تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: راهنمایی و مشاوره برای خرید Dell Studio XPS 1340

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 راهنمایی و مشاوره برای خرید Dell Studio XPS 1340

سلام خدمت همه دوستان

بنده قصد خرید Dell Studio XPS 1340 را دارم شنیدم ای لپ تاپ در مدت کوتاه داغ میکند که منجر به سوختن دستگاه میشود و خودم اطلاع کافی در این مورد ندارم لذا از دوستانی که با این مدل آشنایی دارند و یا از این مدل در حال استفاده می باشند خواهشمندم من را راهنمایی نمایند

ضمنا عرض کنم بنده امکان دارد حتی بیش از 6 یا 7 ساعت از لپ تاپ استفاده کنم

با تشکر از اینکه وقت ارزشمند خود را برای راهنمایی بنده میگذارید
    Last edited by hossein jamshidi; 26-09-2009 at 20:51.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

بنده قصد خرید Dell Studio XPS 1340 را دارم شنیدم ای لپ تاپ در مدت کوتاه داغ میکند که منجر به سوختن دستگاه میشود و خودم اطلاع کافی در این مورد ندارم لذا از دوستانی که با این مدل آشنایی دارند و یا از این مدل در حال استفاده می باشند خواهشمندم من را راهنمایی نمایند

کلا لپتاپها بدلیل فضای محدود از سیستم خنک کننده ضعیفتری برخوردار هستند! به همین دلیل بیشتر داغ میکنند! ولی در مقابل مقاوت بیشتری هم در مقابل گرما دارن!

شما 6 7 ساعت استفاده میکنبد! بهتره بگید چه استفاده ای می کنید!؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز داغ کردن واسه لپتابها موقع انجام کارهای سنگین یه چیز عادیه ولی اینکه بخواد بسوزه غیر عادیه .
    ممکنه 1 در 1000 چنین چیزی پیش بیاد ولی اگه 1340 همچین مشکلی داشت زیگورات وارد نمیکرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کلا لپتاپها بدلیل فضای محدود از سیستم خنک کننده ضعیفتری برخوردار هستند! به همین دلیل بیشتر داغ میکنند! ولی در مقابل مقاوت بیشتری هم در مقابل گرما دارن!

شما 6 7 ساعت استفاده میکنبد! بهتره بگید چه استفاده ای می کنید!؟

سلام امیر جان
    نهایت گفتم این مقدار ساعت رو , کار با نرم افزار های سنگین مثل Visual Studio ,MatLab ... قبلا inspiron 1525 داشتم حتی 14 ساعت هم در حال کار بوده مقداری گرم شده ولی مشکلی پیش نیومده

بیشتر بحث من سر این موضوع سوختنش هست !!!؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز داغ کردن واسه لپتابها موقع انجام کارهای سنگین یه چیز عادیه ولی اینکه بخواد بسوزه غیر عادیه .
    ممکنه 1 در 1000 چنین چیزی پیش بیاد ولی اگه 1340 همچین مشکلی داشت زیگورات وارد نمیکرد .
    سلام دوست من
    داغ کردن بله طبیعی هستش همانطور که به آقا امیر گفتم من از inspiron 1525 راضی بودم داغ هم میشد در دراز مدت ولی مشکلی پیش نیومده بود تا الان.
    در صورتی که شنیدم سری XPS خیلی زود در حدود '30 داغ میکنه و اگر ادامه بدید می سوزه
    حالا من میخوام قبل از خرید با راهنمایی دوستان از عدم وجود این قضیه مطمئن بشم

کسیی هم میگفت باید Bios هاش Update بشه نمیدونم ربطی داره یا نه ؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

mann ham ghasde kharide in model ro dashtam, amma too bazar hame ja in mosshkel ro goftan ke dare va kheili bar gashti dasht! albatte momkene badan eslah shodash ham biad too bazar. be nazare man ham nakharid. man tasmime ghat'im in model bood amma oonghadr shenidam ke monsaref shodam va studio 1550 kharidam . cpu 2.8 va 6M batri 9 cell

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    داغ کردن بله طبیعی هستش همانطور که به آقا امیر گفتم من از inspiron 1525 راضی بودم داغ هم میشد در دراز مدت ولی مشکلی پیش نیومده بود تا الان.
    در صورتی که شنیدم سری XPS خیلی زود در حدود '30 داغ میکنه و اگر ادامه بدید می سوزه
    حالا من میخوام قبل از خرید با راهنمایی دوستان از عدم وجود این قضیه مطمئن بشم

کسیی هم میگفت باید Bios هاش Update بشه نمیدونم ربطی داره یا نه ؟؟!!
    يك سري باويس در نوت بوكها بايد آپديت بشه ممكنه روي گرماي كاركرد سيستم تاثير بذاره
    همچنين روي داغ شدن شارژر نوت بوك !!!!!

در مورد نوت بوك هم اگه گرما به حد غير قابل تحمل برسه خاموش ميشه نه اينكه بسوزه

اين حرفها فاقد تخصص و منطقه و فاقد ارزش بررسي فني

شركت دل سالهاست نوت بوك طراحي مي كنه و مي دونه چيكار كنه

گرماي بيشتر به دليل حجم كم و باس كاركرد سيستم هست و اصلا براي كارد در اين دما طراحي ميشه
    Last edited by H@mid-Vista; 25-09-2009 at 15:22.

8. 3 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

mann ham ghasde kharide in model ro dashtam, amma too bazar hame ja in mosshkel ro goftan ke dare va kheili bar gashti dasht! albatte momkene badan eslah shodash ham biad too bazar. be nazare man ham nakharid. man tasmime ghat'im in model bood amma oonghadr shenidam ke monsaref shodam va studio 1550 kharidam . cpu 2.8 va 6M batri 9 cell
    اولا انگلیسی بنویسید لطفا
    ثانیا من هم نظرم کاملا با حمید یکیه .
    ببینید اگه یه مدل خاص بر فرض یه مشکل جدی مثل این رو داشته باش خود شرکت دل جلوی تولید رو میگیره و رسیدگی میکنه .

ضمنا بیخود نیست که الان 1340 از بهترین 13 اینچی های بازاره .

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

يك سري باويس در نوت بوكها بايد آپديت بشه ممكنه روي گرماي كاركرد سيستم تاثير بذاره
    همچنين روي داغ شدن شارژر نوت بوك !!!!!

در مورد نوت بوك هم اگه گرما به حد غير قابل تحمل برسه خاموش ميشه نه اينكه بسوزه

اين حرفها فاقد تخصص و منطقه و فاقد ارزش بررسي فني

شركت دل سالهاست نوت بوك زراحي مي كنه و مي دونه چيكار كنه

گرماي بيشتر به دليل حجم كم و باس كاركرد سيستم هست و اصلا براي كارد در اين دما طراحي ميشه
    اتفاقا روی طراحیش واقعا مشکل داره. 1330، 1530 ، 1340 همگی مشکل حرارتی دارند.
    حالا این مشکل حرارتیش از کجا نشات می گیره؟ به عکس زیر نگاه کنید:

lcd به اندازه حدودا 60 درجه بازه. حالا اگه حدود 90 درجه یا بیشتر باز بشه، lcd جلوی خروجی گرما (air vent) رو می گیره و دستگاه داغ میشه. همین اشتباه رو کامپک هم انجام داده.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

آقا این چه حرفیه دیگه؟ عجیبه ها. شما از کی همچین حرفایی رو شنیدین؟ اگه از فروشنده ها شنیدین که اصلا به حرف فروشنده اعتماد نکنید. من خودم دست کم 7 ماهه این مدل رو دارم و در روز 15 ساعت ازش کار میکشم تا الان آخ هم نگفته. مال من هم 2 سال گارانتی داره هر مشکلی پیش بیاد شرکت گارانتی کرده. مگه شهر هرته به همین راحتی لپ تاپ بسوزه؟
    در مورد مساله ی داغ کردن ضمن تایید صحبت دوستان باید بگم که این مدل مثل بعضی لپ تاپ های دیگه تو ویندوز تنظیمی داره که میشه باهاش میزان کارکرد دستگاه رو تنظیم کرد. در مواقع عادی میذارینش روی Power Saver که فقط از یکی از دو چیپ گرافیک موجود استفاده میکنه و از حداکثر قدرت سیستم استفاده نمیشه و این دو تا مزیت داره. یکی این که دستگاه در این حالت داغ نمیکنه هرگز و یکی دیگه این که دوام باتری بیشتر میشه. حالت دوم هم High Performance هست که برای بازی و کار با برنامه هایی مثل فوتوشاپ میتونین ازش استفاده کنین که از حداکثر قدرت گرافیک و سیستم استفاده میکنه ولی اگه ازش کار بکشین یه مقدار داغ میشه و باتری هم زودتر از حالت اول خالی میشه. ممکنه یه مقدار داغ بشه دستگاه (که همون طور که گفته شد برای لپ تاپ طبیعیه) ولی این که بسوزه واقعا یه حرف غیرمنطقی و دور از واقعیته و متاسفانه از اونجا که تو ایران آدم های غیرمتخصص معمولا زیاد نظرات تخصصی میدن این حرفا پخش میشه و تصور غلطی در ذهن مشتری ایجاد میشه.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •