تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل با چک کردن بایوس و سخت افزار در Dell studio , 1537

داره خودمونی میشه kazem121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

9 مشکل با چک کردن بایوس و سخت افزار در Dell studio , 1537

سلام دوستان:
    من یه لپ تاپ Studi 1537 dell دارم که تازگیها موقع بالا امدن سیستم یه مشکل پیدا کرده.

در ابتدای چک کردن سخت افزار سیستم ، یه صفحه با لوگوی خود Dell میاد که یه نوار آبی رنگ هم در پایین صفحه پر میشه که فکر میکنم مراجل چک کردن سخت افزار سیستم رو نشان میده.

برای من این نوار تا 90 درصد پر میشه ولی منتظر می مونه تا کلیدی مثل اینتر رو بزنم تا ادامه کار رو پیش بگیره.
    بعدم که کامل شد باز صبر میکنه تا کلید اینتر یا هر کلیدی رو بزنم تا این صفحه محو بشه و باز صفحه سیاه با یه مکان نمای چشمک زن میاد و منتظر میشه تا کلیدی رو بزنم ، با اینکار سیستم یه بوق یکسره رو به مدت 3-4 ثانیه میزنه و بعد شروع میکنه با لود ویندوز.

بعدش همه چیز عادی هست.
    داخل ویندوز کارش رو میکنه و مشکلی به نظر نمیاد باشه.

فکر کردم از رمهای لپ تاپ باشه هر دو رو به نوبت در اوردم و تست کردم ظاهرا مشکلی نبود،یعنی سیستم با یکی از دو رم خودش هم با همین مشکلات بالا امد و کار کرد.
    گفتم شاید از هارد باشه دوباره پارتیشن بندی کردم.
    ولی بازم ننشد.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
    اگه کسی جیزی حذث می زنه ممنون میشم که کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

به نظر شما ممکنه در اثر ویروس باشه و یا از مادر بردش باشه؟

دوستان هم اکنون نیازمند نظرات کارساز شما هستم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نه از ویروسه و نه از مادربرد

یک بار باید ریورژن کنی بایوس رو ... باید برنامه آپگرید بایوس ورژن A07 و یا ورژن های بالاتر (باید بری ببینی چی اومده جدید براش) دانلود کنی و نصب کنی

برو support.dell.com و از آنجا مدل رو بزن و bios update رو با توجه به ورژن ویندوزت از دانلود درایورهای دل بگیر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

نه از ویروسه و نه از مادربرد

یک بار باید ریورژن کنی بایوس رو ... باید برنامه آپگرید بایوس ورژن A07 و یا ورژن های بالاتر (باید بری ببینی چی اومده جدید براش) دانلود کنی و نصب کنی

برو support.dell.com و از آنجا مدل رو بزن و bios update رو با توجه به ورژن ویندوزت از دانلود درایورهای دل بگیر
    تشکر دوست عزیز برم ببینم چیکار می کنم، تشکر از راهنمایی که کردی.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

9 یه مشکل دیگه...؟

من به آدرسی که شما گفته بودی رفتم و فایل 1537-A09 رو دانلود کردم و بعدم روی سیستم نصبش کردم.
    همان طوری که گفته بودین این نسخه از فایل رو با توجه به سیستم عامل یعنی ویندوز ویستای 32 بیتی انتخاب کردم.
    ولی بعد از نصب تمام کلیدهای صفحه کلید از کار افتادن.

وقتی که سیستم رو ری استارت میکنم هم کلید ها کار نمیکنن که بتونم برم داخل محیط setup . منظورم کلیدهای
    F2 و F12 هستن.

توی محیط ویندوز هم که هیچ کلیدی کار نمیکنه.
    ممکنه این مشکل در اثر ریورژن کردن باشه. قبل از ریوژن کردن هم مشکل مشابهی گاهی پیش میامد که با ریستارت کردن درست میشد.
    ولی حالا دیگه مشکل دائمی شده.
    چیکار کنم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

باتری را در بیارید و بعد از 10 دقیقه جا بزنید ... ببینید مشکل حل میشه؟

اگر کلا کیبورد راه نیفتاد و لپ تاپ گارانتی داره ، ببرید گارانتی و بگید از کار افتاده (اصلا نگید ریورژن کردید چون ممکنه قبول نکنند)

شما مطمئن هستید که دقیق مدل سیستم را گرفته اید ؟ یعنی می بایست شما کد سرویس تگ را وارد می کردید اون دقیقا میشه کانفیگ مربوط به مدل شما !

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض نمــــــــــیدونم......

باتری را در بیارید و بعد از 10 دقیقه جا بزنید ... ببینید مشکل حل میشه؟

اگر کلا کیبورد راه نیفتاد و لپ تاپ گارانتی داره ، ببرید گارانتی و بگید از کار افتاده (اصلا نگید ریورژن کردید چون ممکنه قبول نکنند)

شما مطمئن هستید که دقیق مدل سیستم را گرفته اید ؟ یعنی می بایست شما کد سرویس تگ را وارد می کردید اون دقیقا میشه کانفیگ مربوط به مدل شما !
    دوست عزیز من به قسمت درایور ها و دانلود رفتم و بعدم مدل سیستم رو Dell studio , 1537 از لیست انتخاب کردم.
    بعدم از توی لیست قسمت دانلود های مدل لپتاپم ، فایل بایوس یعنی A09 رو دانلود کردم و نصب کردم.

این کد سرویس تگ که میگی چی هست. من اطلاعاتی در باره اون ندارم؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

باطری رو در بیارید . بهترین راه فعلی هست . اگر مشکل باقی بود ببرید گارانتی .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض فعلا که گوش شیطون کر، حل شده

باطری رو در بیارید . بهترین راه فعلی هست . اگر مشکل باقی بود ببرید گارانتی .
    مرسی دوستان من باطری رو یه 10 دقیقه ای در اوردم ، دوباره جازدم حل شد.
    راستی حالا که شد، یکی بگه که این ریورژن که کردم، در حقیقت همان اپدیت کردن بایوس بود درسته؟

و اینکه در اوردن باطری چه فلسفه ای داشت؟ یکمی اگه توضیح بدین که چی شد که این طوری شد منم یکمی بیشتر بفهمم خوبه ها... ثواب داره.

تشکر از همه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست عزیز من به قسمت درایور ها و دانلود رفتم و بعدم مدل سیستم رو Dell studio , 1537 از لیست انتخاب کردم.
    بعدم از توی لیست قسمت دانلود های مدل لپتاپم ، فایل بایوس یعنی A09 رو دانلود کردم و نصب کردم.

این کد سرویس تگ که میگی چی هست. من اطلاعاتی در باره اون ندارم؟

این روش عمومی هست ... من یادم رفت باید اون روش زدن سرویس تگ رو می گفتم

سرویس تگ کد اختصاصی کانفیگ شماست که زیر لپ تاپ خود دل درج کرده ... البته همین رو بهتون میداد احتمالا غیر از اینکه اختصاصی ریورژن بیرون اومده باشه

راستی حالا که شد، یکی بگه که این ریورژن که کردم، در حقیقت همان اپدیت کردن بایوس بود درسته؟
    بله ... bios upgrade هست

و اینکه در اوردن باطری چه فلسفه ای داشت؟ یکمی اگه توضیح بدین که چی شد که این طوری شد منم یکمی بیشتر بفهمم خوبه ها... ثواب داره.
    به طور موقت باگ های مانده در رم را از بین میبره و همچنین باعث ریست بخشی از حافظه موقت بایوس میشه ... یک سری کارهای دیگر هم انجام میده کلا مثل اینکه برق کلا از روی سیستم بره !

موفق باشید

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •