سلام دوستان خسته نباشید من در مورد یه کاری میخوام با شما مشورت کنم راستش لازمه قبلش یه کم وصف حالم رو بیان کنم و بعد به موضوع بپردازم!
من جوانی 18 ساله هستم که الانم از درسم یه مدت عقب موندم و تقریبا علافم چون هی تجدید میشم و هم کار گیرم نمیکنه(درست و حسابی)!
خلاصه تا به اکنون خیلی فکر کردم و الانم از یکی از دوستان یه مغازه 12 متری جور کردم و میخوام اگه بشه توش یه خدمات کامپیوتری بزم ولی چند تا مشکل هم دارم!
1.راستش من در ضمینه رایانه تقریبا حرفه ای هستم حداقلش نسبت به اطرافیانم ولی متسفانه مدرکی ندارم(نمیشه از طریق مدرک یکی دیگه جواز رو گرفت و خودم مشغول به کار بشم؟)
2.مشکل پول دارم! میخواستم بدونم حداقل چه قدر پول نیاز دارم تا بتونم حداقل دست دو خوب کلیه قطعات لازم رو بگیرم!(اگه میشه کلیه قطعات رو با ذکر نام و ذکر قیمت نو بگید! خواهش میکنم).
چون میشکل پول دارم راهی سراغ دارید تا بشه این پول رو جور کرد؟مثلا برم فنی حرفه ای رشته هایی مثل تراشکاری و وامش رو بگیرم ولی در این راه صرف کنم؟ اصلا برا خدمات وام میدن؟ اگه میشه در این مساله که چه جوری پولم جور کنم کمک کنید!
3.چون من سرمایه ای ندارم خیلی از این کار میترسم که تو این کار شکست بخورم و اگه خدایی نکرده شکست بخورم بیچاره ام چون از این که بدونم عقب تر میفتم و هم پول جور شده حدر میره و هم حوصله سرزنش اطرافیانم رو ندارم چون خودتونم میدونین که چه قدر مانع برا کار ما جون هاست!
4.و در آخر هم یک خواهش جدی دارم: میخوام جیک و پوک این کار رو برام بگید و این که کلا میتونم اونجا چه کار کنم تا درامدمم خوبی داشته باشم!(مثلا کارای فرعی؟ مثل آهنگ ریزی موبایل؟!
5. راستی کیله مراحل اداری این کار از شروع تا ثبت و قانونی شدن رو برام توضیح بدین!
ببخشید این قدر مطالب زیاد شده خواهش میکنم به همشون جواب بدین که خیلی کارم لنگه!
یا علی!
با عرض تشگر و معزرت!
![]()