سلام
رم من 4gb 1333mhZ CL9 GEIL است میخواستم ببینم که ایا میشه زمان تاخیرش را پایین اورد؟؟؟؟ چطوری
سلام
رم من 4gb 1333mhZ CL9 GEIL است میخواستم ببینم که ایا میشه زمان تاخیرش را پایین اورد؟؟؟؟ چطوری
باید از منو setup مادربورد در زمان بوت شدن سیستم استفاده کنید و برید توی Dram configuration .....
البته بستگی به رمتون هم داره که بتونه در چه حدی این تاخیر رو تحمل کنه .
میشه کامل توضیح بدین ؟
من شنیده بودم که اگه فرکانس رم پایین اورده شود زمان تاخیرش هم پایین میاد نمیدونم درسته یانه؟؟؟؟؟؟/
میتونید به دفترچه مادریرد قسمت dram مراجعه کنید ......
با استفاده از برنامه CPU-Z کانفیگ فعلی رمتون رو ببینید و یک عکس از همون قسمت اینجا بزارید ...
سلام. یا این کار رم شما نا پایدار می شه ، چو توانایی کار در زمان تأخیر پایین تر رو نداره!!
مدل مادربردتون و ولتاژ رمتون چیه؟!
مادربرد MSI 790fx gd70
ولتاژ در هر سه فرکانس 1.5v است
کدوم هر 3 فرکانس ؟ می شه یک عکس از صفحات مربوط به رم cpu-z بزاری؟
دوستان من مارد بوردم Asus P5Q-E هستش.من رم کورسیر 2 گیگ DDR2 باس 800 دوال با تایمینگ CL4 دارم.
می خوام یه رم دوال 2 گیگ دیگه اضافه کنم اما متاسفانه از کورسیر که نتونستم پیداکنم.برندهای دیگه هم معمولا CL5 هستند.چکار می تونم بکنم تا با گرفتن رم جدید بتونم دوال ازشون استفاده کنم ؟میشه CL5 با باس 800 بگیرم و زمان تاخیر رو بیارم روی CL4 ؟مشکلی ایجاد نمی کنه ؟آیا اگه این کار رو بکنم ، دوال کار می کنه ؟
مشکلی برای قطعات ایجاد نمی کنه ؟
سلام.
یک Screen Shot از قسمت SPD برنامه CPU-Z از رم های فعلی خودتون بزارید ببینم رم های شما با چه ولتاژی روی 800MHZ Cas Latancy 4.0 کار میکنند.
به نظر من احتمالان رم های شما 800MHZ CL4.0 با ولتاژ 2.1V هست. که رم های فعلی که با Cas Latancy 5.0 هستند با ولتاژ کاری 1.8V کار میکنند. احتمالا هر دو با هم رم های قدیم CL4 + جدید CL5 با ولتاژ 2.1V بتونند روی CL4 کار کنند....
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)