سلام من میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم ولی نمی دونم به سیستم من می خوره یا نه ؟ به اکثر بازی ها جواب میده یانه؟
گرافیکم:7100 gs
برنامه ها چطور روش جواب میدن ییا نه؟
سلام من میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم ولی نمی دونم به سیستم من می خوره یا نه ؟ به اکثر بازی ها جواب میده یانه؟
گرافیکم:7100 gs
برنامه ها چطور روش جواب میدن ییا نه؟
خوب یه تایپیک بزن دیگه!!! چند تا میزنی؟! کور که نیستن جوابتونو زودی میدن!
درضمن مگه ویندوز زدن فقط به گرافیکه!
شما رم و CPU رو هم بگو تا کمکت کنیم؟
آره جواب میده ولی گهگاهی هنگام کار با برنامه های سنگین مشکل خواهید داشت اما رویه هم رفته حله!
حالا چرا عصبانی میشی شما ؟
حتما چند بار نصب کرده نشده هر بار اومده یه تاپیک زده![]()
آقا بحث ویندوز 7 شد مشکلی که نداره مثل ویستا چون که من با ویستا مشکل داشتم سیستم همش قفل میکرد
موقع نصب برنامه ها و بازی ها مخصوصا الانم دارم ایکس پی 64 بیت استفاده میکنم با یک دنیا هم عوضش نمیکنم
کاملا رو فرمه حالا ممنون میشم دوستان بگن که 7 مشکل نداره یعنی هنگ نمیکنه تا ما هم بریم دنبالش
حالا از کی شنیدی که 7 هنگ میکنه اصلا ویستا هم هنگ نمیکرد اگر هنگی هم میکرد اشکال تو سیستم شما بود نه ویندوز ویستا یا 7! شما میگید من از XP استفاده میکنم و خیلی هم راضیم, خوب سیستم شما شاید فقط میتونه به XP بله بگه!!!
والله ما که از 7 اون هم 7100 استفاده میکنیم اصلا مشکل هنگ و خرابی و مکافات نداریم, پایداری 7 هم خیلی زیاده.
Last edited by DJ POLESTAR; 17-09-2009 at 11:18.
من سیستمم بالا هستش اون مشکلم ما آخر نفهمیدیم به چه علت بودتنها مشکل من نبود
بیشتر شاید ماله هارد سیستم بود چون میگفتن مکستور ساتا با ویستا مشکل داره حالا هارد
شما چی هسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)