با توجه به اینکه کامپیوتر دائم روشنه، و به این زودی ها هم قصد ارتقا نداری، به نظر من مادربورد با کیفیت بالاتر بیشتر به دردت می خوره. البته یه گزینه بین این دو مادربوردی که معرفی کردی هست که به نظرم خریدش منطقی تره:
GIGABYTE: GA-EP43-UD3L
قیمتش حدود 105 یا 110 تومان هست. تمام خازن هاش جامده (این یعنی عمر بالاتر) مشخصات دقیقش اینجاست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به عنوان مثال چند تا از تفاوت های این مادربورد با اون مادربوردی که شما انتخاب کردی ایناس:
مادربورد شما از سی پی یو با FSB 1600 پشتیبانی می کنه، ولی این مادربورد در حالت عادی از FSB1333 پشتیبانی می کنه (پشتیبانیش از FSB1600 تنها در حالت Overclock هست.) FSB سی پی یوی شما 1333 هست پس همین مادربورد براش کافیه. مطمئنا شما در آینده هم سی پی یو با FSB 1600 نمی خری که بخوای روی این مادربورد نصب کنی. چون تا 2-3 سال دیگه سی پی یو های دارای FSB 1600 منقرض می شن. نسل جدیدتر سی پی یو ها (مدل بالاتر از FSB1600) مدتهاست توی بازار موجوده.
مادربورد شما از رم DDR2 تا باس 1366 پشتیبانی می کنه و این مادربورد از DDR2 تا باس 1200. این هم تفاوت مهمی نیست. اصلا اختلاف بین 1200 تا 1366 اونقدر زیاد نیست. ضمن اینکه رمی که ما می خوایم بخریم اصلا باسش 800 هست!
مادربورد شما از RAID هم پشتیبانی می کنه که برای استفاده های عادی معمولا لازم نمی شه مگر اینکه سرعت سیستم خیلی برات مهم باشه.
اینا تفاوت هایی بود که من بر اساس لیست مشخصات سایت گیگابایت نوشتم. (خودم آشنایی قبلی یا تجربی با مادربورد شما ندارم و ممکنه مواردی رو جا انداخته باشم، برای اطمینان با یه نفر دیگه هم چک کنید) ولی در کل از نظر کیفیت که ظاهرا مشابه هستند تنها تفاوت توی امکانات هست که اون هم تفاوت زیادی نیست.
برای اطلاعات بیشتر در مورد Raid، این تاپیک رو بخونید (پست هایی که من نوشتم) اگر تصمیم گرفتید که از RAID استفاده کنید، حدود قیمت همه مادربوردهایی که RAID دارن، 120-130 به بالا هست و مادربوردهای ارزان قیمت اصلا چنین قابلیتی ندارند:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SLI هم یعنی 2 تا کارت گرافیک رو همزمان به مادربورد وصل کنی. به درد بازیخورهای خیلی خفن می خوره!