سلام من قراره توی یه شهر دیگه دانشجو شم و واسه همین نیاز به یه لپ تاپ دارم که مشخصات زیر رو داشته باشن البته مشکلم بیشتر در مورد ۱ و۶ هست یعنی اولی و آخری:
۱)
با دوام بودن به طوری که حداقل ۲ سالی بدون مشکل بتونه با یه کاربر پر کار (روزی ۸ ساعت یا بیشتر به عنوان مثال
.gif)
) کار کنه ای مسئله واسه م خیلی مهمه چون اونجا دیگه خبری از Desktop نیست و همین لپ تاپ رو دارم لبته دنبال Desktop Replacement های گنده و سنگین هم نیستم (همون رنج ۱۴ تا ۱۶.۴ اینچی فکر میکنم کافیه)
۲)سازگار با لینوکس {که اکثرشون هستن تنها سونی هست که ظاهرا یه سری مشکلات جزئی توی درایورهاش داره ولی کار نشد نداره خوشبختانه لپ تاپهای شیک VAIO توی این لیست من نتونستن جایگاه چندانی پیدا کنن
.gif)
}
۳)قابلیت اجرای ویندوز روی VM یا ماشین مجازی {پس دو هسته ای حداقل هست}
۴)قابلیت اجرای برنامه های محاسباتی نسبتا سنگین {در واقع محاسبات ریاضی نه گرافیکی اما به گرافیک جهت اجرای امکانات پیشرفته گرافیک در میزکارهای فوق پیشرفته لینوکس نیاز دارم
.gif)
}
۵)پشتیبانی خوب از پورت ها به خصوص سه پورت HDMI/eSATA/1394 و پورتهای معمول به همراه کارت خوان و بلوتوث {که اکثر مدلها دارن}
۶)رنج قیمتی تا ۱.۵۰۰ البته اگه بیارزه شاید بتونم ۱۶۰۰ هم جور کنم ولی نمیخوام لزوما اینقدر خرج کنم این دیگه خط قرمزش هست
خوب با این تفاسیر و با توجه به اینکه هر لپ تاپی در ایران پیدا نمیشه
.gif)
من تقریبا همه لپ تاپهای با شرایط پردازنده 2.4/6/1066 از نوع Core2Due به بالا رو چک کردم (به خاطر ماشین مجازی و اجرای محاسبات ریاضی به فرکانس بالا و کش زیاد نیاز داشتم و همینطور رم زیاد درسته دیگه؟)
خوب با توجه به مشخصاتی که آوردم و همینطور برخی از مشخصاتی که نیاوردم لیست پست بعد رو آماده کردم و از دو جور امتیاز بندی استفاده کردم
.gif)
(که البته به خاطر اینکه بیشتر شخصی هست تا علمی بیخیال جزئیاتش میشم) جلوی مدل ذکر شده..
حالا سه سوال یا مشکل دارم تا برسم به مرحله انتخاب نهائی:
یک)
یه مشکل حیاتی اونم مشکل
عدم تجربه (همینطور نقص دانش در محضر اساتید
.gif)
) به همین خاطر نیاز دارم دوستان راهنمائی های عملی به خصوص در مورد اینکه کدام برند و مدل بادوام تر هست و کیفیت بهتری داره و میتونه جلوی کار شدید دوام بیاره (
durable)؟ این مشکل خیلی واسه م حیاتی هست
.gif)
مثلا شنیدم hp یه برند مادام العمر هست درسته؟ یا میگن کار Dell Latitude خیلی خوبه از لحاظ بادوام بودن اینا تا چه حد درسته؟ چون روی انتخابم تاثیر میزاره
دو)
قیمتها رو به طور دقیق ندارم واسه خیلی ها هم کلا قیمت ندارم (مثلا اولی که احتمالا بالاست) البته سعی میکنم توی تاپیک قیمتها هم بپرسم
سه)
اگر دوستان فکر میکنین مدلی جا افتاده و در این لیست نیست (به خصوص 2.53/6/1066 به بالا و ۴ گیگ رم ) و در همین محدوده رنج قیمتی هست لطفا بفرمائید تا به این لیست اضافه کنم
پی نوشت:
بابت طولانی شدن پست عذر میخوام (هم مشکلاتم طولانی بود
و هم کلا عادت دارم حرفهام رو مینویسم مثل الان
ببخشید دیگه).gif)