اگه یادتون باشه قبل از رمضان تاپیک زده بودم.ولی چون شنیده بودم بعد از رمضان قیمت ها میاد پایین تا حالا
دست نگه داشتم.حالا دوباره میخام راهنماییم کنین که بهترین گوشی تو رنج 300 تا 400 تومن چیه؟نظر خودم
هم سامسونگ اس 8000 جت و 5800 هست.
اگه یادتون باشه قبل از رمضان تاپیک زده بودم.ولی چون شنیده بودم بعد از رمضان قیمت ها میاد پایین تا حالا
دست نگه داشتم.حالا دوباره میخام راهنماییم کنین که بهترین گوشی تو رنج 300 تا 400 تومن چیه؟نظر خودم
هم سامسونگ اس 8000 جت و 5800 هست.
خب به ليستت آرينا را هم اضافه كن...و بهتره انتظار هات را هم بيان كني...
منظورتون ال جی هست؟
در درجه اول میخام تاچ باشه و در درجه دوم وای فای داشته باشه و حدالامکان دوربینش خوب باشه.
اگه گوشی خوبی هم سراغ دارین و تاچ نیست اشکال نداره معرفیش کنین ولی وای فای حتمن داشته باشه.
با تشکر.![]()
انتخابات شما زياده...كه جت و آرينا (همون الجيه) بهترين هستند...واي فاي هم دارند...دوربين جت بهتره...ولي تاچ آرينا خازني + مالتي تاچ هست...كه لذت كار باهاش بيشتر...5800 را هم كلا فراموش كن...تاچش اعصاب خور كنه...
غير تاچ هم N86 و I8510 سامسونگ هست...
كلا انتخاب بين اين ها صليقه ايه...چون امكانات نزديك به همي دارند...
تاچ آرینا خازنیه یعنی چی؟![]()
يعني با الكترون هاي دست كار ميكنه....يعني تاچ بسيار حساس...
به نظره من اگه سیستم عامل براتون اهمیت زیادی نداره جت گزینه ی خوبیه........
منظورتون کلی هست یا تو این چند مدلی که اینجا ذکر شده؟
فکر کنم سیستم عامل آرینا و سامسونگ یکی هستن.خودم بیشتر نظرم 5800 بود که سیمبین هم داره ولی
دوستان میگن تاچش اصلا خوب نیست.
اگه سیستم عامل مد نظر دارین و کیبرد براتون اهمیت زیادی نداره 5800 گزینه ی خوبیه.
من چندتا از دوستان دارن همه راضی هستن..........
سیستم عامل برام زیاد مهم نیست.تو review های 5800 تاچش رو خیلی تعریف نکرده بودن.حالا نظر خودم رو
سامسونگ اس 8000 جت هست.از هر لحاظ قویه.مخصوصا از نظر ساپورت فایل.کسی از دوستان این گوشی
رو داره تا بتونه راهنماییم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)