سلام
می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که بتونیم اشخاص سه بعدی رو بسازیم با مدلهایی که خودشون دارن
مثلا تمام اندام های بدن به طور نمونه توش باشه (مثلا پای آدم چندین نمونه داشته باشه)اگه هست نرم افزارش رو معرفی کنید...
سلام
می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که بتونیم اشخاص سه بعدی رو بسازیم با مدلهایی که خودشون دارن
مثلا تمام اندام های بدن به طور نمونه توش باشه (مثلا پای آدم چندین نمونه داشته باشه)اگه هست نرم افزارش رو معرفی کنید...
سلام
خوب هست اما نه اینکه هر اندام جدا باشه
شما میتونی با چاقو لاغر کردن هر عضو تغییر توی آدمت در بیاریو با لباس های از قبل ساخته شده یه آدم کامل بسازی
اسم نرم افزار : poser
دستت درد نکنه کجا می تونم این نرم افزار رو بگیرم!!!
Poser 7 : شبیه ساز 7
یکی از حرفه ی ترین نرم افزار های سه بعدی ساز ، فوق العاده قدرتمند در زمینه ی ساخت انیمیشن و مدل های سه بعدی واقعی ، با طرظ کار بسیار آسان ، به همراه تمپلت های آماده
از این سایت می تونی بگیریش (خرید پستی) توی تمام فروشگاه های معتبر هم هست (3cd)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
خب همانطور که دوستان عرض کردن ، کاملترین برنامه در این زمینه ...؟
poser هست ولی یه برنامه دیگر هم هست بنام QUIDAM که کار این برنامه تقریبا شبیه چیزی که شما میخواید
لینک دانلود
Download QUIDAM 3.05
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس های ضمیمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یونیسف
سلام دوست عزیز نرم افزار face gen رو هم من بهتون معرفی میکنم
آقا 8 تا 18 مهر نمایشگاه نرم افزار تو تهرونه اول شما رو دعوت می کنم که بیایند نمایشگاه که نرم افزار هاش نصف قیمته بعد یه سوال می شه این نرم افزار رو اون جا پیدا کرد؟؟؟
دوست من نمایشگاههای ایرانو بزار اون گوشه کوزه آبشو بخور
بعدشم این نرم افزارارو میشه از هر مغازه نرم افزار فروشی هم پیدا کرد نگرون نباش
ولی من هر جا گشتم این رو پیدا نکردم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)