باسلام
من یه فرم می خواهم که مثل همین خرید اینترنتی تو سایت ها با شه که اول استان و بعد شهر بخواد
بعد وارد صفحه بعد بشه و بغیه اطلعات آدرس اسم و... بگیره و در سایت (دیتابیس) ذخیره کنه که بعد من دریافت کنم
باتشکر
باسلام
من یه فرم می خواهم که مثل همین خرید اینترنتی تو سایت ها با شه که اول استان و بعد شهر بخواد
بعد وارد صفحه بعد بشه و بغیه اطلعات آدرس اسم و... بگیره و در سایت (دیتابیس) ذخیره کنه که بعد من دریافت کنم
باتشکر
با سلام
من می خواهم اطلاعات کاربر رو از طریق یک فرم ازش بگیرم و بعد بفرستم حالا اگه بخوام به روش POST METOD بفرستم و اونطرف با جاوا اسکریپت بگیرم چه کدی باید بنویسم
من کد PHP شو بلدم این کدش [' نام متغییر فرستاده شده '] POST _$ حالا همین رو به جاوا اسکریپت بگویید چطوره
در ضمن برای بازکردن فایل از طریق جاوا اسکریپت چه کدی باید بنویسم؟
احتمالا اینطوری میتونی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگر بخوام با جاوا اسکریپت فایل باز کنم چه جوریه
در این مورد اگه میشه یک مثال بزنید
با این فایل رو باز نمی کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلش چیه
نه من اینطوریش رو نمی خوام
من می خوام که توی این کد JAVASCRIPT کاری کنم تا PASS رو به سایتم بفرسته
این هم SOURCE
فکر کنم بدونی اسکریپت چی باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کارم php هست و با جاوااسکریپت زیاد کار نمیکنم
این کد رو تست نکردم ولی میدونم همین الان که کار نمیکنه به خاطر این علامت © هستش که همون اول کد گزاشتی بردار ببین درست میشه یا نه
این صفحه ای که دادی توش 18000 و خورده ای خط کده
شما گفتی چطور توجاوا اسکریت متغیر رو بگیرم که راهش اونه
اگه منظورت چیزه دیگست یکم بیشتر توضیح بده شاید بتونم کمک کنم
منظورم اینه که وقتی به این صفحه مورد نظر وارد شد
کد جاوااسکریپت کاری کنه که اگر دکمه ارسال اطلاعات رو زد یک مورد هم برای یک سایت مورد نظر بفرسته به طوریکه کاربر متوجه نشه
مثلا سایت من از نوع get method دریافت اطلاعات می کنه حالا با یک
این گونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون کدی هم رو که دیدی یک جاوا اسکریپت که کاربر بر روی مرورگش نصب کرده و هرگاه ببینه کاربر وارد سایت مورد نظر من شده می خواهم به قسمت ارسال اطلاعات فرم دکمه SUBMIT در رویداد ONCLICK چنین کدی رو که گفتم بیافزاید
فکر می کنم از این کاملتر نمی تونستم بگم چی می خواهم
یعنی یه وبسایته که ماله شما نیست و بهش دسترسی نداری ولی میخای هرکی تویه اون یوزر و پسوردش رو وارد کرد یه نسخش برایه سایت شما ارسال بشه ؟؟؟ اگه اینه که هیچی
ولی اگه اون سایت ماله خودت و بهش دسترسی داری
میتونی با استفاده از ایجکس بدونه اینکه صفحت حتی رفرش بشه اطلاعات وارد شده رو برایه سایت دیگه بفرستی
لبخند....گناه داره یکی از برادرا براش بنویسه
ما رو شرمنده نکنید
فقط می خوام یاد بگیرم
که چه جوری میشه مثلا
شما وارد یک سایت میشی برای ثبت نام
نام کاربریت رو وارد می کنی
به محض ورودش اگه درست باشه سبز میشه
چه جوری شد که این کد html بهش اضافه شد
یک چنین چیزی می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)