سلام
می خواستم ببینم نظرتون راجع به عملکرد آندروید تا به حال چی بوده ؟
لطفا دلیلتون رو هم بگید ...
خوب
متوسط
ضعیف
سلام
می خواستم ببینم نظرتون راجع به عملکرد آندروید تا به حال چی بوده ؟
لطفا دلیلتون رو هم بگید ...
من خودم به متوسط رای دادم چون از نظر بازی خیلی ضعیفه !
(بازی واسه من خیلی مهمه)
دیدید مک چه زود پیشرفت کرد در بازی ؟
فعلا متوسط بوده ولی آینده توپی داره این Android و Linux .
مخلصیم .
ما هم به آیندش امیدواریم
وگرنه به این مک و ویندوز امیدی نیست...
مک فقط واسه آیفونه که اونم نمیارزه نظرم شخصیه ولی واقعیته
اولا بحث مک نیست و آندروئید
بعدشم چرا رو هوا حرف میزنین؟!!!(با اینکه نظرتون شخصیه)
آخه میگین به مک امیدی نیست پس به چی هست؟؟؟
میشه منظورتون رو از نظرم نمی ارزه بگین؟؟؟که میگین واقعیته! اگه منظورتون قیمته که الان یه آپیاد تاچ حدود 200 تومنه!
بحث آندروئیده الکی پای مک رو مبکشن وسط
آندروئید هم تا حالا بد نبوده ولی کم کم پیشرفت میکنه.گوگل اگه پشت یه چی باشه....![]()
من منظورم آیفون بود آیپاد رو که بزار بیاد جدیدش میخرم انشاالله
بعدشم منم آمریکا بودم میگفتم میارزه... 200کجا 1میلیون کجا گرچه شما هم ماهانه پرداخت دارید ...
بیخیال شما درست میگید...
یه بارم گفتم...اینجا بحث گوشی نیست بحث سیستم عامله.بعدش هم آندروئید نه مک( خواستیم مک یا آیفون رو بکوبین خوب یه تاپیک بزنین در موردش حرف یزنیم.اینجا جاش نیست)
بعدش هم آیفون2g هم همین سیستم عامل رو داره مگه نه؟؟؟
فکر نکنم قیمتش از g1 بیشتر باشه...ربطی به آمریکا و ایران بودن نداره.یعنی تو ایران هیشکی آیفون نخریده؟؟؟
بعدش هم من ماهانه میدم درست.ولی اگه میخواستم آنلاک بگیرم 650$ بود ولی الان بعد 2 سال 910$ پام میفته!همون قیمتی که ایران هستش.اگه هم میگفتن همش و الان بده 910 میدادم ولی آنلاک رو 650 نمیگرفتم!من میخواستم نت 3g داشته باشم...پس ربطی به ماه و سال نداره عزیز
دوستان بحثو تموم کنین من هر وقت این جا تایپیک زدم به .. خوردن انداختین منو
این جا بحث آندروید سامان جان شما میگی انجا جاش نیست ولی هی جواب میدی یعنی خودت حرف خودتو قبول نداری ؟؟؟
این بیچاره گفت نظره شخصیشه ! (حالا الویز پرسلی هم بود یه حالی ازش می گرفت.....)مک فقط واسه آیفونه که اونم نمیارزه نظرم شخصیه ولی واقعیته
Last edited by Bs_panzer; 16-09-2009 at 23:57.
آخه تو جواب حمله باید دفاع کرد دیگهجواب ندیم گل میخوریم عقب میفتیم
جواب جواب رو دیگه نباید داد
حالا بازم جواب بدن خب منم مجبورم جواب بدم
سینا رو هم صدا میکنم بیاد![]()
حالا بازم جواب بدن خب منم مجبورم جواب بدماین جا بحث آندروید سامان جان شما میگی انجا جاش نیست ولی هی جواب میدی یعنی خودت حرف خودتو قبول نداری ؟؟؟
چشم برای ادامه تاپیک تموم میکنیم... ویرایش...دوستان بحثو تموم کنین من هر وقت این جا تایپیک زدم به .. خوردن انداختین منو![]()
Last edited by Mah12; 17-09-2009 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)