تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: DV6-1125ee یا DV5-1235ee

داره خودمونی میشه Radiohead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Cloud Cuckoo Land

پيش فرض DV6-1125ee یا DV5-1235ee

من بعد از چند روزی تحقیق، از هر کدوم از برند های HP و DELL به یک مدل ایده ال رسیدم برای خرید. کاری به DELL ندارم فعلا. مدلی که از HP میتونم با بودجه ای که دارم بگیرم، DV6-1125 هست.

منتها یک مدل نسبتا مشابه از همین HP هست که منو گذاشته تو تردید: DV5-1235.

مشخصات شون رو میذارم، یکی از اساتید لطفا بگه کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه با توجه به اینکه قیمت هر دو تقریبا یکیه ولی هر کدوم از یه نظر هایی از اون یکی برتر هستن:

DV6-1125
    CPU: Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Duo Processor P8600 • 2.40 GHz , Level 2 cache 3 MB
    RAM: 3 GB
    HDD: 320 GB
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 GB dedicated

DV5-1235
    CPU: AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-84 • 2.3 Ghz, Level 2 cache 2 MB
    RAM: 4 GB
    HDD: 400 GB
    ATI Mobility Radeon HD 3650 - 512 MB dedicated

- فرق دیگه شون اینه که دومی BD-ROM داره.

میخوام ببینم داشتن BD-ROM، هارد و رم بیشتر دلیل کافی هست که آدم دومی رو انتخاب کنه؟

یا اینکه برعکس، سی پی یو اینتل 2.4 و 3 مگ کش، و گرافیک 4650 یک گیگ ارزشش بیشتر از BD-ROM، هارد و رم بیشتر هست (از اونجاییکه رم و هارد رو میشه افزایش داد)؟

* مصرف زیادتر برق AMD مهم نیست برام. پرفورمنس مهمه.
    * کارت گرافیک دومی در چه حده به نسبت اولی؟

برای اینکه اطلاعات رو ناقص نذارم، من لپ تاپ رو برای یه سری برنامه های تدوین فیلم و صدا و گرافیک (در حد سری نرم افزار های Adobe و ...) میخوام. جدا از مصارف عادی مثل فیلم دیدن (اصرارم رو BD-ROM به همین خاطره) و گهگاهی بازی.

کدوم انتخاب مناسب تریه؟ و چرا؟

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من بعد از چند روزی تحقیق، از هر کدوم از برند های HP و DELL به یک مدل ایده ال رسیدم برای خرید. کاری به DELL ندارم فعلا. مدلی که از HP میتونم با بودجه ای که دارم بگیرم، DV6-1125 هست.

منتها یک مدل نسبتا مشابه از همین HP هست که منو گذاشته تو تردید: DV5-1235.

مشخصات شون رو میذارم، یکی از اساتید لطفا بگه کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه با توجه به اینکه قیمت هر دو تقریبا یکیه ولی هر کدوم از یه نظر هایی از اون یکی برتر هستن:

DV6-1125
    CPU: Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Duo Processor P8600 • 2.40 GHz , Level 2 cache 3 MB
    RAM: 3 GB
    HDD: 320 GB
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 GB dedicated

DV5-1235
    CPU: AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-84 • 2.3 Ghz, Level 2 cache 2 MB
    RAM: 4 GB
    HDD: 400 GB
    ATI Mobility Radeon HD 3650 - 512 MB dedicated

- فرق دیگه شون اینه که دومی BD-ROM داره.

میخوام ببینم داشتن BD-ROM، هارد و رم بیشتر دلیل کافی هست که آدم دومی رو انتخاب کنه؟

یا اینکه برعکس، سی پی یو اینتل 2.4 و 3 مگ کش، و گرافیک 4650 یک گیگ ارزشش بیشتر از BD-ROM، هارد و رم بیشتر هست (از اونجاییکه رم و هارد رو میشه افزایش داد)؟

* مصرف زیادتر برق AMD مهم نیست برام. پرفورمنس مهمه.
    * کارت گرافیک دومی در چه حده به نسبت اولی؟

برای اینکه اطلاعات رو ناقص نذارم، من لپ تاپ رو برای یه سری برنامه های تدوین فیلم و صدا و گرافیک (در حد سری نرم افزار های Adobe و ...) میخوام. جدا از مصارف عادی مثل فیلم دیدن (اصرارم رو BD-ROM به همین خاطره) و گهگاهی بازی.

کدوم انتخاب مناسب تریه؟ و چرا؟
    به نظر من 1215 رو انتخاب کنید
    بلوری حداقل تا 2 3 سال دیگه اصلا تو ایران رواج پیدا نمی کنه و اگه خیلی هم مشتاق باشید می تونین DVD رو با BLU-RAY عوض کنید- در سری DV6 سیستم خنک کننده هم بهتر شده - در بین سی پی یو های نام برده شده اینتل علاوه بر گرم شدن کمتر و مصرف برق کمتر کارایی بهتری هم داره - رم هم اگر ویندوز 32 بیتی باشه(که معمولا تو HP همینطوره) 3 گیگ بیشتر شناسایی نمی شه و علاوه بر اون می تونید رم رو ارتقا بدید
    در کل 1215 انتخاب بهتری هست

3. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به نظر من 1215 رو انتخاب کنید
    بلوری حداقل تا 2 3 سال دیگه اصلا تو ایران رواج پیدا نمی کنه و اگه خیلی هم مشتاق باشید می تونین DVD رو با BLU-RAY عوض کنید- در سری DV6 سیستم خنک کننده هم بهتر شده - در بین سی پی یو های نام برده شده اینتل علاوه بر گرم شدن کمتر و مصرف برق کمتر کارایی بهتری هم داره - رم هم اگر ویندوز 32 بیتی باشه(که معمولا تو HP همینطوره) 3 گیگ بیشتر شناسایی نمی شه و علاوه بر اون می تونید رم رو ارتقا بدید
    در کل 1215 انتخاب بهتری هست
    کاملا تاییدمیشه ...
    منم قصد خرید همین مدل را دارم
    از همه لحاظ توپه

داره خودمونی میشه Radiohead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Cloud Cuckoo Land

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی تون. البته من مدل 1125 منظورم بود نه 1215! هر چند فرق رادیکالی هم ندارن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •