سلام ......
به نظر شما بهترین سریال امسال ماه رمضان کدام بود ؟
پنجمین خورشید
گذر از پاییز
نردبام آسمان
هیچکدام !
سلام ......
به نظر شما بهترین سریال امسال ماه رمضان کدام بود ؟
اول میخواستم هیچکدامو بزنم ولی بعدش فکر کردم از بین بد و بدتر یکیشو باید انتخاب کرد .
البته زیادم بد نیستنا .![]()
پنجمین خورشید!
بهترینش که پنجمین خورشید بعدشم دیس مورنینگ!
ولی کلا کیفیت سریال های امسال خیلی پایین بود...
اول پنجمین خورشید...
بعدشم نردبان آسمان به خاطر قشنگ بازی کردن بازیگرا(من زیاد نتونستم پشت سر هم دنبالش کنم برای همین نمیتونم نظر کامل تری در موردش بدم)
گذر از پاییزم فقط به درد وقت گذروندن میخوره
به نظرم هر سه سریال چیزی که داشتن یه مشت بازیگر نسبتا خوب و شناخته شده بود (البته بینشون بازیگر بد هم وجود داشت مثل لعیا) لطیفی هم که کارهای قبلیشو دیده بودم کارگردان خوبیه و سلیقه مخاطب رو در مدیوم های مختلف خوب میشناسه، سریالای قبلیش هم اکثرا پر مخاطب بودن؛ من خیلی دوس داشتم سریالشو مرتب ببینم ولی باید قبول کرد پخش یه سریال تاریخی برای ماه رمضون سنگینه (اونم 10، 11 شب بعد از افطار که معده ها سنگینه و چشمها خسته) و اگه خارج از این ایام به صورت هفتگی پخش میشد از خیلی سریالای تاریخی دیگه مثل شیخ بهایی و شهریار و... مخاطب پیدا میکرد.
ولی پنجمین خورشید هم ممکنه خیلی ها بگن رفتن از خارجیها کپ زدن، منم قبلا همش با خودم این فکرو میکردم که چرا اینجوریه،ولی الآن وقتی می بینم از خلاقیت ملاقیت که تو داستانهامون خبری نیس، پس همون بهتر که اگه مقدوره، راهها و ایده های موفق خارجیا رو تکرار کنیم تا لا اقل از فلان موضوع خارجی ما هم یه نسخه داشته باشیم، شاید خوب و قابل تامل از آب دربیاد.
به نظرم کارگردان پنجمین خورشید هم در این آشفته بازار کارگردانی در سیما، کارگردان نسبتا خوبیه.
گذر از پاییز ولی به کل یه سریال احمقانه س که درباره ش نظر نمیدم.
در کل سریال های امسال ماه رمضون خوب نبود ولی 5 مین خورشید از بقیه بهتر بود !! اصلا فیلمهاب امثال کشش نداشت تا مخاطب رو پای تلویزیون بنشونه و من خودم فکر میکنم سریالی به زیبایی صاحب دلان و بعد از اون اغما تو این سالهای ماه رمضون ندیدم![]()
پنجمین خورشید، خیلی قشنگه بخاطر بازی قشنگ شهرام قایدی و حمید گودرزی. البته شبنم قلی خانی هم کمتر از اونا نیست
.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)