تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: معرفی فلش کار خوب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 معرفی فلش کار خوب

با سلام

لطفا میشه چند شرکت رو که در کار فلش حرفه ای هستند رو به من معرفی کنید ؟

داره خودمونی میشه r00zy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا برای چه کاری می خواین ، برای طراحی انیمیشن یا طراحی وب سایت ؟!

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کنید برای طراحی وب سایت میخواد
    آیا صراغ دارید همچین شرکتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    با تشكر از دوستان عزيز
    برای طراحی انیمیشن هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض معرفی شرکت حرفه ای برای کار های فلش

سلام دوست عزیز
    من خودم تو یکی از این شرکت ها کار می کنم . فعالیت اصلی این شرکت ساخت تیزر و مالتی مدیا هست . تعدادی از مشتری های شرکت هم بانک صادرات ، قوامین ، شرکت نفت و کیک درنا و دیگر شرکت های بزرگ دولتی و خصوصی هست که تبلیغایی که الان در تلویزیون میبینید و مربوط به این موسسات هست کار شرکت ماست. از دیگر خدمات شرکت مالتی مدیا ، آموزش اینتر کتیو 3D و انیمیشن دو بعدی و سه بعدی و طراحی وب هستش .

من خودم اونجا مسئول مالتی مدیا ، فلش و طراحی وب هستم . مالتی مدیا و آموزش اینتر اکتیو شرکت نفت ، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان ، پست جمهوری اسلامی و ... رو خودم با دیگر همکاران متخصص گروهمون با بالاترین کیفیت کار کردیم. مطمئنا اگر شما هم کار های انجام شده رو ببینید حرف های بنده رو تایید می فرمایید.

اما این دسته از شرکت های حرفه ای هزینه ی بالایی بابت خدماتشون دریافت میکنن . اگر از لحاظ مالی مسئله ای نیست برای مشاوره و معرفی شرکت میتونید با من تماس بگیرید و اگر خواستید میتونم کارتون رو خودم با کیفیت بیشتر و هزینه کمتر براتون انجام بدم ( به هر حال کارهای شرکت رو هم خود ما انجام میدیم دیگه ...) در هر صورت من در خدمت شما هستم و خوشحال میشم بتونم بهتون کمکی بکنم
    اینم شماره موبایل من : 09191005854
    با تشکر
    محمد گودرزی منش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض معرفی شرکت حرفه ای برای کار های فلش

سلام دوست عزیز
    من خودم تو یکی از این شرکت ها کار می کنم . فعالیت اصلی این شرکت ساخت تیزر و مالتی مدیا هست . تعدادی از مشتری های شرکت هم بانک صادرات ، قوامین ، شرکت نفت و کیک درنا و دیگر شرکت های بزرگ دولتی و خصوصی هست که تبلیغایی که الان در تلویزیون میبینید و مربوط به این موسسات هست کار شرکت ماست. از دیگر خدمات شرکت مالتی مدیا ، آموزش اینتر کتیو 3D و انیمیشن دو بعدی و سه بعدی و طراحی وب هستش .

من خودم اونجا مسئول مالتی مدیا ، فلش و طراحی وب هستم . مالتی مدیا و آموزش اینتر اکتیو شرکت نفت ، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان ، پست جمهوری اسلامی و ... رو خودم با دیگر همکاران متخصص گروهمون با بالاترین کیفیت کار کردیم. مطمئنا اگر شما هم کار های انجام شده رو ببینید حرف های بنده رو تایید می فرمایید.

اما این دسته از شرکت های حرفه ای هزینه ی بالایی بابت خدماتشون دریافت میکنن . اگر از لحاظ مالی مسئله ای نیست برای مشاوره و معرفی شرکت میتونید با من تماس بگیرید و اگر خواستید میتونم کارتون رو خودم با کیفیت بیشتر و هزینه کمتر براتون انجام بدم ( به هر حال کارهای شرکت رو هم خود ما انجام میدیم دیگه ...) در هر صورت من در خدمت شما هستم و خوشحال میشم بتونم بهتون کمکی بکنم
    اینم شماره موبایل من : 09191005854
    با تشکر
    محمد گودرزی منش

در آغاز فعالیت robo the rabbit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام من یه انیماتور می شه گفت حرفه ای در زمینه ی فلشم...اگه کمکی هست درخدمتیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •