تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل کارت صدا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اهواز: شهر فوتبال

پيش فرض مشکل کارت صدا

سلام
    من ویندوز عوض کردم ولی وقتی از روی دی وی دی مادربوردکارته صداشو که نصب می کنم تو add and remove programms هم میاد ولی وقتی میری تو sound and devices انگار نه انگار که نصب شده !!!!! چکار کنم همه کار هم کردم . کارته صدام realtek HD audio driver
    Last edited by revp11; 26-09-2009 at 14:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيز اول برنامه رو نصب كن.بعد برو رو my computer بعد كليك راست كن و پراپرتيز رو انتخاب كن.
    حالا hardware و سپس device manager رو انتخاب كن.
    اكنون اگه توجه كني يا قسمت صداي كامپيوترت علامت سوال يا علامت زرد رنگي هست كه اگه اينجا نبود حتما ممكنه تو قسمت ديگه سخت افزارها علامت زرد رنگ باشه.در هر صورت روي اون كليك راست كن و update driver رو انتخاب كن.
    بعد گزينه دوم يا advanced رو بزن و گزينه اخر رو فعال كن و سپس next.
    حالا روي يكي از اون سخت افزارها كه نشون ميده كليك كن تا صدا نصب شه.
    ....................
    اگه نصب نشد راه دوم رو برو:
    اول برنامه رو نصب كن.بعد برو رو my computer بعد كليك راست كن و پراپرتيز رو انتخاب كن.
    اكنون اگه توجه كني يا قسمت صداي كامپيوترت علامت سوال يا علامت زرد رنگي هست كه اگه اينجا نبود حتما ممكنه تو قسمت ديگه سخت افزارها علامت زرد رنگ باشه.در هر صورت روي اون كليك راست كن و update driver رو انتخاب كن.
    بعد گزينه دوم يا advanced رو بزن و حالا تو قسمت browse برو تو ملحقات دي وي دي مادر بورد و دنبال پوشه كارت صدا بگرد و روي هر كدم كه تو اين پوشه نشون داد كليك كن و next بزن.
    .....................................
    ره سوم:

اول برنامه رو نصب كن.بعد برو رو my computer بعد كليك راست كن و پراپرتيز رو انتخاب كن.
    روي گزينه دوم كه اخرش نوشته advanced كليك كن.
    سپس گزينه اول و دوتا گزينه پايينشو فعال كن و تو قسمت كنار brows سي دي رام خودت رو انتخاب كن.و next.
    من با اين 3 روش كارت صدام رو نصب كردم.اميدوارم شما هم مشكلت حل شه.
    ولي متاسفانه سي دي كارت صدام شكست و الان كامپيوترم صدا نداره.رفتم يه سي دي صدا بخرم اون نامرد گفت 30 هزار تومان پولشه.
    لعنت به شرفش.بلا نسبت شما.

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

ولي متاسفانه سي دي كارت صدام شكست و الان كامپيوترم صدا نداره.رفتم يه سي دي صدا بخرم اون نامرد گفت 30 هزار تومان پولشه.
    کارت صدای شما چه مارکی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •