تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: پرشیا یا سیلو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض پرشیا یا سیلو

سلام دوستان .میخواستم بدونم معاوضه ی یک پرشیا با یک دوو سیلو به صرفه هست یا نه

دوو فنی سالم رنگ بژ 1300 لیتر بنزین این بنزینش منو هی گول میزنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا به نظرم کار زیاد جالبی نیست
    هر جوی حساب کنی سیلو تو هیچ زمینه ای نمیتونه از پرشیا برتر باشه

این قوانین هم بخون و یه بار دیگه درخواستت بر اساس خواسته هات بگو تا دوستات بهتر راهنماییت کنن

برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
    اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
    مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
    دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)

در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید

3. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من همون پرشیا رو نگه داری بهتره

5. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آره بنظر منم پرشیاتو نگه داره!
    بنزین و وللش! ماشینتو به بنزین نفروش!
    موفق باشی.

7. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه monazzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام سیلو ماشین عالیه اما چون تولید نمی شه بی خیالش شو رو دستت می مونه

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نظرات دوستان موافقم . درسته كه سيلو ماشين خوبيه اما همونطور كه اين دوستمون ميگن رو دستت ميمونه !!!

داره خودمونی میشه koorosh1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سي يلو

به نظر بنده بستگي داره كه خود شما چگونه لذت مي بريد
    درسته كه سي يلو در دست ساخت نيست اما تمام وسايل آن در بازار به قيمت بسيار مناسب پيدا مي شود و خودرويي بسيار كم مصرف راحت و مناسبي است من به از جهت سليقه شخصي آن را به پرشيا ترجيح مي دهم
    كوروش

داره خودمونی میشه a_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من با عقیده کسایی که می گن این ماشین و نخر رو دستت می مونه اصلا موافق نیستم.

خوب بالاخره یه انسان هایی روی زمین وجود دارن که سیلو سوار می شن و اون انسان ها باهم راه میآن

همه که ماشین خرید و فروش نمی کنن که رو دستشون بمونه و تازه کی گفته می مونه پس اینهمه سیلو تو خیابون

رو کی خریده .

من خودم یکی از طرفدارای سیلو هستم و اصلا سیلو را پرشیا قابل قیاس نمی دونم. پرشیا تبدیل شده به یه ماشینی که دست کارخونه های ایرانی توش خورده و تبدیلش کردن به یه ماشین به درد نخور

و اما این دوستمون هم باید مشخصات کامل 2 تا ماشین رو می گفت که ببینیم چقدر تو بازار فی می خوره

ممکنه از نظر مالی به هم نیارزه.

مثلا یکی پرشیا صفر باشه و یکی سیلو 77

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من با عقیده کسایی که می گن این ماشین و نخر رو دستت می مونه اصلا موافق نیستم.

خوب بالاخره یه انسان هایی روی زمین وجود دارن که سیلو سوار می شن و اون انسان ها باهم راه میآن

همه که ماشین خرید و فروش نمی کنن که رو دستشون بمونه و تازه کی گفته می مونه پس اینهمه سیلو تو خیابون

رو کی خریده .

من خودم یکی از طرفدارای سیلو هستم و اصلا سیلو را پرشیا قابل قیاس نمی دونم. پرشیا تبدیل شده به یه ماشینی که دست کارخونه های ایرانی توش خورده و تبدیلش کردن به یه ماشین به درد نخور

و اما این دوستمون هم باید مشخصات کامل 2 تا ماشین رو می گفت که ببینیم چقدر تو بازار فی می خوره

ممکنه از نظر مالی به هم نیارزه.

مثلا یکی پرشیا صفر باشه و یکی سیلو 77
    نه ما نمیگیم سیلو ماشینه بدیه اما خب با توجه به شرایط ایشون پرشیا براشون بهتره چون ماشینه خودشه و عیب و ایراداتشو میدونه و در ضمن سیلو از هر لحاز نمیتونه به پرشیا برتری داشته باشه به غیر از کیفیت موتورش. من خودم طرافداره سیلو هستم و به خیلی از ماشین های ایران خودرو ترجیح میدم.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم میگم سیلو اگه تمیز باشه و کارکرد پایینش باشه ماشین با ارزشی هستش حتی با ارزشتر از یه پرشیا یی صفر(این سرفا نظر منه)
    چون بی صدا بود روان کار کردن .خب با توجه موترو 1500 سی سی این ماشین توان کمتری نسبت به پرشیا داره ولی توی راه رفتن و سرعت نهایی ماشین کمتر نمیمونه تنها مشکل عمده ماشین ترمزش هستش و تمام قطعاتش پیدا میشه و مشتری هم داره رو دستت نمیمونه .مصرفش هم خیلی کمتر هستش نزدیک 7 لیتر تو 100 تا .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •