا وی 550 بانه سینمای خانگی فیلیپس هست ما از همون جایی که تی وی خریدیم اونم داشت نمیدونم اسم فروشگاش چی بود ولی داخل یک کوچه بود فکر کنم کنار پاساژ برلیان بود نگین بود الماس بود یک چیزی تو همین مایه ها ال سی دی هاش اصله فیلیپس و سونی و توشیبا میفروشه فقط هم سیتمای خانگی و تلویزیون سینمای خانگی سونی آشغاله منم بدون اینکه امتحان کنم خریدم

3. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول در مورده اون 4تا tv بگم که z450 بهتره
    به نظر میرسه که شما خیلی از مدلای موجود در بازار اطلاع نداری مثله 2 3 ماه پیشه خودم که فقط میگفتم سونی
    اما الان نظرم کاملا عوض شده در حاله حاظر هرکی میاد تو این فروم و برای خریده tv راهنمایی میخواد چه من چه دوستانه دیگه فقط مدله p42g10 پلاسمای 42 اینچی پاناسونیکو معرفی میکنیم که قیمتش 1.550.000 در تهران و 1.500.000 در بانه هستش فعلا از نظره کیفیت تصویر هیچ tv رو دستش نیست (تو ایران) اگرم میخوای از بهترین tv دنیا لذت ببری باید یه 1 یا 1.5 ماهی صبر کنی
    مدله p50v10 که به نظر میرسه قیمتش حدودا 2.500.000 باشه
    اما در اخر تصمیم با خودته
    موفق باشی
    Last edited by Pop-Man; 25-09-2009 at 19:23.

5. 3 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دنبال کیفیت تصویر هستی در حال حاظر g10 از پاناسونیک .

اگر می خوای انتخاب خودت رو معطوف برند سونی کنی ,بهتره از سری ایکس انتخاب داشته باشی مدل x450 ,سری z رو کاغذ دارای مشخصات قوی هست ولی در عمل در برابر سری x حرفی واس گفتن نداره ,سری های w s v حیف پول .یه سرچی کن تو انجمن به طور کلی در مود این سری ها با توجه به تجربه شخصیم توضیح دادم

به طور کلی تو رنج قیمت پایین همیشه میگم سراغ برند سونی نرید که بدجوری می خوره تو ذوقتون بعد یه مدت . سری های s v w جزو مدل های کیفیت متوسط هستن . تنها ال سی دی های خوب ساخت سونی سری ایکس هستن
    Last edited by Ami R 940; 25-09-2009 at 20:01.

7. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

به نظر منم سری X بهترین انتخاب بین مدلهای سونی هست ولی این مدلهایی که این دوستمون در نظر داره من W550 رو پیشنهاد میکنم.

9. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سینمای خانگی سونی نگیر فیلیپس بگیر با پایوونیر سونی هم یا همون زد450 و یا دبلیو 550 و یا وی 550 بانه سینمای خانگی فیلیپس هست ما از همون جایی که تی وی خریدیم اونم داشت نمیدونم اسم فروشگاش چی بود ولی داخل یک کوچه بود فکر کنم کنار پاساژ برلیان بود نگین بود الماس بود یک چیزی تو همین مایه ها ال سی دی هاش اصله فیلیپس و سونی و توشیبا میفروشه فقط هم سیتمای خانگی و تلویزیون سینمای خانگی سونی آشغاله منم بدون اینکه امتحان کنم خریدم
    من با g10 خریدم همین اشتباهو کردم سینمای خانگی سونی خریدم الان خیلی پشیمون شدم صداش افتضاحه اصلا هیچی نداره دلمو خوش کنم کیفیت تصویرش با دی وی دی سامسونگ که قبلا خریده بودم 60 تومن یکیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

لعنتی فقط به اینجا تموم نمیشه جالب اینجاست که اکسپت ریتو که اندازه تصویر اتوماتیک برای تصویر هست برای دایو ایکس در نظر نمی گیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سري x قيمتش براي من يك مقدار بالا هست
    امروز تلويزيون sony w 550 و v 550 40 اينچ رو قيمت كردم كه به ترتيب 2100000 و 1750000 بود ولي ظاهر آنها دقيقا مثل هم بود و فروشنده گفت علت اين اختلاف قيمت فقط به خاطر نداشتن motion flow در v550 است و خود فروشنده گفت v550 بهتر است
    مگه motion flow چقدر مهمه كه اين دو مدل اين قدر اختلاف داشته باشند به نظر شما بين اين دو كدوم انتخاب بهتريه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

lcd همینجوریشم موقع فوتبال دیدن و فیلم اکشن و بازی کردن اذیت میکنه حداقل برو w550 بخر که motion flow داشته باشه پدر چشمت موقع بازی کردن در نیاد میگم اگه نمیخوای پولتو حروم کنی برو g10 پاناسونیک بخر دست همه lcd رو که فکر کنی از پشت میبنده .

14. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Game Mode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه ال سی دی سری X سونی سایز 32 اینچشو تو تهران کجا میشه گیر اوورد؟من هر جا میرم سری X فقط از 40 اینچ به بالاشو دارن و میگن 32 اینچش تو ایران شرکت نمیاره!؟
    تو بانه هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •