تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: قلمه هام دارن خراب میشن کمک

در آغاز فعالیت peroshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

5 قلمه هام دارن خراب میشن کمک

سلام من یه خورده توی نگهداری از گل و تکثیر اونا ناشی ام دوتا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین
    1- چند وقت پیش دوتا قلمه از شمعدونی گرفتم و یکیش رو توی آب داخل آشپزخونه و دیگری رو بدون زدن توی هورمون ریشه زا داخل خاک برگ توی راه پله (با نور کافی شاید هم زیاد) گذاشتم و روی هیچ کدوم رو نایلون نکشیدم حالا بعد از دو هفته اون که توی آب بوده خودش خشک شده ولی از داخل آب جوونه هایی با برگ های ریزی زده واون که توی خاک بوده از پائین شروع به خشک شدن کرده حالا من می تونم اونارو حفظ کنم ؟؟؟؟؟ اگه میشه بعد از این مرحله باید چه کنم ؟
    2- بازم همون چند وقت پیش دوستم یه قلمه شفلرا برام آورد خودش میگفت که از نوک گل اون رو جدا کرده من هم اون رو چند روزی توی آب و بعد هم داخل مخلوطی ازماسه و خاک برگ گذاشتم وروش رو با نایلون پشوندم البته بعد از مدتی کوچکترین برگش خراب شد حالا هم هر 2-3 روزی یه کم بهش آب میدم و توی زیرگلدونیش میریزم به نظر شما روش نگهداریم درسته یا نه ممنون میشم اگه کامل وسریع پاسخ بدین

داره خودمونی میشه behzadasadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اشکال کار شما این که قلمه ها رو چند روز تو اب نگه میدارید وبعد اونارو توماسه قرار میدین شمعدونی رو توماسه بادی بذارین تا ریشه دار بشه

3. 3 کاربر از behzadasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت peroshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اشکال کار شما این که قلمه ها رو چند روز تو اب نگه میدارید وبعد اونارو توماسه قرار میدین شمعدونی رو توماسه بادی بذارین تا ریشه دار بشه
    ممنون از راهنماییتون ولی حالا که داره خراب میشه باید چه کنم

5. این کاربر از peroshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه koorosh1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض قلمه شمعداني

دوست عزيز سلام
    همانطور كه آقاي اسدي فرمودند مي توانستيد از همان ابتدا قلمه ها را در ماسه بكاريد اما علت خراب شدن قلمه اي كه در خاك برگ بوده احتمالاً به دليل آلوده بودن خاك قلمه شما دچار بيماري قارچي شده و پوسيده است كه اگر قسمتي از آن سالم باشد مي توانيد آن را جدا نموده و مجدد براي ريشه زايي دوباره در ماسه بكاريد . درمورد قلمه اي كه در آب بوده نيز مي توانيد قسمتهاي خراب شده را به طور كامل از بخشهاي سالم جدا نموده و سپس بخش سالم را در ماسه بكاريد .
    در ابتداي كشت از آبياري زياد بپرهيزيد زيرا گياه در اثر شوك رطوبتي به ريشه زايي زياد تحريك شود .
    موفق باشيد و عصباني نشويد .
    كوروش

7. این کاربر از koorosh1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    شهرستان زاهدان

پيش فرض

باسلام وخسته نباشيد

يك روشي كه من خودم امتحان كردم ونتيجه داد اين كه داخل يك گلدان كه با سفال محل زهكشي را گرفتم و قلمه ها مثل يك بچه به صورت قنداق داخل خزه گذاشتم وبا افشانه هر روز مرطوبش كردم
    وبعد از يك مدتي ديدم كه ريشه كرده ويك دو برگ كوچك اضافه شده بعد كم كم هفته يك بار مقداري كمي خاك وبرگ به اون اضافه كردم تا اينكه گلدان پرشد وگياهم سبزشد نمي دونم شايد اين روش براي شما هم كار سازباشه امتحانش ضرر نداره

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من یه خورده توی نگهداری از گل و تکثیر اونا ناشی ام دوتا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین
    1- چند وقت پیش دوتا قلمه از شمعدونی گرفتم و یکیش رو توی آب داخل آشپزخونه و دیگری رو بدون زدن توی هورمون ریشه زا داخل خاک برگ توی راه پله (با نور کافی شاید هم زیاد) گذاشتم و روی هیچ کدوم رو نایلون نکشیدم حالا بعد از دو هفته اون که توی آب بوده خودش خشک شده ولی از داخل آب جوونه هایی با برگ های ریزی زده واون که توی خاک بوده از پائین شروع به خشک شدن کرده حالا من می تونم اونارو حفظ کنم ؟؟؟؟؟ اگه میشه بعد از این مرحله باید چه کنم ؟
    2- بازم همون چند وقت پیش دوستم یه قلمه شفلرا برام آورد خودش میگفت که از نوک گل اون رو جدا کرده من هم اون رو چند روزی توی آب و بعد هم داخل مخلوطی ازماسه و خاک برگ گذاشتم وروش رو با نایلون پشوندم البته بعد از مدتی کوچکترین برگش خراب شد حالا هم هر 2-3 روزی یه کم بهش آب میدم و توی زیرگلدونیش میریزم به نظر شما روش نگهداریم درسته یا نه ممنون میشم اگه کامل وسریع پاسخ بدین

شمعدونی خیلی راحت بدون هورمون ریشه میده اصلا نیازی به هورمون ریشه زایی نیست ،یکی از اشکالالت کارتون این بود که قلمه هایی که تو راه پله گذاشتین رو نباید در برابر نور زیاد قرار میدادین،معمولا قلمه های شمعدونی رو روزهای اول در سایه قرار میدن بعد کم کم شدت نور رو زیاد میکنن ضمنا در زمان برداشت قلمه باید دقت کنین که هر قلمه باید درست از زیر یک گره قطع بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •