سلام
ميخوام يه لب تاب بگيرم که ازهمه نظرعالى باشه،طراحى،قدرت و...فقط برند سونى واگه نبودفقط وفقط asus
تا5ميليون بود عيب نداره
ممنونم![]()
سلام
ميخوام يه لب تاب بگيرم که ازهمه نظرعالى باشه،طراحى،قدرت و...فقط برند سونى واگه نبودفقط وفقط asus
تا5ميليون بود عيب نداره
ممنونم![]()
سونی از همه لحاظ عالی نداره تا 5 میلیون ... فوق 17 اینچی هاست که به نظرم در برابر بقیه برندها صفره ! یه HP HDX ازش قویتره !
برو Asus Mammoth بگیر :
ایسوس که با تولید نت بوک های کوچک خود، سهم زیادی از بازار کامپیوترهای قابل حمل را از آن خود کرده بود. این بار تولید نوت بوک ماموت 90w را که نخستین نوت بوک این شرکت با نمایشگر 4/18 اینچی است و از تصویر hd کامل پشتیبانی می کند، روانه بازار کرد. به گزارش وب سایت تحلیلی تامزهاردور، این نوت بوک با پردازنده 8/2 گیگاهرتزی duo2core ، حافظه اصلی 6 گیگابایتی و 320 گیگابایت دیسک سخت عرضه می شود. کارت گرافیکی این دستگاه که 4870 ati است، با یک گیگابایت حافظه اصلی، این نوت بوک را به دستگاهی قدرتمند و قابل حمل، هم برای بازی های رایانه ای و هم امور تجاری تبدیل کرده است. اما، به نظر می رسد این نوت بوک بیشتر از آن که قابلیت حمل را مدنظر داشته باشد، روی قدرت بیش از حد تمرکز کرده است چرا که وزنی حدود 4 و نیم کیلوگرم و ابعادی بزرگ دارد. اگر نوت بوک شما نمی خواهد میز کارتان را ترک کند، ماموت ایسوس گزینه مناسبی است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خدایی از نظر قدرت هیچ چیز به HP HDX نمیرسه ... Quad core سرش نصبه![]()
Last edited by REGISTERED USER; 21-09-2009 at 19:40.
این جور لپتاب ها چیزی نیست که هر روز تو هر مغازه ای بتونی پیدا کنی! چون معمولا تکی وارد میشن! چون فروش نمیره! بهتره شما بگید این لپتاب رو برای چی میخواهید؟ کارتون چی هست؟ چی براتون بیشتر مهم هست! چون عالی بودن چیزی نیست که بشه 100% گفت! چون نظر هر کس در مورد عالی بودن فرق داره!
دضمن از ایران میخواهید بخرید یا خارج؟
اگر میتونین تا ۵ ملیون هزینه کنید (و احتمالا بیشتر) این خدای لپ تاپ ها رو بگیرین:
پردازده core i7 Extreme و دو تا کارت گرافیک قوی با تکنولوژی SLI و سه تا هارد ۱.۵ ترابایتی با RAID که هیچ اطلاعاتی از دست نمیره به اضافه رم Thriple Channel و کلی چیز دیگه که مخ من یکی سوت کشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برند SOGER هم که دیگه...
وقتی این رو میبینم دیگه کرک و پر بقیه لپ تاپها هم میریزه
البته در آینده نزدیک همچین مدلی منسوخ تلقی میشه ....
من که متحیرم مثلا با این چه میشه کرد؟؟؟
چند وقت پیش هم یکی از بچه ها یه پستی شبیه این داده بود.
اگه میتونی از خارج بگیری یا بگی برات بیارن که بهتره. 5 میلیون هم زیاده واسه لپ تاپ. 3 تومن بده لپ تاپ 2 تومن هم یه دسکتاپ خوف جمع کن.
بعد هم سونی برای کسی خوبه که میخواد لپ تاپ گرون بخره. کسی که میخواد لپ تاپ خیلی گرون بخره باید بره طرف Asus و Toshiba و Alienware و...
Last edited by prowler88; 21-09-2009 at 21:40.
اینو من در موردش خوندم فعلا خوف ترین لپ تاپ پورت شده توسط ای شرکت تازه کاره
کلا کاراش خوفه ولی قیمت های بالایی داره![]()
عزیز این چیزی که معرفی کردید(کامپیوتر نمیگم! اگه این کامپیوتر باشه ماله ما قابلمه هست!) اصلا لپتاب نیست! دسک تاپ هست! اینو شوخی نمیکنم! جددی گفتم!
این مدل :
powerful desktop replacement
هست! یعنی نوعی دسکتاپ هست نه لپتاب! درضمن این مدل از چیپ X58 استفاده میکنه اصلا مال لپتاب نیست و مخصوص دسکتاپ هست! حالا این دسکتاپ رو چطوری اینشکلی ساختن نمیدونم! ولی 100% لپتاب نیست!
نه عزیز دل. 100 درصد لپ تاپ هست.
desktop replacement یعنی این که این لپ تاپ اندازه ش بزرگه و مشخصات بالایی داره و میشه به عنوان یک جایگزین برای desktop ازش استفاده کرد. البته لپ تاپ های desktop replacement معمولا 17 اینچ و 18 اینچ هستند و چون باتریشون زیاد دوام نمیاره و وزن و ابعادشون زیاده برای حمل و نقل مناسب نیستند. فقط برای اینکه یه وقتی اگه خواستین برین مسافرتی جایی با خودتون ببرین.
ببینین شما نمیتونین با ظاهر یک دستگاه بگید مدلش چی هست! وقتی اسمش دسکتاپ هست شما میگید لپتاب هست!!؟ جالبه!
وقتی یک سیستم کامپیوتری از قطعات دسکتاپ استفاده میکنه شما میگید لپتابه!؟ بازم جالبه!
اگه می خوای 5 میلیون هزینه کنی یک سر برو دبی یک alienware بگیر. m17x فکر کنم خوب باشه. هم تفریح و هم خرید لب تاب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)