تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: درخواست راهنمایی

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض درخواست راهنمایی

با سلام.

دوستان من چند تا سئوال دارم که نمیدونم مربوط به اینجا میشه یانه.

من معمولا بیشتر سایتهای که سر میزنم فیلتر شدند.بخاطر همین از همه نوع فیلتر شکن هم استفاده میکنم تا قابل
    ردیابی نباشم.( یکجا خوندم که سرورها با مشاهده پورت استفاده شده برای فیلتر شکن بعداز مدتی
    متوجه میشوند که از چه نرمافزاری استفاده میشود برای رد کردن فیلتر.بهمین خاطر بهتره از یک
    نرم افزار بصورت مستمر استفاده نشه.)
    من از Kaspersky Internet Security 2010 بصورت اپدیت شده و Spyware Doctor بصورت Disble استفاده میکنم
    لازم به ذکر که تمام تنظیمات کاسپر رو هم روی حداکثر امنیت قرار میدم.

اما مشکل اینه که بعضی وقتها سیستم بطور عجیبی هنگ میکنه صفحات firefox ,هر برنامه دیگر بعد از حداقل
    شدن در کنار start منوی . دیگه باز نمی شند یا تمام صفحه نمیشند همون پایین میممونند.
    کیبورد قفل میشه .mananger task باز نمیشه و یک سری ایردا مشابه دیگه با ریست سیستم.
    مشکل حل میشه و کاسپر چیزی پیدا نمیکنه دکتر هم فقط چند تا کوکی آلوده .

حالا من میخوام راهنماییم کنید چطور میتونم تشخیص بدم مشکل از ویروس یا هر نوع جک و جونور دیگ است
    یا چیزه دیگه ای .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تصویر وبکم را در هنگام تست دیده میشودولی در هنگام چت تصویری تصویر را ارسال نمیکند وزیر پنجره بازشده وبکم no connect میزند وتصویر نداردوبجای تصویر یک صفحه وب باز می شود

3. این کاربر از فریدون شریفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام.

دوستان من چند تا سئوال دارم که نمیدونم مربوط به اینجا میشه یانه.

من معمولا بیشتر سایتهای که سر میزنم فیلتر شدند.بخاطر همین از همه نوع فیلتر شکن هم استفاده میکنم تا قابل
    ردیابی نباشم.( یکجا خوندم که سرورها با مشاهده پورت استفاده شده برای فیلتر شکن بعداز مدتی
    متوجه میشوند که از چه نرمافزاری استفاده میشود برای رد کردن فیلتر.بهمین خاطر بهتره از یک
    نرم افزار بصورت مستمر استفاده نشه.)
    من از Kaspersky Internet Security 2010 بصورت اپدیت شده و Spyware Doctor بصورت Disble استفاده میکنم
    لازم به ذکر که تمام تنظیمات کاسپر رو هم روی حداکثر امنیت قرار میدم.

اما مشکل اینه که بعضی وقتها سیستم بطور عجیبی هنگ میکنه صفحات firefox ,هر برنامه دیگر بعد از حداقل
    شدن در کنار start منوی . دیگه باز نمی شند یا تمام صفحه نمیشند همون پایین میممونند.
    کیبورد قفل میشه .mananger task باز نمیشه و یک سری ایردا مشابه دیگه با ریست سیستم.
    مشکل حل میشه و کاسپر چیزی پیدا نمیکنه دکتر هم فقط چند تا کوکی آلوده .

حالا من میخوام راهنماییم کنید چطور میتونم تشخیص بدم مشکل از ویروس یا هر نوع جک و جونور دیگ است
    یا چیزه دیگه ای .
    شما وضع کامپیوترتون از لحاظ سخت افزاری در چه حدیه ؟ وقتی که کسپر رو با نهایت تنظیمات تنظیم کنید از منابع سیستمی زیادی برای اینکار استفاده میکنه . شما ببین کدوم پروسس بیشترین درصد cpu رو اشغال میکنه .

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تصویر وبکم را در هنگام تست دیده میشودولی در هنگام چت تصویری تصویر را ارسال نمیکند وزیر پنجره بازشده وبکم no connect میزند وتصویر نداردوبجای تصویر یک صفحه وب باز می شود
    شما درایور وبکم رو آپدیت کنین . تنظیمات مسنیجر هم باید کنترل بشه .

7. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر از دوستان .
    من از مسنجر استفاده نمیکنم و وب کم هم ندارم.

intel2.4 -512k کش
    1g ram ddr
    gforce6200 le xfx

البته سیستم از نظر سخت افزاری یکم قدیمی .

من بیشتر پروسه های فعال غیر سیستمی رو از msconfig تیکشو بر میدارم تا بی دلیل سر سیستم شلوغ نشه.
    ولی در برنامه ProcessExplorer که نگاه میکنم درصد اشغال cpu روی صد درصد است .
    قبلا هم درصد میرفت روی صد درصد ولی هیچ کدوم این مشکلات پیش نمییومد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با تشکر از دوستان .
    من از مسنجر استفاده نمیکنم و وب کم هم ندارم.

intel2.4 -512k کش
    1g ram ddr
    gforce6200 le xfx

البته سیستم از نظر سخت افزاری یکم قدیمی .

من بیشتر پروسه های فعال غیر سیستمی رو از msconfig تیکشو بر میدارم تا بی دلیل سر سیستم شلوغ نشه.
    ولی در برنامه ProcessExplorer که نگاه میکنم درصد اشغال cpu روی صد درصد است .
    قبلا هم درصد میرفت روی صد درصد ولی هیچ کدوم این مشکلات پیش نمییومد.
    شما سیستمتون برای کسپر ضعیفه نود 32 یا نورتون نصب کنین.

10. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من درایور وبکم را نصب کردم ولی در هنگام چت نه تصویر ارسال میشودونه دریافت در قسمت preferencesاگر ازپنجره چت برم گذینه های camera setingوcamera sourceغیرفعال هستندواماهنگامی که از پنجره وبکم که ازگذینه وبکم از پنجره وبکم باز میکنم ودر قسمتpreferencesمیروم هردوگذینه camera setingوcamera sourceفعال هستنداز شما خواهشمندم در این زمینه مرا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام من درایور وبکم را نصب کردم ولی در هنگام چت نه تصویر ارسال میشودونه دریافت در قسمت preferencesاگر ازپنجره چت برم گذینه های camera setingوcamera sourceغیرفعال هستندواماهنگامی که از پنجره وبکم که ازگذینه وبکم از پنجره وبکم باز میکنم ودر قسمتpreferencesمیروم هردوگذینه camera setingوcamera sourceفعال هستنداز شما خواهشمندم در این زمینه مرا راهنمایی کنید
    مشکلتون رو در بخش مشکلات ویندوز xp یا سخت افزاری مطرح کنین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •