تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: قیمت گوشی3G آیفون کاهش یافت

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض قیمت گوشی3G آیفون کاهش یافت

موبنا- منابع بازاری از کاهش قیمت 30 هزار تومانی گوشی 3G هشت گیگابایتی آیفون در بازار تلفن همراه خبر دادند.

"جواد اصغریان" یکی از فروشندگان این برند در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: کاهش تقاضا برای این مدل گوشی آیفون در بازار تلفن همراه از جمله دلایلی است که باعث شده فروشندگان برای فروش بهتر آن بهای گوشی 3G هشت گیگابایتی را پایین بیاورند.
    وی افزود: این مدل که چندی پیش به بهای 690 هزار تومان به فروش می رسید هم اکنون با بهای 670 هزار تومان در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: صفحه نمایش TFT ، حافظه داخلی هشت گیگابایتی و دوربین عکاسی و فیلمبرداری دو مگاپیکسلی از ویژگی های اصلی این گوشی به شمار می آید.

این فعال بازار ادامه داد: قیمت بالای مدل های آیفون در بازار باعث شده تا مشتریان تمایل چندانی برای خرید این نوع گوشی ها نداشته باشند.

اصغریان افزود: تا کنون مارک آی فون در بازار تلفن همراه کشور فراگیر نشده است به همین دلیل اکثر مشتریان ترجیح به خرید سایر برندها از جمله نوکیا، سونی اریکسون و غیره دارند.
    به گفته وی، گوشی های آی فون که به صورت محدود وارد بازار می شود،بیشتر از سوی اقشار تحصیل کرده جامعه خریداری می شود.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

ماشالله.
    هنر کردن.
    خود اپل ۱۰۰ دلار قیمتو کاهش داده .اونم یه ماهو نیم پیش.
    اینا تازه دلشون سوخته ۲۰ تومن ارزون ترش کردن.

3. 2 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نقل قول: به گفته وی، گوشی های آی فون که به صورت محدود وارد بازار می شود،بیشتر از سوی اقشار تحصیل کرده جامعه خریداری می شود.
    یعنی بقیه مردم بی سواد تشریف دارن از الان هر کی تو این مملکت ایفون داره یه مدرک دکترا بهش بدن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم دارم ولی خب برای استفاده دائم از همه امکاناتش باید اکثرا دسترسی به وای فای داشته باشی

قیمتش توی آمریکا هم 199 دلار هستش که البته باید با اپراتور at&t قرارداد ببندی و ماهی 40 دلار شارژ بدی
    البته یه سری استفاده میکنن ازین روش و اگه آشنا داشته باشن اونور قرارداد رو میبندن و بعد گوشی رو خارج میکنن و میارن تو ایران آنلاکش میکنن

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

جالب اینه که تو بازار ایران قیمت انلاک فاکتوریش و انلاک نرم افزاریش یکیه.
    و اصلا انلاک نرم افزاریو بعضی از فروشنده ها به کسایی که اطلاعاتی راجب به انلاک فاکتوری ندارن قالب می کنن.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم از دوبی حدود 750 انگار خریدن برام

ولی این گوشی اگه دسترسی حداقل بالای 50 درصد به نت نداشته باشی هیچ فرقی با 1 گوشی توی رنج قیمت پایینتر نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •