سلام
من یه سیستم خریدم که روش 4GB DDR3 1333 mhz CL9 GEIL هست میخواستم ببینم که ایا رم بدی خریدم ؟؟؟؟
اینجور که من تو فروم میگشتم کمتر کسی از رمهای ژل تعریف میکرد
رمهای ddr3 ژل در حد کدوم رمها هستند؟؟؟؟؟
سلام
من یه سیستم خریدم که روش 4GB DDR3 1333 mhz CL9 GEIL هست میخواستم ببینم که ایا رم بدی خریدم ؟؟؟؟
اینجور که من تو فروم میگشتم کمتر کسی از رمهای ژل تعریف میکرد
سلام بد نیست فقط زمان تاخیرش یکم بالاستسلام
رمهای بدی نیستند ولی تو این رنج قیمت رمهای بهتری هم میشه گرفتاینجور که من تو فروم میگشتم کمتر کسی از رمهای ژل تعریف میکرد
در حد کدوم رمها هستند؟؟؟؟
به دلیل اینکه زمان تاخیر این رمها زیاده از DDR2 در بعضی جاها ضعیف عمل میکند؟؟؟
نمیشه گفت در حد کدوم رمدر حد کدوم رمها هستند؟؟؟؟
ولی رم متوسط رو به بالا میشه گفت
در حد DDR2 که نه ولی با توجه به باس 1333 زمان تاخیر 9 خیلی براش بالاستبه دلیل اینکه زمان تاخیر این رمها زیاده از DDR2 در بعضی جاها ضعیف عمل میکند؟؟؟
ارزش داره رم خودم رو عوض کنم و بجاش ocz یا corasair بگیرم یا همین باشه؟؟؟
ایا این رمهای ocz و CORASAIR تفاوت محسوسی با رمهای GEIL دارند؟؟ در کجا این رمها بیشتر تفاوت محسوسی دارند؟؟
بقیه قطعاتتون چیه؟ارزش داره رم خودم رو عوض کنم و بجاش ocz یا corasair بگیرم یا همین باشه؟؟؟
ایا این رمهای ocz و CORASAIR تفاوت محسوسی با رمهای GEIL دارند؟؟ در کجا این رمها بیشتر تفاوت محسوسی دارند؟؟
رم ژل دورش تموم شده یه زمونی می گفتیم وای رم ژل حرف نداره الان osz پاتریول و غیره ... یه رم بود که بهترین رم بازار بود اسمه خوبی داشت سه کلمه ای بود یادم رفته اون میگن حرف نداره اگه کسی می دونه بگه
cpu:phenomII x4 945
M.B:MSI 790FX GD70
RAM:GEIL 4GB 1333 dual channel
VGA:4850 OC GIGABYTE 1GB
POWER:580w GREEN
HDD:500GB samsung
خوبهcpu:phenomII x4 945
M.B:MSI 790FX GD70
RAM:GEIL 4GB 1333 dual channel
VGA:4850 OC GIGABYTE 1GB
POWER:580w GREEN
HDD:500GB samsung
به نظر من فعلا استفاده کنید و نیازی به تعویض نیست
چون خیلی ضرر می کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)