تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یک سوال در مورد tv box

اگه نباشه جاش خالی می مونه tichismor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض یک سوال در مورد tv box

سلام بر دوستان

یه سوال دارم اونم اینکه آیا با tv box میشه ماهواره رو گرفت بدون اینکه حجم دانلود adsl کم بشه ؟

ممنون میشم جوابمو بدید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

یه سوال دیگه

سرعت اینترنت باید چند باشه 256 کافیه آخه من شنید که باید از 384 بالاتر باشه صحت داره یا با 128 هم میشه

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

یه سوال دیگه

سرعت اینترنت باید چند باشه 256 کافیه آخه من شنید که باید از 384 بالاتر باشه صحت داره یا با 128 هم میشه
    نه ممکن نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

یعنی چی ممکن نیست میشه بیشتر توضیح بدید

یعنی نمیشه با tv box ماهواره رو بگیرم

پس چه طوری میشه این کار رو کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

میشه یه نفر لطف کنه سوال منو جواب بده آخه خیلی فوری و مهمه حقیقتش برای خودم نمی خوام برای کسیه باید جوابشو بدم

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه به سایت رسمی این محصول برید میتونید نرم افزارش رو بصورت رایگان دانلود و خود دستگاه رو Order کنید در ضمن خود کمپانی گفته که شما به 2MB برای دریافت تصاویر چه بوسیله نرم ا فزار چه خود دستگاه نیاز دارید اینم آدرس سایتش که ف...تر هم هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نا امید نشو ما هستیم!

یعنی چی ممکن نیست میشه بیشتر توضیح بدید

یعنی نمیشه با tv box ماهواره رو بگیرم

پس چه طوری میشه این کار رو کرد؟
    سلام
    دو نوع tv box وجود دارد 1-آنالوگ 2-دیجیتال
    1-آنالوگ: مثل تلویزیون‌های معمولی به آنتن هوایی وصل می‌شود و همان کانال‌هایی که تلویزیون‌های معمولی دارند دریافت می‌کند.
    2-دیجیتال : اخیرا صدا و سیما پخش دیجیتالی شبکه‌ها را به طور آزمایشی در تهران راه‌اندازی کرده است و علاوه بر 8 کانال داخلی و شبکه‌های رادیویی اف ام ، 5 کانال بین المللی پرس تی‌وی، العالم، الکوثر، جام جم 1 ، مستند تی‌وی با کیفیت عالی در حال پخش است . ای کارت تی‌وی‌های دیجیتال جدیدا در بازار کامپیوتر وارد شده و می‌توان خرید.
    اما در مورد دریافت تصاویر ماهواره شما به کارت --- نیاز دارید که هم نوع اینترنال و هم نوع اکسترنال آن وجود دارد در ضمن قابلیت اتصال به اینترنت ماهواره را نیز دارد که از ADSL به مراتب سرعت بیشتری دارد.
    برای اطلاعات بیشتر در مورد --- به آدرس زیر مراجعه کنید.
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

سلام
    دو نوع tv box وجود دارد 1-آنالوگ 2-دیجیتال
    1-آنالوگ: مثل تلویزیون‌های معمولی به آنتن هوایی وصل می‌شود و همان کانال‌هایی که تلویزیون‌های معمولی دارند دریافت می‌کند.
    2-دیجیتال : اخیرا صدا و سیما پخش دیجیتالی شبکه‌ها را به طور آزمایشی در تهران راه‌اندازی کرده است و علاوه بر 8 کانال داخلی و شبکه‌های رادیویی اف ام ، 5 کانال بین المللی پرس تی‌وی، العالم، الکوثر، جام جم 1 ، مستند تی‌وی با کیفیت عالی در حال پخش است . ای کارت تی‌وی‌های دیجیتال جدیدا در بازار کامپیوتر وارد شده و می‌توان خرید.
    اما در مورد دریافت تصاویر ماهواره شما به کارت --- نیاز دارید که هم نوع اینترنال و هم نوع اکسترنال آن وجود دارد در ضمن قابلیت اتصال به اینترنت ماهواره را نیز دارد که از ADSL به مراتب سرعت بیشتری دارد.
    برای اطلاعات بیشتر در مورد --- به آدرس زیر مراجعه کنید.
    کد:
    شما بهتره اول سوال رو دقیق بخونی بعد پست ارسال کنی ایشون منظورشون TVCard و --- نبود بلکه TvBox بود

9. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما بهتره اول سوال رو دقیق بخونی بعد پست ارسال کنی ایشون منظورشون TVCard و --- نبود بلکه TvBox بود
    اول سلام
    کسب مقام نخست مسابقات کشوری کامپیوتر را به شما و خانواده‌تان و مخصوصا مردم ایران تبریک می‌گویم.
    با تشکر از پست شما، می‌شه به من چند مدل TVBOX معرفی کنید که قابلیت دریافت تصاویر ماهواره دارند.
    تا آنجا که من اطلاع دارم فقط کارت‌های --- (چه اینترنال ویا اکسترنال) قابلیت دریافت ماهواره دارند.
    در ضمن TV BOX چه ارتباطی با ADSL دارد.
    در ضمن سایتی که معرفی کردید فیلتر شده است.اما از سایت شخصی شما بازدید کردم ، سایت خوبی است.
    با امید اینکه بتوانم مطالب بیشتری از شما بیاموزم.
    Last edited by mrkarimi23; 20-10-2009 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببینید TVBOX در واقع همون ماهواره خودمونه که شما بوسیله این دستگاه بدون نیاز به دیش و LNB و تنها با داشتن اینترنت پرسرعت (ADSL) میتونید تصاویر ماهواره ای رو با بهترین کیفیت تماشا کنید که مزایای این دستگاه اینه که پارازیت نداره کانال یابی بصورت خودکار انجام میده و خیلی کوچیک و جمع و جور هستش قابلیت دیگه ای که این دستگاه داره اینه که به عنوان مثال اگر شما یکی از این دستگاه داشته باشید و من در خارج از کشور هم یکی داشته باشم میتونیم با هم دیگه بصورت 24 ساعته رایگان صحبت و در برخی از مدل هاش تصویر همدیگر هم داشته باشیم البتهشما اگه فقط میخواید تصویر بگیرد میتونید نرم افزارشو از سایت سازندش که متاسفانه ف***تر هم هستش دریافت کنید فقط برای اینکه بتونی راحت تصاویر رو بدون بافرینگ دریافت کنی باید حداقل 2mb پهنای باند اینترنتتون باشه .
    در مورد کارت های --- باید یگم که شما میتونی از قابلیت دانلود آفلاین استفاده کنی آموزشش تو توسط دوستان تو انجمن مربوطه قرار داده شده و همین طور میتونید از اینترنت ماهواره که متاسفانه اصلا به صرفه نیستش چون در حالت عادی شما فقط Recive دارید و Send ندارید که اگر بخواید اینکارو بکنبد نیاز به تجهیزات گرون قیمت دارید و همین طور غیر قانونی هستش .
    خیلی ممنون که از بلاگ من دیدن کردید امیدوارم از محتوای سایت خوشتون اومده باشه .
    اگر سوالی بود من در خدمتم در ضمن ببخشید اگر تو پست قبلی اینقدر با صراحت نظرمو بیان کردم
    فعلا بای
    Last edited by kourosh_sos; 20-10-2009 at 23:11.

12. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •