تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: راهنمایی در مورد باز کردن مغازه تایپ و تکثیر(خدمات کامپیوتری)

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 راهنمایی در مورد باز کردن مغازه تایپ و تکثیر(خدمات کامپیوتری)

سلام دوستان خسته نباشید من در مورد یه کاری میخوام با شما مشورت کنم راستش لازمه قبلش یه کم وصف حالم رو بیان کنم و بعد به موضوع بپردازم!

من جوانی 18 ساله هستم که الانم از درسم یه مدت عقب موندم و تقریبا علافم چون هی تجدید میشم و هم کار گیرم نمیکنه(درست و حسابی)!

خلاصه تا به اکنون خیلی فکر کردم و الانم از یکی از دوستان یه مغازه 12 متری جور کردم و میخوام اگه بشه توش یه خدمات کامپیوتری بزم ولی چند تا مشکل هم دارم!

1.راستش من در ضمینه رایانه تقریبا حرفه ای هستم حداقلش نسبت به اطرافیانم ولی متسفانه مدرکی ندارم(نمیشه از طریق مدرک یکی دیگه جواز رو گرفت و خودم مشغول به کار بشم؟)

2.مشکل پول دارم! میخواستم بدونم حداقل چه قدر پول نیاز دارم تا بتونم حداقل دست دو خوب کلیه قطعات لازم رو بگیرم!(اگه میشه کلیه قطعات رو با ذکر نام و ذکر قیمت نو بگید! خواهش میکنم).
    چون میشکل پول دارم راهی سراغ دارید تا بشه این پول رو جور کرد؟مثلا برم فنی حرفه ای رشته هایی مثل تراشکاری و وامش رو بگیرم ولی در این راه صرف کنم؟ اصلا برا خدمات وام میدن؟ اگه میشه در این مساله که چه جوری پولم جور کنم کمک کنید!

3.چون من سرمایه ای ندارم خیلی از این کار میترسم که تو این کار شکست بخورم و اگه خدایی نکرده شکست بخورم بیچاره ام چون از این که بدونم عقب تر میفتم و هم پول جور شده حدر میره و هم حوصله سرزنش اطرافیانم رو ندارم چون خودتونم میدونین که چه قدر مانع برا کار ما جون هاست!

4.و در آخر هم یک خواهش جدی دارم: میخوام جیک و پوک این کار رو برام بگید و این که کلا میتونم اونجا چه کار کنم تا درامدمم خوبی داشته باشم!(مثلا کارای فرعی؟ مثل آهنگ ریزی موبایل؟!

5. راستی کیله مراحل اداری این کار از شروع تا ثبت و قانونی شدن رو برام توضیح بدین!

ببخشید این قدر مطالب زیاد شده خواهش میکنم به همشون جواب بدین که خیلی کارم لنگه!
    یا علی!
    با عرض تشگر و معزرت!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید نمیدونستم کجا باید پست بدم ولی شما رو به خدا همین جا جواب من رو بدین!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيشنهادم اين است كه تحت هر شرايطي درسهاتو ادامه بدي تا لااقل مدركي داشته باشي چون تو اين دوره زمونه هركي مدركي نداشته باشه كلاهش پس معركه است و مدركي تحصيلي نداشته باشي هزارتا بدبختي داري ليسانسه بيكار بهتر از بيسواد است
    مدرك نداشته باشي آبدارچي هم نميتوني بشي (پايينتر از ليسانس بيسواد محسوب ميشه)
    من ليسانس حسابداري دارم و ناشنوا هستم و معافيت سربازي گرفتم ولي كار دولتي دارم و شكر خدا راضي هستم
    تاكيدم اينه كه درسهاتو ادامه بدي داري بيخودي تنبلي ميكني
    ناراحت نشو توكل به خدا

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نوکرتم به خدا!
    قول دادم و میدم که درسا رو هم بخونم ولی در مورد مطالب بالا کمک خواستم!
    یعنی فعلا تا دی بیکارم و میخوام این مغازه رو دست و پا کنم!
    ممنون!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خواهش میکنم من رو کمک کنین!
    تا ثواب هم کنین و من جون هم به فیض های کار + زندگی + درس + دین برسم!

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

درس+مغازه داری امکانش نیست
    یعنی کارت نمی گیره
    مغازه اگه می زنی باید بهش بچسبی . این زمونه کاسبی نون درست حسابی نداره

کارمندی با حقوق خوب+مزایا خیلی بهتره

این را میگم چون قبلا تجربه کردم

8. این کاربر از mohammad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

درس+مغازه داری امکانش نیست
    یعنی کارت نمی گیره
    مغازه اگه می زنی باید بهش بچسبی . این زمونه کاسبی نون درست حسابی نداره

کارمندی با حقوق خوب+مزایا خیلی بهتره

این را میگم چون قبلا تجربه کردم
    ببخشید حرف شما رو قبول دارم ولی خیلی از کسا رو دیدم که درسشون رو هم خوندن و هم این کارا رو هم کردند!
    من میگم جون تا دی بیکارم و عقبم هستم این مغازه رو باز کنم و مواقع بیکاری درسامو هم بخونم نشد آخر شب نشد بعد از نماز صبح خلاصه یه جوری سخت میشه ولی اذیت میشه آدم!
    اگه هم مدرک گرفتم و یه کار کارمندی گیرم کرد مغازه رئو یا میفروشم یا یه شاگرد میارم توش تا همه کاراشو بکنه یه حقوقی هم بهش میدم!
    اینا شدنی نیست؟!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوست عزیز....تایپ و تکثیر و خدمات کامیوتری دو کار کاملا جدا هستند که متاسفانه امروزه اینگونه مد شده که هر تایپ و تکثیری خدمات کامپیوتری هم انجام میده که رو کیفیت کار خیلی تاثیر میذاره.
    نکته دوم هم اینه که این کار خیلی کلیشه ای شده...درست مثل فست فود.خ0 4

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 سلام

دوست عزیز....تایپ و تکثیر و خدمات کامیوتری دو کار کاملا جدا هستند که متاسفانه امروزه اینگونه مد شده که هر تایپ و تکثیری خدمات کامپیوتری هم انجام میده که رو کیفیت کار خیلی تاثیر میذاره.
    نکته دوم هم اینه که این کار خیلی کلیشه ای شده...درست مثل فست فود.خ0 4
    سلام اینا رو کمه میدونم دیگه به قول معروف باید طبیعی باشی دیگه!
    حالا در مورد مطالبی که گفتم کمک کن!
    اینا رو میدونم!
    ممنون!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

به ترتیب جواب میدم :

1- اگه علمش رو دارید و مدرک ندارید ، میتونید به سازمان فنی و حرفه ای مراجعه کنید و در ارض 3 ماه مدرک معتبر فنی بگیرید که میتونید باهاش هم مجوز بگیریر و هم وام خود اشتغالی...

2-مشکل پول با وامی که گفتم حل میشه . برای شروع کار یه 2-3 میلیونی لازمه ، البته به محل که میخوای مغازه بگیری هم ربط داره !

3- خوب ریسک داره ... میدونی که از این شغل زیاد و ... پس برای اطمینان ز این باید ائی رو برا زدن شروع کار انتخاب کنی که همیشه این خدمات لازمه ، مثلا نزدیک یا داخل دانشگاه !!

4- کارای فرعی بابا یدفعه آهنگ غیر مجاز واسه مردم میزنی و ... میان جمت میکن ها اینا نباید باشه ، اگرم بود باید سایلنت باشه ! ....

5- اول کارش ، داشتن مدرک هست !! پس پیش به سوی سازمان فنی و حرفه ای

13. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •