سلام. من یه برنامه قدرتمند برای پخش موزیک تو 5800 میخوام. یه مشگل دیگه این که من وقتی آهنگ میریزم داخل گوشی(از طریق کامپیوتر) تو موزیک پلیر خود گوشی نمیتونم برای فولدرها پلی لیست درست کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه... با تشکر
سلام. من یه برنامه قدرتمند برای پخش موزیک تو 5800 میخوام. یه مشگل دیگه این که من وقتی آهنگ میریزم داخل گوشی(از طریق کامپیوتر) تو موزیک پلیر خود گوشی نمیتونم برای فولدرها پلی لیست درست کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه... با تشکر
در مورد پلیر ، بهترین پلیر ماله خوده سیمبینه ! اما بعد اون من LCGJukebox رو پیشنهاد میکنم تو بخش برنامه ها موجوده .سلام. من یه برنامه قدرتمند برای پخش موزیک تو 5800 میخوام.
مشکلات گوشی رو تو تاپیک اختصاصی خود گوشی مطرح کنید تا جواب بگیریدیه مشگل دیگه این که من وقتی آهنگ میریزم داخل گوشی(از طریق کامپیوتر) تو موزیک پلیر خود گوشی نمیتونم برای فولدرها پلی لیست درست کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه... با تشکر
TTPOD هم خوبه میتونی از اون هم استفاده کنی.این ورژن جدید LCGjukebox یکم مورد داره بعد 3 ساعت پخش خراب میشه و دیگه پخش نمیکنه.
چیز جالبیه ولی بره موزیک یکم کار باهاش سخت نمیشه؟
برا من سخت نیست . من برای موزیک ازش استفاده میکنم
توش گزینه ی خاموش شدن آتومات داره؟SPEEP TIME رو میگم.![]()
ماله خود گوشی خوبه. کافیه فایل هایی که میخوایی دسته بندی بشند رد تو فولدر همشونو انتخاب کنی و بعد با راست کلیک رو یکیشون بری نام آلبوم و نام خواننده رو عوض کنی و OK کنی تا به همه فایل ها پخش بشه. حالا به راحتی میتونی با نام آلبوم یا نام خواننده به اونا دسترسی داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)