تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: سیستم با مشخصات زیر

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض سیستم با مشخصات زیر

يه سيستم ميخوام با اين مشخصات

Mainو Cpu باهم حدودا 300 تا 320 تومن(گيگا و اينتل باشن)(اگه هست تو اين رنج قيمت تري آل چنل رم رو ساپورت کنه)

گرافيک يه چيز خوب باشه که رو مين هم جواب بده مارکش Ati باشه ولي PCI-EXPRESS 2 باشه و اينکه DRR3 يا DRR5 باشه قيمتش هم خيلي گرون نباشه (چند تا رنج قيمت متفاوت بديد) من بازي که با کامپيوتر انجام ميدم فقط PES هست زياد اهل بازي نيستم ولي خوب ميخوام کرتم بدک نباشه قيمنتش نهايت 150 تا 200 حالا چيز ديگه هم يکم بالاتر بود بگيد روش فکر کنم

رم اگه مين ساپورت کرد 3 ال چنل و گرنه 2 ال چنل باشه با باس حداقل 1333 اگه بيشتر هم بهتر البته تو رنج 100 تا 150 و تعدادش هم برا حالت اول سه تا 2 گيگ و برا دومي 2 تا 2 گيگ

اين سيستم چه پاوري ميخواد؟من 430 ري ال دارم جواب ميده؟ وگرنه يه پاور خوب هم معرفي کنيد فقط زياد گرون در نياد

يه مانيتور حدود 200 هم معرفي کنيد سامسنوگ باشه 19 يا بيشتر واينکه اين مدل جديدا باشه که مستطيل شکل هستن

يه مودم ديال اپ هم بگيد که واقعا کال ويتينگ و کالر ايدي و ويک پاور اون(هموني که با زنگ خوردن سيستم رو روشن ميکنه) رو ساپورت کنه به شخصه 5 الي 6 مدل (شايدم بيشتر مودم تست کردم همشون الکي رو نوشتن و ساپورت نميکنن)

کي برد معمولي تا 20 هم بگيد

اگه ميشه Main و Cpu چند مدل متفاوت بگيد تا يکيشون رو انتخاب کنم(فقط به ترتيب اولويت بگيد)

با سپاس فراوان

ویرایش
    اینا رو یادم رفت بگم
    یه کارت تی وی خوب معرفی کنید قبلا یه kworld خریدم اصلا به درد نمیخوره یه چیز به درد بخور تا 50(یکمم بالا تر شد عیب نداره) معرفی کنید
    و سوال دومم اینکه کارتای DiretX 11 حدودا کی به بازار میان و برا من زیاد تفوتی میکنه صبر کنم اونا رو بخرم؟ یعنی اصلا چه قابلیت های و برتری هایی نسبت به اینایی که الان هست دارن؟(ایا تو این رنج قیمت که من میخوام همون اوایل وردش کارت DiretX 11 خواهد اومد؟)
    Last edited by mrmmnb; 21-09-2009 at 22:17.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    Mainو Cpu باهم حدودا 300 تا 320 تومن(گيگا و اينتل باشن)(اگه هست تو اين رنج قيمت تري آل چنل رم رو ساپورت کنه)
    خدمتتون عرض بشه که تو این رنج شما از اینتل فقط میتونید CPU های سوکت LGA 775 بگیرید که از تریپل چنل پشتیبانی نمی کنند
    CPU:Intel Q8400=170
    M.B:Gigabyte EP45-UD3R=140
    گرافيک يه چيز خوب باشه که رو مين هم جواب بده مارکش Ati باشه ولي PCI-EXPRESS 2 باشه و اينکه DRR3 يا DRR5 باشه قيمتش هم خيلي گرون نباشه (چند تا رنج قيمت متفاوت بديد) من بازي که با کامپيوتر انجام ميدم فقط PES هست زياد اهل بازي نيستم ولي خوب ميخوام کرتم بدک نباشه قيمنتش نهايت 150 تا 200 حالا چيز ديگه هم يکم بالاتر بود بگيد روش فکر کنم
    تو این رنج بهتون Force3D 4870 1Gb با مموری GDDR5 پیشنهاد میدم
    حدود 210 تومن
    رم اگه مين ساپورت کرد 3 ال چنل و گرنه 2 ال چنل باشه با باس حداقل 1333 اگه بيشتر هم بهتر البته تو رنج 100 تا 150 و تعدادش هم برا حالت اول سه تا 2 گيگ و برا دومي 2 تا 2 گيگ
    برای LGA775 رم DDR3 افزایش کارایی چندانی نداره و توصیه نمی شه
    و حداکثر رم 4 گیگ با باس 1066
    Corsair Dominator 4Gb 1066 (2x2Gb)=100
    حدود 100 تومن
    اين سيستم چه پاوري ميخواد؟من 430 ري ال دارم جواب ميده؟ وگرنه يه پاور خوب هم معرفي کنيد فقط زياد گرون در نياد
    برای این سیستم حداقل پاور 580 وات ریل احتیاج دارید
    Green GP 580B
    حدود 80 تومن
    يه مانيتور حدود 200 هم معرفي کنيد سامسنوگ باشه 19 يا بيشتر واينکه اين مدل جديدا باشه که مستطيل شکل هستن
    مانیتور Samsung P20500 جدید هست و مشخصات خوبی داره در عین زیبایی (20 اینچ هست)
    حدود 210 تومن
    يه مودم ديال اپ هم بگيد که واقعا کال ويتينگ و کالر ايدي و ويک پاور اون(هموني که با زنگ خوردن سيستم رو روشن ميکنه) رو ساپورت کنه به شخصه 5 الي 6 مدل (شايدم بيشتر مودم تست کردم همشون الکي رو نوشتن و ساپورت نميکنن)
    برای این بهتره تو بخش ابزارهای ورودی و خروجی تاپیک بزنید
    کي برد معمولي تا 20 هم بگيد
    تو این رنج کیبردهای A4tech کیفیت خوبی دارند که بسته به سلیقه تون می تونید انتخاب کنید
    اگه ميشه Main و Cpu چند مدل متفاوت بگيد تا يکيشون رو انتخاب کنم(فقط به ترتيب اولويت بگيد)
    من بالا یه پردازنده خوب با یه مادربرد خیلی خوب پیشنهاد دادم ولی میتونید پردازنده قوی تر و مادربرد ارزونتر هم انتخاب کنید:
    CPU:Intel Q9550=230
    M.B:Gigabyte EP43-S3L=80
    یا
    CPU:Intel Q9400=210
    M.B:Gigabyte EP43-UD3L=105

موفق باشید

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

............
    cpu q9550 =235
    mb giga ep43-ds3l =95
    ram 2*2g ocz 1066 cl5 =80
    vga gtx 260 core216 zotac =225
    power cooler master 550w =60
    مودم رو چرا نمیرید سراغ adsl ...............
    lcd 20500 =215 --- 2050 =190

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه بخوام از تری ال چنل پشتیانی بشه چه چیزایی باید بخرم؟چون بیشتر میخوام ddr 3 هم باشه که شما میگی اینا ارزشش رو ندارهi5 اینتل چنده؟ وکی میاد به بازار؟فوقش صبر میکنم تا بیاد البته اگه تو رنج Q9550 باشه

درمورد مودم هم من از خدام هست adsl بخرم ولی حدود سه سال هست تو شهرستان ما و در منطقه ما (از خوشانسی من) اومدن فیبرنوری کردن و مخابرات هنوز تجیزاتش رو نصب نکرده تا بشه adsl گرفت هر چی هم دنبال کردم فایده نداشته

یه چیزی خارج از LGA 775 بخام چقدر گرونتر میشه

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اگه بخوام از تری ال چنل پشتیانی بشه چه چیزایی باید بخرم؟چون بیشتر میخوام ddr 3 هم باشه که شما میگی اینا ارزشش رو ندارهi5 اینتل چنده؟ وکی میاد به بازار؟فوقش صبر میکنم تا بیاد البته اگه تو رنج Q9550 باشه
    i5 به زودی وار بازار خواهد شد ولی کسی از قیمت بد ورودش اطلاع نداره
    البته ظاهرا اونم از تریپل چنل ساپورت نمی کنه ولی به صورت دوال چنل از DDR3 پشتیبانی
    درمورد مودم هم من از خدام هست adsl بخرم ولی حدود سه سال هست تو شهرستان ما و در منطقه ما (از خوشانسی من) اومدن فیبرنوری کردن و مخابرات هنوز تجیزاتش رو نصب نکرده تا بشه adsl گرفت هر چی هم دنبال کردم فایده نداشته
    به نظر من زیاد برا مودم Dial Up خرج نکنین
    یه مدل 7-8 تومنی هم کارتونو راه میندازه
    یه چیزی خارج از LGA 775 بخام چقدر گرونتر میشه
    میتوونین از AMD Phenom II هم استفاده کنید که قدرت خوبی دارن و به صورت دوال از رمهای DDR3 هم پشتیبانی می کنند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان نظرم عوض شده
    اگه یخوام i7 بخرم و مین مچ با اون چیا باید بخرم؟
    بطبع رم و پاور رو هم لحاظ کنید
    مغازه دار رفته بودم بهم گفت پاور 1000 خوردی وات باید بگیری که قیمتش 210 تومن هست ایا نیاز هست پاوری با این وات بالا و قیمت زیاد؟
    میگم مین هم چند مدل نام ببرید فقط هم گیگا و ایسوز باشه(چند تا گیگا و چند ایسوس
    راستی میگم این i7 چند مدل داره وقیمتاش چطوری هست؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

دوستان نظرم عوض شده
    اگه یخوام i7 بخرم و مین مچ با اون چیا باید بخرم؟
    بطبع رم و پاور رو هم لحاظ کنید
    مغازه دار رفته بودم بهم گفت پاور 1000 خوردی وات باید بگیری که قیمتش 210 تومن هست ایا نیاز هست پاوری با این وات بالا و قیمت زیاد؟
    میگم مین هم چند مدل نام ببرید فقط هم گیگا و ایسوز باشه(چند تا گیگا و چند ایسوس
    راستی میگم این i7 چند مدل داره وقیمتاش چطوری هست؟
    با تشکر
    Core i7 مادربرد و CPU حدود 600 تومن میشه
    پاور هم حداقل 750 وات میخوایین

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره میدونم فکر کنم حدود 1500 باید هزینه کنم درسته؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره میدونم فکر کنم حدود 1500 باید هزینه کنم درسته؟
    کم کم 1.200.000 باید هزینه کنی تا بقیه قطعاتت هم نسبتا خوب باشن !البته با قیمتای تهران !

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته دوستان یکم زیاده روی میکنن ..........
    شما اگه نخواین کراس یا sli بکنید یدونه پاور 680 گرین با قیمت 100 براتون کافیه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •