تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: چیکار کنم ؟

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

13 چیکار کنم ؟

سلام
    دوستان من یه سیستم واسه خرید انتخاب کرده بودم

CPU:intel Core 2 Quad Q8400
    M.B:GIGABYTE - EP45-UD3R
    VGA:Zotac GTS 250 1GB
    RAM:Patriot - 4GB - 800-(2x2GB)
    HDD: Seagate 500 GB(7200.12)
    DVD ROM:Liteon 22X
    DVD RW:Liteon 24X
    Power:Green- GP535A

بعد همینجور که در انجمنها میگشتم و سیستمهای پیشنهادی و انتخابی دیگه رو میدیدم یه چیز واسم سوال شد و اینکه من مادربوردی انتخاب کردم با قیمت 140 تومن ولی اکثرا مثلا با پردازنده Q9550 یه مادربورد با قیمت 80 یا90 تومن انتخاب میکنن و شاید با یک مادربورد ارزانتر پردازندشونو بالاتر و قویتر میخرن

مثلا من به جای EP45-UD3R که 140 تومن هستش برم ASUS - M4N78 AM یا GIGABYTE -EP43-S3L با قیمت 80 تومن رو بگیرم و پردازنده رو به جای 8400 یه 9550 بگیرم

این کار درسته و به نظر شما من هم همینکارو کنم یا نه انتخاب مادربورد خوب با قیمت بالاتر درستتره ؟
    آیا من که میخوام سیستمم دائم روشن باشه یک خصلتش باید انتخاب مادربورد قوی باشه یا نه مادربورد موثر نیست و هرچی ارزونتر بگیری به نفعته ؟

راستی من اطلاعات زیادی درمورد مزایای یک مادربورد خوب ندارم یه مادربورد خوب 140 تومنی مثلا چه فرقی با 80 تومنیش داره ؟

ممنون

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    مسلما انتخاب پردازنده قوی تر در سرعت و پرفرمنس تاثیر بیشتری داره تا انتخاب مادربرد بهتر و گرونتر
    شما باید ببیند از سیستمتون چی میخوایید؟! سرعت یا کیفیت؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1-
    ظاهرا 9550 کمیاب شده و قیمتش شدیدا افزایش پیدا کرده. خریدش با این قیمت توصیه نمی شه.

2-
    یکی از دلایل اختلاف قیمت مادربوردها، قابلیت اورکلاک اونها هست، (اگر اورکلاک نمی کنی لازمت نمی شه) یکی دیگه از دلایلش استفاده از قطعات با کیفیت بالا هست که عمر مفید قطعه رو افزایش می ده. (اگر قصد داری 2-3 سال دیگه دوباره سیستم رو ارتقا بدی، عمر مفید مثلا 10 سال برات کاربردی نداره.)
    یکی دیگه از دلایلش هم امکانات خاص و حرفه ای روی مادربورد هست، مثلا قابلیت RAID، یا SLI (که اگر از اینها هم استفاده نمی کنی لازم نیست پول اضافه بدی.)

3-
    مادربورد ASUS - M4N7 فکر می کنم اصلا برای پردازنده های AMD هست و با اینتل کار نمی کنه.

4-
    اگر می خوای یه DVD-ROM بگیری و یه DVD-WRITER جدا، به نظر من این دو رو از دو مارک مختلف بگیر. دلیلش هم اینه که خیلی پیش میاد سی دی یا دی وی دی خش دار رو یکی از درایوها نمی تونه بخونه، ولی وقتی می ذاری توی اون یکی می خونه! (برای DVD-ROM شدیدا مارک ASUS رو توصیه می کنم. خودم دارم و بارها تفاوتش رو در خوندن دی وی دی های مشکل دار مشاهده کرده ام.)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

در جواب Ultra_Black عزیز
    راستش سوال سختی رو پرسیدین که از هر خریداری هم بپرسین میگه یه جوری باشه که هردوشو شامل بشه که جواب منم همینه
    فکر کنم اگه جواب این سوالمو ( من اطلاعات زیادی درمورد مزایای یک مادربورد خوب ندارم یه مادربورد خوب 140 تومنی مثلا چه فرقی با 80 تومنیش داره ؟) کاملتر ( به غیر از کیفیت ) داده بودید به نتیجه بهتری میرسیدیم

در جواب 3jokes_x عزیز
    اورکلاک : نه اهلش نیستم و اصلا بلد نیستم
    کیفیت بالا و عمر مفید : بله وخیلی ، من قصد ارتقا یا تعویض را حداقل بعد از خرید سیستم تا 6 سال ندارم
    سیستم الانمم بیش از 5 سال هستش که دارم استفاده میکنم پس واسم مهمه
    RAID و SLI : اصلا نمیدونم چی هست پس شاید بهش نیازی نداشتم که نمیدونم چیه

پس با توجه به جوابهای بالا منتظر راهنمائیهای مدبرانه ی شما هستم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

راستش سوال سختی رو پرسیدین که از هر خریداری هم بپرسین میگه یه جوری باشه که هردوشو شامل بشه که جواب منم همینه
    شما تقریبا مادربرد و CPU متناسب انتخاب کردید
    فکر کنم اگه جواب این سوالمو ( من اطلاعات زیادی درمورد مزایای یک مادربورد خوب ندارم یه مادربورد خوب 140 تومنی مثلا چه فرقی با 80 تومنیش داره ؟) کاملتر ( به غیر از کیفیت ) داده بودید به نتیجه بهتری میرسیدیم
    بعضی از مزایا رو دوستمون عنوان کردند از جمله قابلیت اورکلاک، RAID ، SLI ،Cross Fire و...
    در مورد کیفیت هم یه مثال میزنم
    Gigabyte EP43-S3L فقط بعضی از خازنهاش جامد هست ولی Gigabyte EP45-UD3R تمام خازنهاش جامد هست
    اولی چیپستش P43 و دومی چیپستش P45 که جدیدتر هست و نسبت به اولی مزایایی داره

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با توجه به اینکه کامپیوتر دائم روشنه، و به این زودی ها هم قصد ارتقا نداری، به نظر من مادربورد با کیفیت بالاتر بیشتر به دردت می خوره. البته یه گزینه بین این دو مادربوردی که معرفی کردی هست که به نظرم خریدش منطقی تره:
    GIGABYTE: GA-EP43-UD3L
    قیمتش حدود 105 یا 110 تومان هست. تمام خازن هاش جامده (این یعنی عمر بالاتر) مشخصات دقیقش اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به عنوان مثال چند تا از تفاوت های این مادربورد با اون مادربوردی که شما انتخاب کردی ایناس:

مادربورد شما از سی پی یو با FSB 1600 پشتیبانی می کنه، ولی این مادربورد در حالت عادی از FSB1333 پشتیبانی می کنه (پشتیبانیش از FSB1600 تنها در حالت Overclock هست.) FSB سی پی یوی شما 1333 هست پس همین مادربورد براش کافیه. مطمئنا شما در آینده هم سی پی یو با FSB 1600 نمی خری که بخوای روی این مادربورد نصب کنی. چون تا 2-3 سال دیگه سی پی یو های دارای FSB 1600 منقرض می شن. نسل جدیدتر سی پی یو ها (مدل بالاتر از FSB1600) مدتهاست توی بازار موجوده.

مادربورد شما از رم DDR2 تا باس 1366 پشتیبانی می کنه و این مادربورد از DDR2 تا باس 1200. این هم تفاوت مهمی نیست. اصلا اختلاف بین 1200 تا 1366 اونقدر زیاد نیست. ضمن اینکه رمی که ما می خوایم بخریم اصلا باسش 800 هست!

مادربورد شما از RAID هم پشتیبانی می کنه که برای استفاده های عادی معمولا لازم نمی شه مگر اینکه سرعت سیستم خیلی برات مهم باشه.

اینا تفاوت هایی بود که من بر اساس لیست مشخصات سایت گیگابایت نوشتم. (خودم آشنایی قبلی یا تجربی با مادربورد شما ندارم و ممکنه مواردی رو جا انداخته باشم، برای اطمینان با یه نفر دیگه هم چک کنید) ولی در کل از نظر کیفیت که ظاهرا مشابه هستند تنها تفاوت توی امکانات هست که اون هم تفاوت زیادی نیست.

برای اطلاعات بیشتر در مورد Raid، این تاپیک رو بخونید (پست هایی که من نوشتم) اگر تصمیم گرفتید که از RAID استفاده کنید، حدود قیمت همه مادربوردهایی که RAID دارن، 120-130 به بالا هست و مادربوردهای ارزان قیمت اصلا چنین قابلیتی ندارند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    SLI هم یعنی 2 تا کارت گرافیک رو همزمان به مادربورد وصل کنی. به درد بازیخورهای خیلی خفن می خوره!

8. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز حالا که این سیستم خوب رو میخوای بگیری بهتره که از کارت گرافیک
    gtx 260 یا 4870 استفاده کنی تا بتونی بازیها رو براحتی اجرا کنی

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

14

از Ultra_Black و mehshad ممنون بخصوص از 3jokes_x که با حوصله توضیحات خوبی را برای بنده ارائه دادند

چیز جالبی که امروز در محل کارم پیش اومد و چه تناسب خوبی با لینکی که برای توضیح raid داده بودید پیش اومد
    من امروز تصادفی سیستم کامپیوتر 2 تا از همکارام در محل کارم رو بررسی میکردم و متوجه شدم پردازندشون AMD بود فکر کنم 955 ، راستش من قبلا نمیدونم تو تاپیکها فکر کنم خونده بودم که پردازنده های AMD فنش صدا داره دمای بالایی ایجاد میکنه و . . . که باعث شد پردازنده رو از اول اینتل انتخاب کنم

اما امروز از سیستم همکارام حتی کوچکترین صدایی که اضافه باشه نشنیدم و حتی ازشون که پرسیدم گفتن راضی هستیم

واسه این گفتم با لینکی که داده بودین جالب شد چون واسه اون خریدار هم سوال پیش اومده بود که با توجه به قیمت ارزانتر AMD نسبت به اینتل چیکار کنه ؟

مثلا من میخوام 170 تومن واسه پردازده بگذارم با این قیمت اینتل 8400 رو میشه خرید از AMD phenom II X4 چه مدلیشو میشه گرفت ؟

راستش من هر چه بیشتر در انجمنها میگردم سوالات بیشتر واسم پیش میاد که از یه لحاظ برای بالابردن سطح اطلاعاتم خوبه و برای شما دوستان خوب زحمت اما مطمئن باشید اطلاعات خوبی که شما در اختیار من قرار میدین نه تنها برای من که مدتی دیگه قصد خرید رو دارم کاربردی هستش بلکه برای دیگر بازدید کنندگان هم همچنین

پس بهتر دیدم درباره ی سوالی که در مورد پردازنده واسم پیش اومده جلو بریم و بعد برگردیم در مورد مادربورد چون فکر کنم اول باید نوع پردازنده مشخص بشه و با توجه به اون مادربورد ، شایدم اینجوری نباشه نمیدونم !!!!
    Last edited by pourya_bo2pmc; 26-09-2009 at 16:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوست عزیز حالا که این سیستم خوب رو میخوای بگیری بهتره که از کارت گرافیک
    gtx 260 یا 4870 استفاده کنی تا بتونی بازیها رو براحتی اجرا کنی
    به خاطر بودجه
    zotac gtx 260 core 192= 190
    core 216=220
    msi 4870 1gig=220

کارت گرافیکی که من انتخاب کردم 170 هستش که با مدلهای پیشنهادی شما 50 تومن تفاوتشه دیگه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام
    دوستان با تحقیقاتی که من بعد از شک کردن بین اینتل و AMD کردم دیدم آنچنان تفاوت قیمتی ندارند در حد 15 الی 20 تومن هستش که چیزی نیست و گستره ی مادربوردهایی که پردازنده اینتل رو پشتیبانی میکنه بسیار گسترده تر هستش و در نتیجه انتخابهای بیشتر و بهتر .

فکر کنم همون اینتل بهتره
    آره؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •